malgos2 28.12.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dostalam kupe roznych pierdol, w tym wypasiony mlynek elektryczny do pieprzu ze swiatelkiem od P. Wiadomo, ze wariatka pieprzowa jestem, to musze taki miec. Mama mi kupila talerze a babcia byla najlepsza, bo po prostu dala mi kase. Chyba sobie za nia kupie porzadna zeliwna patelnie. pokazuj Co? Patelnie? http://allegro.pl/item862815872.html fajowa jeszcze talerze i mlynek Mlynka nie moge znalezc, ale z wygladu jest taki jak Twoj, tylko z Duki i ze swiatelkiem. A talerze Luminarc Carine bialo-czarne. Bez zadnych ozdobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a moja ruda gadzina to jest najszczęśliwsza jak go karmię chrupkami rzucając mu normalnie poluje na chrupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a moja ruda gadzina to jest najszczęśliwsza jak go karmię chrupkami rzucając mu normalnie poluje na chrupki Moze ja tez tak sprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a moja ruda gadzina to jest najszczęśliwsza jak go karmię chrupkami rzucając mu normalnie poluje na chrupki Moze ja tez tak sprobuje. Spróbuj, moja też uwielbia Zwłaszcza, jeśli chrupy z serii 'przysmaków dla kota' Mrrrrauuuu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 normalnie, chyba sobie nowego kota sprawie, takiego, żeby gary za mnie mył jak te Wasze potrafią takie rzeczy aportować to i moze który umie umyć też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nooo, jeszcze nie zmywa - na razie ją uczę pakowania garów do zmywarki Ale jakoś tępa do prac domowych - zupełnie jak pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 mąż mi chce zmyware zapodać, to tez przejde od razu do nauki kota wyciągnę z dołu jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Aaaale, za to świetnie wręcz wyciąga koty z miejsc, gdzie się odkurzacz omsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Ania, tez by mi sie zmywajacy kot przydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 to jak znajdziesz takiego, to bierz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 to jak znajdziesz takiego, to bierz dwa Poszukam na forum.miau.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.12.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Spróbuj z przysmakami, one najczęściej są witaminizowane albo inne parafarmaceutyczne - moja uwielbia, ale muszą być markowe U mnie to robi za koci fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a.. mam parę znajomych na tym forum, to tez popytam http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c032.gif chyba mi sie coś zdjęcia pomieszały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Z poduszki wylazi mi pierze, wiec kot sie nim zainteresowal. Przestraszylam sie, ze polknie i cos mu sie stanie, ale maz mnie uswiadomil, ze przeciez koty ptaszyska z piorami tez jedza. Małgoś :) Normalnie jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Spróbuj z przysmakami, one najczęściej są witaminizowane albo inne parafarmaceutyczne - moja uwielbia, ale muszą być markowe U mnie to robi za koci fitness Poszukam czegos. Dzisiaj fitnesowa byla moja skarpetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Spróbuj z przysmakami, one najczęściej są witaminizowane albo inne parafarmaceutyczne - moja uwielbia, ale muszą być markowe U mnie to robi za koci fitness Poszukam czegos. Dzisiaj fitnesowa byla moja skarpetka. Ty mnie chyba nie rozumiesz Nie chodzi o to, żeby zmęczyć siebie, tylko kota Leżysz na kanapie (czy gdzie bądź) i rzucasz mu po jednym chrupie na zmianę w przeciwległe kąty chałupy Kot gania i szuka, i ma radochę, a Ty sobie leżysz, masz św. spokój i możesz się zająć czym innym, forumem np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Z poduszki wylazi mi pierze, wiec kot sie nim zainteresowal. Przestraszylam sie, ze polknie i cos mu sie stanie, ale maz mnie uswiadomil, ze przeciez koty ptaszyska z piorami tez jedza. Małgoś :) Normalnie jak dziecko Bidny nigdy golebia nie zasmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a tego nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Spróbuj z przysmakami, one najczęściej są witaminizowane albo inne parafarmaceutyczne - moja uwielbia, ale muszą być markowe U mnie to robi za koci fitness Poszukam czegos. Dzisiaj fitnesowa byla moja skarpetka. Ty mnie chyba nie rozumiesz Nie chodzi o to, żeby zmęczyć siebie, tylko kota Leżysz na kanapie (czy gdzie bądź) i rzucasz mu po jednym chrupie na zmianę w przeciwległe kąty chałupy Kot gania i szuka, i ma radochę, a Ty sobie leżysz, masz św. spokój i możesz się zająć czym innym, forumem np. Dobrze tez laser dziala, ale jednak trzeba troche ruszac reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts