Mohag 27.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja jestem zaprawiona w bojach, bo odchudzalam kota - kto to przezyl, ten wie o czym mowie Ło matko i córko Szczęśliwie jeszcze nie musiałam, ale nigdy nie wiadomo - w razie czego, wiem już, gdzie się zgłosić no ja musialam, bo moj 12 letni "10 kilo kartuza" musial 2-kg zrzucic, zeby sercowo starosc dobrze znosil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja jestem zaprawiona w bojach, bo odchudzalam kota - kto to przezyl, ten wie o czym mowie Ło matko i córko Szczęśliwie jeszcze nie musiałam, ale nigdy nie wiadomo - w razie czego, wiem już, gdzie się zgłosić no ja musialam, bo moj 12 letni "10 kilo kartuza" musial 2-kg zrzucic, zeby sercowo starosc dobrze znosil. Noooo, 8 kg to też kot potwór Nawet Małgosiowe 6kg bije na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moje 6 kg nie jest grube, jest duze po prostu. Lape ma wielgasna, glowe, duzy kot po prostu... I na razie nie widac tendencji do przezerania sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 To duza rasa i wagowo zawsze bylo w normie http://img31.imageshack.us/img31/4714/img17861.th.jpg http://img31.imageshack.us/img31/5285/img17871.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Slicznosci. Moj jest podobny tylko pregowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 W aparacie P.... Pokaze Wam, ale teraz mam urwanie glowy z powodu niemania netu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 A wstydź się, wstydź Taka młoda i już skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 To raczej poswiateczny wstret do dzwigania. Wczoraj zostawilam kompa u mamy, zeby go nie wozic w te i wewte, a dzisiaj nie chcialo mi sie wiezc aparatu P., bo ma taki duzy i ciezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki A jak mainecoona, to 15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki Wiola, nie będę miała Norwega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki A jak mainecoona, to 15... Mainecoona też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki Wiola, nie będę miała Norwega e tam nie .... jest takie stwierdzenie - Nigdy nie mow nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki Wiola, nie będę miała Norwega e tam nie .... jest takie stwierdzenie - Nigdy nie mow nigdy Olga, sa mieszanki mainecoonow i norwegow, syjamow i czego chcesz do adopcji na allegro, na forum.miau.pl... Trzeba tylko dobrze poszukac. Jak Ci sie jeden kot znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Cudo Dalej utrzymuję, że macie koty-potwory W porównaniu do mojej 4,5kg zarazy Małgoś, w mordkę, gdzie fotki???!!! OK, jak bedziesz miała Norwega to przygotuj się na 10 kg też czekam na fotki Wiola, nie będę miała Norwega e tam nie .... jest takie stwierdzenie - Nigdy nie mow nigdy I tu Cię mam Nie mówię, że "nigdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Niby nie mowisz nigdy, ale ta ikonka po "nie bede miala" zrobila na mnie takie wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Niby nie mowisz nigdy, ale ta ikonka po "nie bede miala" zrobila na mnie takie wrazenie Bo myślałam przez chwilę, że mi się uda już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie musi byc juz. Sluchajcie, a jak mam mojemu powtorzyc tabletke na odrobaczenie, to wystarczy, ze pojde do weta ja zakupic, czy musze isc z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 A już z nim byłaś u weta? Jeśli nie, to najlepiej go weź na pierwszą wizytę Jak już byłaś, to zadzwoń i zapytaj, bo myślę, że to kwestia gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts