Magi77 29.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Olga, najchetniej pomieszalabym z innym suchym, tylko mi sie nie chce na zakupy isc. leniwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Olga, najchetniej pomieszalabym z innym suchym, tylko mi sie nie chce na zakupy isc. leniwiec Eeee tam. Jak tu miec energie, jak kolo Ciebie lezy futro i mruczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bry Małgoś, no nie wmówisz mi ,że P ma większego pierdolca na punkcie sierściucha niz Ty Jego sie inaczej objawia. Olga, najchetniej pomieszalabym z innym suchym, tylko mi sie nie chce na zakupy isc. To olej - wg mnie, jeszcze lepiej Z głodu nie zdechnie, nie bój nic A koty fakt, rozleniwiają straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bry Małgoś, no nie wmówisz mi ,że P ma większego pierdolca na punkcie sierściucha niz Ty Jego sie inaczej objawia. Olga, najchetniej pomieszalabym z innym suchym, tylko mi sie nie chce na zakupy isc. To olej - wg mnie, jeszcze lepiej Z głodu nie zdechnie, nie bój nic A koty fakt, rozleniwiają straszliwie Teraz pierze w wannie razem z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Małgoś albo idź do weta może da Ci kilka próbek darmowych z różnym żarciem i bedziesz patrzeć czy żre czy nie ja od weta dostałam Royala kot wpierniczał aż miło ale purinkę chętnie wcina bo od małego nauczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Royala oni glownie maja, bo to jest firma, ktora robi wetom szkolenia na Seszelach. Potem zadnej innej karmy weci nie polecaja... Ale darmowe probki? Why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no ja poszłam w poszukiwaniu Puriny One do niego bo moje rude to żarło ale nie miał więc royalem mnie uszczęśliwił bo może kotek polubi kotek owszem ja nie ale purinę cat chow ogólnie dostępną w każdym zoologu chętnie je możesz kupić ciut na wagę i zobaczyć czy bedzie jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sprobuje, na razie nie chce mi sie d... ruszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie daj gadowi mięska to za chrupki się chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a mój je perfect fita z orijenem i wcina, aż mu ogon podskakuje A saszetki to z whiskasa dostaje, bo dostępne w każdym sklepie i nie musze nigdzie po nie bujać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie daj gadowi mięska to za chrupki się chwyci Toć cały czas to powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie daj gadowi mięska to za chrupki się chwyci Toć cały czas to powtarzam malgos jest "mloda matka" i do tego sama musi dojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 nie daj gadowi mięska to za chrupki się chwyci Toć cały czas to powtarzam malgos jest "mloda matka" i do tego sama musi dojsc Gorzej, że dotrze do niej, jak będzie już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nie lubie, jak mi cos miauczy nad glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 teraz jeszcze miauczy - pozniej bedzie darl morde tak, ze sasiedzi beda przekonani ze kota mordujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nie lubie, jak mi cos miauczy nad glowa. To trza se było psa fundnąć Im bardziej go rozpuścisz, tym bardziej będzie darł mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pies skuczy, tez niedobrze... Nie mam zupelnie zadatkow na matke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 P Nie mam zupelnie zadatkow na matke. masz...i zmartwię Cie..... na rozhisteryzowaną matkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 P Nie mam zupelnie zadatkow na matke. masz...i zmartwię Cie..... na rozhisteryzowaną matkę Moze bez przesady, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 P Nie mam zupelnie zadatkow na matke. masz...i zmartwię Cie..... na rozhisteryzowaną matkę Oj tak, nadopiekuńczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts