OK 27.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Bo to jak wielki pluszak wygląda, aż dziwne, że się samo rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 to to jeszcze nic szczeniak pekińczyka to wygląda jak pluszowa maskotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Prawie wszystkie szczeniaki wyglądają jak maskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ale pekińczyk przez długą sierść to jak się nie poruszy to głowę dasz ze pluszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nigdy nie widziałam szczeniaka pekińczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 my mieliśmy nie był wprawdzie rasowy późno się urodził i jak nam go mama zimą przyniosła to zmarznięty był postawiła na podłodze i stał nawet nie drgnął myślałyśmy z siorą ze to zabawka dla brachola ale szczeniak się ogrzał i ruszył szczęki po podłodze latały tak to długa sierść malusi pyszczek machota jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Super U mnie zawsze tylko łyżwiaste szczeniaki były A te z kolei przypominają szczoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a u nas i spaniele i pekińczyk i owczarek niemiecki i kundelki tak że przekrój rasowy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 U nas na zmianę tylko gładko- i szorstkowłose łyżwy Z przewagą tych drugich I jakbym mogła mieć psa, to też tylko wyżlisko szorstkie - najmądrzejsze psy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Małgosia, ale kociak to pierwsze maleństwo już masz, od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Dzień dobry nocne gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dzień dobry OK-uś ja też zawsze myślałam że będzie ON-ek a jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U nas na zmianę tylko gładko- i szorstkowłose łyżwy Z przewagą tych drugich I jakbym mogła mieć psa, to też tylko wyżlisko szorstkie - najmądrzejsze psy na świecie potwierdzam z całą▲ stanowczością. Też miałam suczke. Cudna była. A ja wyżła nie wezme bo mnie sąsiedzi spala razem z dobytkiem, jak wyżlica zacznie polować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 siemanko. Malos dzis juz bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Suczki są debeściarskie, ale Filip Rasiowy to rasowy wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 witam się poświątecznie Małgoś ale cudna kocinka Przystojniaczek Ja to wyznaję zasadę co do zwierzaków, że jak kot to facet, a jak pies to dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U mnie pies i kot to faceci - ja wole facetow jednak a zreszta nie mialam innego wyjscia hihi nie-malz powiedzial ze jedna baba w domu wystarczy i zadnej wiecej pod dach nie przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U mnie pies i kot to faceci - ja wole facetow jednak a zreszta nie mialam innego wyjscia hihi nie-malz powiedzial ze jedna baba w domu wystarczy i zadnej wiecej pod dach nie przyjmie a u mnie w domu tylko mąż rodzynek ja baba, córcie obie baby, babcia baba i pies też baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 u nas jest połowicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U nas na zmianę tylko gładko- i szorstkowłose łyżwy Z przewagą tych drugich I jakbym mogła mieć psa, to też tylko wyżlisko szorstkie - najmądrzejsze psy na świecie potwierdzam z całą▲ stanowczością. Też miałam suczke. Cudna była. A ja wyżła nie wezme bo mnie sąsiedzi spala razem z dobytkiem, jak wyżlica zacznie polować... Wiola, prawidłowo wyszkolony wyżeł nie poluje bez komendy A chyba nie ma łatwiejszych psów do szkolenia - każdy sobie poradzi, bo one mundre som i uczyć sie lubiejom Na pewno miałabyś mniej kłopotów niż z walniętą Lunką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts