wu 29.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzień dobry normalnie koci zakapior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na dobranoc... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5413.jpg O rrrany Jesteś pewna, że mu tantiemy wypłaciłaś? Lepiej to zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Na dobranoc... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_5413.jpg woww ale kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 arystokrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja jednak jestem za tym, ze to zakapior A juz na pewno jakiś przywódca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 czysto Don Corleone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja jednak jestem za tym, ze to zakapior A juz na pewno jakiś przywódca e tam, zobacz jaki grzeczny, mily kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja jednak jestem za tym, ze to zakapior A juz na pewno jakiś przywódca e tam, zobacz jaki grzeczny, mily kotek Miły i grzeczny, jak one wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ja patrzę na te jego oczy...zabójcze normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 to może lepiej nie patrzec, jesli chce się przetrwać? Dooooobry kiciuś, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 oj tam przesadzacie http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/51.gif dobry kotek - grzeczny kotek http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/knuddel3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Heeeej. To jest wlasnie smieszne z kotem, ze robi takie arystokratyczne miny, a za chwile miauka jak dziecko, zeby mu jesc dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A przy okazji... jak z jedzeniem? Dalej grymasi, czy mu przeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 albo jak z arystokratyczna mina, na ludzkich oczach narobi na srodek dywanu, bo sie na Ciebie obrazil albo wsciekl - bo bylas nie dobra dla kotka - nie wypuscilas na dwor, nie posprzatalas kuwety na czas, czy nie dalas w pore jedzenia http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/1007.gif albo arystokratycznie naleje w buta goscia ktorego nie trawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mohag, Ty mnie nie strasz. Na szczescie nie mam dywanow. Olga, do suchego nie chce sie dac przekonac za mocno, wczoraj schrupal kilka sztuk, ale nie za bardzo mu wchodzi. Moze to sprobuje zmieszac z czyms, ale na razie ma ciagle w misce suche, a mokre mu daje mu rano, a wieczorem jak juz naprawde daje w kosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja nie strasze, pisze tylko co moze ale nie musi sie arystokratycznego wydarzyc Sprobuj mu wmieszac w mokre zarcie, niech sie przyzwyczai do zapachu i smaku ... dobrze zeby jednak suche tez jadl, bo przy chrupkach czysci sobie zebiska a i latem bardziej higienicznie takie zarcie zostawiac jak sie na dluzej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja nie strasze, pisze tylko co moze ale nie musi sie arystokratycznego wydarzyc Sprobuj mu wmieszac w mokre zarcie, niech sie przyzwyczai do zapachu i smaku ... dobrze zeby jednak suche tez jadl, bo przy chrupkach czysci sobie zebiska a i latem bardziej higienicznie takie zarcie zostawiac jak sie na dluzej wyjdzie. No wlasnie o to mi chodzi, ze z suchym latwiej wyjechac, zostawic go komus na chwile... Mokre obsycha szybko. Dobra, bede przemycac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mohag, Ty mnie nie strasz. Na szczescie nie mam dywanow. Olga, do suchego nie chce sie dac przekonac za mocno, wczoraj schrupal kilka sztuk, ale nie za bardzo mu wchodzi. Moze to sprobuje zmieszac z czyms, ale na razie ma ciagle w misce suche, a mokre mu daje mu rano, a wieczorem jak juz naprawde daje w kosc. I tu jest błąd - na mokrym 2x dziennie, nie czuje potrzeby, żeby się suchym dożywiać Ja bym nie mieszała suchego z mokrym (błeeee ), ale konsekwentnie odpuściła dokarmianie Jak się przekona, że nic z tego żebrania, to i do suchego się przekona - ew. możesz mieszać z innym suchym Co do kocich, arystokratycznych zachowań, to nawet mi się pisać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bry Małgoś, no nie wmówisz mi ,że P ma większego pierdolca na punkcie sierściucha niz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bry Małgoś, no nie wmówisz mi ,że P ma większego pierdolca na punkcie sierściucha niz Ty Jego sie inaczej objawia. Olga, najchetniej pomieszalabym z innym suchym, tylko mi sie nie chce na zakupy isc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts