Arnika 27.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Małgoś napisałam Ci odpowiedź, ale nie wiem gdzie , , albo ją wsysło gdzieś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moją najlepiej by było kąpać w kombinezonie strażackim - tylko skąd wziąć? Cieszyłam się, że łazienka mała, przynajmniej nie musiałam się z nią ganiać Ale bida wtedy straszna była Mój kuzyn jest strażakiem (chrzestny młodego)... ale kombinezonu nie pożyczy nikomu.... A dla kotów to są jakieś pudry do kąpieli na sucho.... Ale nie ma to jak woda i szampon.... może się kocić nauczy kąpać?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Arnika, nie przejmuj sie, znajdzie sie. Piesy tez bywaja trudne w obsludze, moja psiunia w zasadzie zachowywala sie jak kot, wiec sie przyzwyczailam. Tyle, ze nie miaucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Małgoś odbierz priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moją najlepiej by było kąpać w kombinezonie strażackim - tylko skąd wziąć? Cieszyłam się, że łazienka mała, przynajmniej nie musiałam się z nią ganiać Ale bida wtedy straszna była Mój kuzyn jest strażakiem (chrzestny młodego)... ale kombinezonu nie pożyczy nikomu.... No właśnie, z tym jest problem A dla kotów to są jakieś pudry do kąpieli na sucho.... Ale nie ma to jak woda i szampon.... może się kocić nauczy kąpać?.... Mówi, że nie chce Wtedy musiałam w wodzie, z mydłem aseptycznym chirurgicznym - bo chodziło o wysuszenie i dezynfekcję Od tych kąpieli jeszcze się wtedy przeziębiła Na szczęście szybko jej przeszło, ale miałam chwilę zwątpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie ma to jak ogolony pers.....Jest taki milutki..... i bez kołtunów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie ma to jak ogolony pers..... Jest taki milutki..... i bez kołtunów..... A nie jest mu głupio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie pytałam Ale ma taką niesamowicie miękką skórkę , taka jest gładziutka..... Ale na żywca to nigdy go nie ogolisz.... powodzenia życzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Chyba bym nawet nie próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie ma to jak ogolony pers..... Jest taki milutki..... i bez kołtunów..... A nie jest mu zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No przecież pisałam, że nie pytałam A widziałaś persa chodzącego zimą po ulicy?????? Ja nie... To przecież domowe zwierzątko jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 U mnie na osiedlu sa dwa chodzace persy - jedna biala kociczka i jeden czarno-bialy kocor ale nie chodza lyse hihi raczej w pelnej persiej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Wersje łysą widziałam tylko wtedy, gdy ich państwo jej nie czesało, i dopuściło kołtunów.....Tak po za tym nie widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Musze Was zostawic niestety. Odcinam sie od netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Buuuu Tylko wróć ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Niestety, bede dopiero jutro po poludniu. Nie wiem, jak to przezyje. Paaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 no, a ja przylazłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 dobry wieczór sumienia nie macie tyle napisać ja kota kąpałam i obeszło się bez jednego zadrapania gołymi rączkami i na mokro mój też nie chciał żreć jedej karmy bo zwyczajny było innej ale jak dostał swoją to spokój ale nie powiem o lepsze to potrafi mordę drzeć równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts