Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moją najlepiej by było kąpać w kombinezonie strażackim - tylko skąd wziąć? :roll:

Cieszyłam się, że łazienka mała, przynajmniej nie musiałam się z nią ganiać :lol: Ale bida wtedy straszna była :(

Mój kuzyn jest strażakiem (chrzestny młodego)... ale kombinezonu nie pożyczy nikomu....

A dla kotów to są jakieś pudry do kąpieli na sucho....

Ale nie ma to jak woda i szampon.... może się kocić nauczy kąpać?....

Moją najlepiej by było kąpać w kombinezonie strażackim - tylko skąd wziąć? :roll:

Cieszyłam się, że łazienka mała, przynajmniej nie musiałam się z nią ganiać :lol: Ale bida wtedy straszna była :(

Mój kuzyn jest strażakiem (chrzestny młodego)... ale kombinezonu nie pożyczy nikomu....

No właśnie, z tym jest problem :lol:

A dla kotów to są jakieś pudry do kąpieli na sucho....

Ale nie ma to jak woda i szampon.... może się kocić nauczy kąpać?....

Mówi, że nie chce :lol:

Wtedy musiałam w wodzie, z mydłem aseptycznym chirurgicznym - bo chodziło o wysuszenie i dezynfekcję :roll: Od tych kąpieli jeszcze się wtedy przeziębiła :x Na szczęście szybko jej przeszło, ale miałam chwilę zwątpienia :roll:

dobry wieczór

sumienia nie macie tyle napisać :lol: ja kota kąpałam i obeszło się bez jednego zadrapania :wink: gołymi rączkami i na mokro :wink: mój też nie chciał żreć jedej karmy bo zwyczajny było innej ale jak dostał swoją to spokój :lol: ale nie powiem o lepsze to potrafi mordę drzeć równo :lol: :lol: :lol: :lol: