Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my mieliśmy nie był wprawdzie rasowy :wink: późno się urodził i jak nam go mama zimą przyniosła to zmarznięty był postawiła na podłodze i stał nawet nie drgnął myślałyśmy z siorą ze to zabawka dla brachola ale szczeniak się ogrzał i ruszył szczęki po podłodze latały tak to długa sierść malusi pyszczek machota jak nic :lol: :lol: :lol:

U nas na zmianę tylko gładko- i szorstkowłose łyżwy :lol: Z przewagą tych drugich :lol:

I jakbym mogła mieć psa, to też tylko wyżlisko szorstkie - najmądrzejsze psy na świecie :lol:

potwierdzam z całą▲ stanowczością. Też miałam suczke. Cudna była. A ja wyżła nie wezme bo mnie sąsiedzi spala razem z dobytkiem, jak wyżlica zacznie polować...

U nas na zmianę tylko gładko- i szorstkowłose łyżwy :lol: Z przewagą tych drugich :lol:

I jakbym mogła mieć psa, to też tylko wyżlisko szorstkie - najmądrzejsze psy na świecie :lol:

potwierdzam z całą▲ stanowczością. Też miałam suczke. Cudna była. A ja wyżła nie wezme bo mnie sąsiedzi spala razem z dobytkiem, jak wyżlica zacznie polować...

Wiola, prawidłowo wyszkolony wyżeł nie poluje bez komendy :wink: A chyba nie ma łatwiejszych psów do szkolenia - każdy sobie poradzi, bo one mundre som i uczyć sie lubiejom :lol: Na pewno miałabyś mniej kłopotów niż z walniętą Lunką :wink: