OK 28.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Podzialalo z dwiema chrupkami, taki glupi nie jest... Schrupal jeszcze ze 3 pozniej, ale to wszystko. Spróbuj z przysmakami, one najczęściej są witaminizowane albo inne parafarmaceutyczne - moja uwielbia, ale muszą być markowe U mnie to robi za koci fitness Poszukam czegos. Dzisiaj fitnesowa byla moja skarpetka. Ty mnie chyba nie rozumiesz Nie chodzi o to, żeby zmęczyć siebie, tylko kota Leżysz na kanapie (czy gdzie bądź) i rzucasz mu po jednym chrupie na zmianę w przeciwległe kąty chałupy Kot gania i szuka, i ma radochę, a Ty sobie leżysz, masz św. spokój i możesz się zająć czym innym, forumem np. Dobrze tez laser dziala, ale jednak trzeba troche ruszac reka. Laser jest fajny, ale fruwające z rykoszetami po całej chałupie chrupki, też są niezłe, spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 moje ścierwo jest samowystarczalne - wystarczy sztuczna myszka z ogonkiem - i po całej chałupie jest rajd. Czasem też robi konferencję myszek i zgania je w jedno miejsce, a potem jest Noc Długich Noży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a tego nigdy nie wiadomo Na pewno nie na moim balkonie... Blogoslawie dzien, w ktorym zalozylam siatke. Olga, a jakie Ty swojej rzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 moje ścierwo jest samowystarczalne - wystarczy sztuczna myszka z ogonkiem - i po całej chałupie jest rajd. Czasem też robi konferencję myszek i zgania je w jedno miejsce, a potem jest Noc Długich Noży Moja myszki lubi, chociaż konferencji nie robi Niestety najbardziej lubi myszki po 2giej w nocy A jak pogoni parę chrupasów, to już mi po nocy nie szaleje No fajnie się mieszka na parterze z kotem, bo toto tupie, jakby na obcasach zapitalało Na 4 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 taaaaaaaaak nie ma to jak myszka nad ranem - najlepiej w bucie Ale lepsza jest piłeczka pingpongowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a tego nigdy nie wiadomo Na pewno nie na moim balkonie... Blogoslawie dzien, w ktorym zalozylam siatke. Olga, a jakie Ty swojej rzucasz? Łoj, różne różniste, czasem coś kupię, czasem jakiś gratis na animalii się trafi Jak kupuję to staram się jakieś właśnie z witaminką, bądź na smród z paszczy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ale myszki to macie jakies ruszajace sie? Bo moj na takie zwykle nie reaguje w ogole. Pileczka pingpongowa to jest mysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Myszki mam po większości też gratisowe, nie ruchawe Ale są też piłeczki - nie pingpongowe, bo hałasują, a takie z twardszej gąbki, też się dobrze odbijają A mam też takie piłeczki z tych gąbkowych, które mają środek ciężkości przesunięty, więc się toczą inaczej - też dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ooo, takie piłeczki gąbkowe http://animalia.pl/produkt,3020,47,Trixie_Pi%C5%82ka_mi%C4%99kka_g%C4%85bkowa.html No chyba, że lubisz łomot pingponga nad ranem Zasada jest jedna: żadnych grzechotek, a już broń boże dzwonków w piłeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ooo, wlasnie mialam Cie pytac o te z przesunietym srodkiem ciezkosci, bo kiedys opowiadalas o nich. Jeszcze moglyby byc takie jakimi sie kiedys bawily dzieciaki, z gumy... Te sie bardzo odbijaly i trudniej to pogryzc niz pingpongowa. Mamy pare zabawek z dzwoneczkami, ale nie wzbudzaja zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Te, które wkleiłam są fajne - dobrze się odbijają, a są cichutkie Na kacu nie boli A są tanie i pewnie wszędzie do dostania Fajne są też do gryzienia, bo nic się z nimi nie dzieje wbrew pozorom - wióry nie lecą Kauczukowe też były głośne, pamiętam ten łomot - nie polecam dla kota Widzę, że tych decentrycznych nie ma - sprawdzę, czy to chwilowe braki i dam znać. One były z podobnej gąbki, jak te wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Taaaaaaa, jak my sie dobrze rozumiemy. Kot budzacy skacowana pania mialby krotkie zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://animalia.pl/produkt,3025,47,Trixie_Pi%C5%82ka_decentryczna_4_cm_.html tu ta decentryczna, ale wyciągnęłam ją ze swojej historii zamówień, jak będę coś zamawiać (na dniach), to się dowiem przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Taaaaaaa, jak my sie dobrze rozumiemy. Kot budzacy skacowana pania mialby krotkie zycie. Ja myślę A to, że na dzień dzisiejszy kot się nie interesuje myszkami, czy czym tam, to jeszcze nie znaczy, że któregoś dnia z rańca nie powyciąga ich wszystkich z dawno zapomnianych kątów i nie stwierdzi, że to świetna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Taaaaaaa, jak my sie dobrze rozumiemy. Kot budzacy skacowana pania mialby krotkie zycie. Ja myślę A to, że na dzień dzisiejszy kot się nie interesuje myszkami, czy czym tam, to jeszcze nie znaczy, że któregoś dnia z rańca nie powyciąga ich wszystkich z dawno zapomnianych kątów i nie stwierdzi, że to świetna zabawa Byle mi tylko piwa nie wypijal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Taaaaaaa, jak my sie dobrze rozumiemy. Kot budzacy skacowana pania mialby krotkie zycie. Ja myślę A to, że na dzień dzisiejszy kot się nie interesuje myszkami, czy czym tam, to jeszcze nie znaczy, że któregoś dnia z rańca nie powyciąga ich wszystkich z dawno zapomnianych kątów i nie stwierdzi, że to świetna zabawa Byle mi tylko piwa nie wypijal. Mnie to już nic nie zdziwi w kocim wydaniu Spadam spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Taaaaaaa, jak my sie dobrze rozumiemy. Kot budzacy skacowana pania mialby krotkie zycie. Ja myślę A to, że na dzień dzisiejszy kot się nie interesuje myszkami, czy czym tam, to jeszcze nie znaczy, że któregoś dnia z rańca nie powyciąga ich wszystkich z dawno zapomnianych kątów i nie stwierdzi, że to świetna zabawa Byle mi tylko piwa nie wypijal. Mnie to już nic nie zdziwi w kocim wydaniu Spadam spać, dobranoc Ja tez, cos dzisiaj jestem strasznie snieta. Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na dobranoc... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5413.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.12.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale ma minkę - chyba mu baaaardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hej Kocur niezły. Wzrok ma, jakby na wszystkich z góry lał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts