Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

albo jak z arystokratyczna mina, na ludzkich oczach narobi na srodek dywanu, bo sie na Ciebie obrazil albo wsciekl - bo bylas nie dobra dla kotka - nie wypuscilas na dwor, nie posprzatalas kuwety na czas, czy nie dalas w pore jedzenia http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/1007.gif

albo arystokratycznie naleje w buta goscia ktorego nie trawi :lol:

Mohag, Ty mnie nie strasz. Na szczescie nie mam dywanow. :roll:

Olga, do suchego nie chce sie dac przekonac za mocno, wczoraj schrupal kilka sztuk, ale nie za bardzo mu wchodzi. :roll: Moze to sprobuje zmieszac z czyms, ale na razie ma ciagle w misce suche, a mokre mu daje mu rano, a wieczorem jak juz naprawde daje w kosc. :roll:

Ja nie strasze, pisze tylko co moze ale nie musi sie arystokratycznego wydarzyc :wink:

Sprobuj mu wmieszac w mokre zarcie, niech sie przyzwyczai do zapachu i smaku ... dobrze zeby jednak suche tez jadl, bo przy chrupkach czysci sobie zebiska a i latem bardziej higienicznie takie zarcie zostawiac jak sie na dluzej wyjdzie.

Ja nie strasze, pisze tylko co moze ale nie musi sie arystokratycznego wydarzyc :wink:

Sprobuj mu wmieszac w mokre zarcie, niech sie przyzwyczai do zapachu i smaku ... dobrze zeby jednak suche tez jadl, bo przy chrupkach czysci sobie zebiska a i latem bardziej higienicznie takie zarcie zostawiac jak sie na dluzej wyjdzie.

No wlasnie o to mi chodzi, ze z suchym latwiej wyjechac, zostawic go komus na chwile... Mokre obsycha szybko. :roll: Dobra, bede przemycac. :lol:

Mohag, Ty mnie nie strasz. Na szczescie nie mam dywanow. :roll:

Olga, do suchego nie chce sie dac przekonac za mocno, wczoraj schrupal kilka sztuk, ale nie za bardzo mu wchodzi. :roll: Moze to sprobuje zmieszac z czyms, ale na razie ma ciagle w misce suche, a mokre mu daje mu rano, a wieczorem jak juz naprawde daje w kosc. :roll:

I tu jest błąd - na mokrym 2x dziennie, nie czuje potrzeby, żeby się suchym dożywiać :wink:

Ja bym nie mieszała suchego z mokrym (błeeee :x ), ale konsekwentnie odpuściła dokarmianie :roll: Jak się przekona, że nic z tego żebrania, to i do suchego się przekona - ew. możesz mieszać z innym suchym :roll:

Co do kocich, arystokratycznych zachowań, to nawet mi się pisać nie chce :roll: :lol: