Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra, walcie sie. Nie bedzie juz wiecej o kocie, ide na miau. :-?

no nie wiem jak reszta, ale ja idę walić ( schabowe - bynajmniej nie dla sierściucha )- Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem-Królowo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobra, walcie sie. Nie bedzie juz wiecej o kocie, ide na miau. :-?

no nie wiem jak reszta, ale ja idę walić ( schabowe - bynajmniej nie dla sierściucha )- Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem-Królowo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U mnie to one się "stukane" nazywają :lol: Dziatwa ochrzciła :lol:

Ale też już idę pomiauczeć do bigosu, bo się chyba befsztyczka nie doczekam :cry: Mrrrraaaauuuu....... :cry:

Miauuuuuu, miauuuuu, miauuuuu............

Zafunduj mi befsztyczka z polędwicy, tak je lubię.........

Miaaaauuuuu......

Trudno dostac prawdziwa poledwice, befsztyka nie bedzie. :roll:

A z innej beczki - araukarie przewiozlam do mieszkania, nadzwigalam sie, a ta glupia zaczela schnac i nie wiem dlaczego. :-? Chyba juz jej nie uratuje. :(

Miauuuuuu, miauuuuu, miauuuuu............

Zafunduj mi befsztyczka z polędwicy, tak je lubię.........

Miaaaauuuuu......

Trudno dostac prawdziwa poledwice, befsztyka nie bedzie. :roll:

Ale dla kocura to pewnie byś poszukała :(

A z innej beczki - araukarie przewiozlam do mieszkania, nadzwigalam sie, a ta glupia zaczela schnac i nie wiem dlaczego. :-? Chyba juz jej nie uratuje. :(

Daj jej spokój przez chwilę i nie przelej - musi się zaaklimatyzować, jak każdy :lol:

Broń Boże winem jej nie lecz :roll: :wink:

Daj jej spokój przez zimę, teraz i tak piękna nie będzie :roll: Jeśli masz możliwość postawić ją w chłodnym, to postaw :roll:

Kurde, u mamy byla caly zeszly rok w cieplym i dala rade... Na balkon jest troche za zimno, zwlaszcza w nocy. Chyba dala jej popalic nagla zmiana temperatur przy przeprowadzce. Akurat wtedy bylo cholernie zimno. :-? Najlepiej byloby ja trzymac w pakamerze, gdyby tam bylo swiatlo. :roll:

Daj jej spokój przez zimę, teraz i tak piękna nie będzie :roll: Jeśli masz możliwość postawić ją w chłodnym, to postaw :roll:

Kurde, u mamy byla caly zeszly rok w cieplym i dala rade... Na balkon jest troche za zimno, zwlaszcza w nocy. Chyba dala jej popalic nagla zmiana temperatur przy przeprowadzce. Akurat wtedy bylo cholernie zimno. :-? Najlepiej byloby ja trzymac w pakamerze, gdyby tam bylo swiatlo. :roll:

Daj jej czas do wiosny - albo padnie, albo odbije :roll: Pewnie przechoruje się i odbije na wiosnę

I nie histeruj :wink:

Daj jej czas do wiosny - albo padnie, albo odbije :roll: Pewnie przechoruje się i odbije na wiosnę

I nie histeruj :wink:

Wiesz, jaka ta cholera byla ciezka? :lol: :lol: :lol: Najbardziej mi tego dzwigania szkoda. :roll: