malgos2 27.12.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie bylam, bo niby kiedy? Byl ostatnio 15 grudnia w ZG, ma wszystko w ksiazeczce. Moze byc jazda, bo on nie lubi transportera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mało który lubi Zadzwoń, może Ci wydadzą na książeczkę - ale myślę, że pierwszy raz to lepiej z kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 malgos, to nie musisz go targac ... z tego co czytalam na miau, to jest powtorka odrobaczania, czyli idz do weta po tabletke i sama mozesz mu podac. Zapytaj sie na miau -co dostal pierwszy raz, to bedziesz wiedziala co kupic ... wet zapyta sie o kocia wage i spoko. ps chociaz w ksiazeczce powinnas miec napisane co mu podawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 W książeczce będzie, co dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dostal Pratel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Po prostu zadzwoń do weta i zapytaj Co masz jeździć 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 W książeczce będzie, co dostał. wlasnie juz tez na to wpadlam hihi ale z opoznieniem ps ja kupuje zawsze bez kota, bo jego zawiezdz do weta to jest nie lada przezycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 W książeczce będzie, co dostał. wlasnie juz tez na to wpadlam hihi ale z opoznieniem Ja się właśnie zaczęłam (z opóźnieniem) zastanawiać, gdzie mam swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mial wystarczajaco duzo stresu w ostatnich dniach. Jest w 3 chalupie w ciagu 4 miesiecy no i przejechal pare kilosow do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Powtórzę - zadzwoń i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ale chyba nie dzisiaj, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Czemu nie? Zwłaszcza jeśli klinika całodobowa Ja mam taką i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Sa takie, ale dalekooooo. Mam 2 wetow zaraz obok mieszkanka. Jeden z nich ma dobre opinie, drugi nie ma wcale, ale chyba tabletke moge gdziekolwiek kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Zapewne, ale lepiej od razu u tego, co ma dobre opinie Ja wolę ze swoją podjechać dalej do całodobowej, niż czekać aż otworzą gabinet Zresztą... w nocy nie ma kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 W nocy to ja nie mam czym pojechac, dlatego blisko powinno byc. Ten z dobrymi opiniami ma chyba pogotowie calonocne. I na upartego dam rade na nogach tam podejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Zawsze lepiej w jednym miejscu wszystko załatwiać, chyba że chodzi o konsultacje Wybrałabym się od razu do tego lepsiejszego Aaaa, ja mam i całodobową pod nosem i się właśnie zastanawiałam nad "przemeldowaniem", ale doczytałam się b. złych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No wlasnie u nas te 2 takie naprawde calodobowe nie maja najlepszych opinii. Jedna znam i nie ciagnie mnie tam. Oby jak najrzadziej chodzil tam tak w ogole. Chorujacy zwierz to nic przyjemnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Widzę, że ta, do której chodzę, też ma różne opinie, ale... leczyłam tam już kilka zwierzaków i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć Odpukać, moja na razie zdrowa - jedyne co, to delikatna skóra. Byle ukąszenie, czy dowolny zastrzyk i prawie natychmiast się robi stan zapalny W zeszłym roku dostała poważnej infekcji Od tamtej pory spokój Oby jak najdłużej, bo kąpanie kota, to nie jest moje ulubione zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Noooo, nie wiem jak ten, ale kot P. musial byc kapany w rekawicach po lokcie i takie tam... Ale niektore wskakuja same do wanny, bo cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moją najlepiej by było kąpać w kombinezonie strażackim - tylko skąd wziąć? Cieszyłam się, że łazienka mała, przynajmniej nie musiałam się z nią ganiać Ale bida wtedy straszna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts