malgos2 28.07.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A masz miete? Bo jesli masz, to mojito polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 mam w ogrodku swieza, super pomysl zara se zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ku...wa nie mam rumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ku...wa nie mam rumu A sklepu nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 sklep mam ale i rum znalazlam, zamiast lemonki bedzie cytryna, bo mi sie nie chce wylazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 sklep mam ale i rum znalazlam, zamiast lemonki bedzie cytryna, bo mi sie nie chce wylazic Limonka jest troche ostrzejsza w smaku, wiec daj troche wiecej cytryny i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 a i lod bede tlukla tluczkiem bo mam tylko duze kostki ale znalazlam alkoholi w barku, jakies ruskie wodki, wodke zdobyczna w Egipcie, rakije i takie inne dziwolagi, zapomnialam ze to mam, zawsze tylko wyborowa i wyborowa, a teraz sie skonczyla wiec dobrze ze przeglad barku zrobilam, mam co pic ale jak nie wroce ktoregos dnia na forum to znaczy ze cos z tych trunkow bylo nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja bym tam nie tlukla lodu... No to dawaj foty tych swoich wynalazkow z przepisami (ale tylko jesli przezyjesz eksperymenty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ale mnie zmiotlo na chwile, czy u was tez takie upaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja nie wiem, bo nie wychodze z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tez tez a ja umieram w taka pogode. Poce sie na sama mysl o sloncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Z takiej pogody tylko moj kaktusek sie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Picie piciem a historia i tak leci ..... Wracajac do biedy w Europie to wydaje mi sie, ze skonczyla sie wraz z planem Marshalla - Polsce nie pozwolono partycypowac, wiec ten tego. A Amerykanie chyba mieli dosc problemow z Europejczykami, ktorzy swoje problemy lokalne ( ktore im narastaly na bazie biedy ) przenosili na globalne wojny i Amerykanie mieli tylko kupe klopotow z tym - wiec rzucili mase forsy i Europa sie wzbogacila, zestarzala i rozleniwila. I spokoj. Ale moralnie pzytywnie czy nie trzeba bylo w czasie 2ej wojny cicho siedziec... Budapeszt i Praga stoja jak staly a moja Warszawe zniszczyli Niemcy i Rosjanie do spolki. I nie zaplacili za to grosza odszkodowania. Jak tak dalej pojdzie to beda musieli obalic dolara w USA i wprowadzic zlotowke - wyglada na to, ze gospodarka polska w porownaniu z amerykanska to potega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A leci, leci. Na szczescie udalo nam sie pozbyc nieproszonego goscia. Jeszcze raz uklony w kierunku ponurego63. Ten tego niestety nie wyszlo. Rosjanie nas uszczesliwili wystarczajaco. Plan Marshalla nie byl nam potrzebny. Najlepszym przykladem jak niektore kraje wyszly na obecnosci Amerykanow sa oczywiscie Niemcy, ale przede wszystkim Finlandia. Biedactwa zobaczyly, co to znaczy bezrobocie dopiero jak sie amerykanski biznes wycofal i weszli Azjaci. Finlandia przezyla niezly szok jakies 15 lat temu. Z tym zniszczeniem Warszawy to niestety - Rosjanie przyczynili sie do tego kto wie, czy nie bardziej, stojac po drugiej stronie Wisly i przygladajac sie temu. Ciekawe, ze niektorzy jeszcze wierza w te bajki o wyzwoleniu Krakowa przez Ruskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A pewnie wierza...... moglabym wskazac paru palcem , ale jestem dobrze wychowana ...... Pisalam Ci, ze sympatyczny film widzialam, francuski ? " Dalej niz Polnoc " - tytul. Jak przenosza naczelnika poczty w inne miejsce chyba Normandia a dla Francuza to jak zeslanie na Syberie. ( zona zaopatruje go w papache ) Swietne sa sceny jak uczy swego podwladnego odmawiac trunkow przy dostarczaniu poleconych..... ( cos a propos picia ) Bardzo sympatyczny film. Polecam na goraca pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mezowi powiem o filmie, zaraz go sciagnie. Z ta zlotowka w Stanach to moze przesada , ale Jay-Z na najnowszym teledysku ma walizke euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Małgoś napijmy sie czegos mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 się przyłączę do tego mocnego jakiś gin może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 wszędzie picie... bierzecie mnie na pokuszenie.... gdzie nie popatrzę, to muszę sie smakiem obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts