anjamen 28.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Malgos jak prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Malgos jak prezenty? jakie prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no co pod choinka znalezliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no co pod choinka znalezliscie? zegarek, czadowny , wypasiony i.....męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no co pod choinka znalezliscie? ja mikser (na własne życzenie, bo mi się poprzedni tydzień przed świętami spalił), i portfel skórzany, a od męża dostałam złotą zawieszkę, którą wymieniłam w Aparcie na łańcuszek -bo zawieszka miała być z białego złota, ale jemu sie coś pokićkało i kupił z żółtego -no i mi do posiadanych kolczyków nie pasiła teraz chodzi obrażony i grozi że mi juz nigdy nic nie kupi (ale i tak mnie zaskoczył tą inicjatywą z biżuterią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Malka jak to meski? Kachna ja mikser tez sobie zazyczylam i dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kachna ja mikser tez sobie zazyczylam i dostalam o -nie wiedziałam, ze to taki "pożądany" sprzęt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no normalnie świetny jest, taki jak mi sie podobają, ogromny na skórzanej bransolecie....ale męski Ślubny miał jechać go wymienić, ale mu się nie chce, więc nie mam prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no normalnie świetny jest, taki jak mi sie podobają, ogromny na skórzanej bransolecie....ale męski Ślubny miał jechać go wymienić, ale mu się nie chce, więc nie mam prezentu nie rozumiem,to masz czy nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dostalam kupe roznych pierdol, w tym wypasiony mlynek elektryczny do pieprzu ze swiatelkiem od P. Wiadomo, ze wariatka pieprzowa jestem, to musze taki miec. Mama mi kupila talerze a babcia byla najlepsza, bo po prostu dala mi kase. Chyba sobie za nia kupie porzadna zeliwna patelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no normalnie świetny jest, taki jak mi sie podobają, ogromny na skórzanej bransolecie....ale męski Ślubny miał jechać go wymienić, ale mu się nie chce, więc nie mam prezentu nie rozumiem,to masz czy nie masz? no mam ...męski zegarek o taki http://www.demus.pl/product-pol-7159-Zegarek-Fossil-Mens-Trend-JR9453.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no normalnie świetny jest, taki jak mi sie podobają, ogromny na skórzanej bransolecie....ale męski Ślubny miał jechać go wymienić, ale mu się nie chce, więc nie mam prezentu nie rozumiem,to masz czy nie masz? no mam ...męski zegarek o taki http://www.demus.pl/product-pol-7159-Zegarek-Fossil-Mens-Trend-JR9453.html super! a nie możesz nosić? spadywuje ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no normalnie świetny jest, taki jak mi sie podobają, ogromny na skórzanej bransolecie....ale męski Ślubny miał jechać go wymienić, ale mu się nie chce, więc nie mam prezentu nie rozumiem,to masz czy nie masz? no mam ...męski zegarek o taki http://www.demus.pl/product-pol-7159-Zegarek-Fossil-Mens-Trend-JR9453.html fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie spadywuje, lecz skoliozy się nabawię, taki ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dostalam kupe roznych pierdol, w tym wypasiony mlynek elektryczny do pieprzu ze swiatelkiem od P. Wiadomo, ze wariatka pieprzowa jestem, to musze taki miec. Mama mi kupila talerze a babcia byla najlepsza, bo po prostu dala mi kase. Chyba sobie za nia kupie porzadna zeliwna patelnie. pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A mnie sie wszystkie baterie zegarkowe pokonczyly w tym samym momencie i nie mam zadnego zegarka. Nie chce mi sie isc i kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie spadywuje, lecz skoliozy się nabawię, taki ciężki to noś na udzie -na zmianę -nieźle mięśnie wyćwiczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dostalam kupe roznych pierdol, w tym wypasiony mlynek elektryczny do pieprzu ze swiatelkiem od P. Wiadomo, ze wariatka pieprzowa jestem, to musze taki miec. Mama mi kupila talerze a babcia byla najlepsza, bo po prostu dala mi kase. Chyba sobie za nia kupie porzadna zeliwna patelnie. pokazuj Co? Patelnie? http://allegro.pl/item862815872.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie spadywuje, lecz skoliozy się nabawię, taki ciężki to noś na udzie -na zmianę -nieźle mięśnie wyćwiczysz no na udzie nie zapnę, a poza tym gacie zdekmować by godzinę sprawdzić no skłonności ekshibicjonistycznych nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dostalam kupe roznych pierdol, w tym wypasiony mlynek elektryczny do pieprzu ze swiatelkiem od P. Wiadomo, ze wariatka pieprzowa jestem, to musze taki miec. Mama mi kupila talerze a babcia byla najlepsza, bo po prostu dala mi kase. Chyba sobie za nia kupie porzadna zeliwna patelnie. pokazuj Co? Patelnie? http://allegro.pl/item862815872.html fajowa jeszcze talerze i mlynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts