OK 29.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 To na nią nie patrz, od czego masz kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mi poleciały dwie pachiry Strasznie mi ich szkoda. "Robiły" mi tak naprawdę salon Duże drzewka juz miałam. Jedno juz łyse a drugie prawie łyse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sluchajcie, czy to mozliwe, zeby zuzyc 9 m3 wody w samym kiblu przez 3 miesiace? Nie ma tam umywalki, sam kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Małgoś pamiętasz jak kiedyś trafnie ujęłaś przesadę jaka towarzyszy w doborze ceramiki łazienkowej? Mam cos przekornego http://www.gapinteriors.com/images/WebPreview/0016/0016380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Małgoś pamiętasz jak kiedyś trafnie ujęłaś przesadę jaka towarzyszy w doborze ceramiki łazienkowej? Mam cos przekornego http://www.gapinteriors.com/images/WebPreview/0016/0016380.jpg Nie pamietam, co mowilam, ale to mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba u Irmy to pisałaś, że istnieje jakieś przeświadczenie, że kwadratowy kibel to odrazu taka sama umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sluchajcie, czy to mozliwe, zeby zuzyc 9 m3 wody w samym kiblu przez 3 miesiace? Nie ma tam umywalki, sam kibel. jeśli nikt nie miał biegunki gigant - niemozliwe jest a nigdzie nie cieknie z kompaktu ?? czasem źle dokręcona uszczelka i zbiornik jest nieszczelny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba u Irmy to pisałaś, że istnieje jakieś przeświadczenie, że kwadratowy kibel to odrazu taka sama umywalka To jedna z forumowych obsesji... Malka, nie cieknie. Moze mi sie piankowacz podlaczyl gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 zastanawiałam się bo najpierw myślałam, że gadacie o kocie potem, że o roślince a jak zwykle rozmowa zeszła na gówno to taki wdzięczny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Małgoś pamiętasz jak kiedyś trafnie ujęłaś przesadę jaka towarzyszy w doborze ceramiki łazienkowej? Mam cos przekornego http://www.gapinteriors.com/images/WebPreview/0016/0016380.jpg Nie pamietam, co mowilam, ale to mi sie podoba. dobre czuje sie usprawiedliwiona ze mam okragly kibel do kwadratowej umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba u Irmy to pisałaś, że istnieje jakieś przeświadczenie, że kwadratowy kibel to odrazu taka sama umywalka To jedna z forumowych obsesji... Malka, nie cieknie. Moze mi sie piankowacz podlaczyl gdzies? a rury masz za ścianą ?? w szybie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba u Irmy to pisałaś, że istnieje jakieś przeświadczenie, że kwadratowy kibel to odrazu taka sama umywalka To jedna z forumowych obsesji... Malka, nie cieknie. Moze mi sie piankowacz podlaczyl gdzies? a rury masz za ścianą ?? w szybie ?? Nawet jeśli, to podłączył się za licznikiem? Gdzie on jest (licznik, znaczy)? Obstawiam raczej, że gdzieś cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Chyba u Irmy to pisałaś, że istnieje jakieś przeświadczenie, że kwadratowy kibel to odrazu taka sama umywalka To jedna z forumowych obsesji... Malka, nie cieknie. Moze mi sie piankowacz podlaczyl gdzies? a rury masz za ścianą ?? w szybie ?? Nawet jeśli, to podłączył się za licznikiem? Gdzie on jest (licznik, znaczy)? Obstawiam raczej, że gdzieś cieknie Licznik jest tam gdzie zwykle sa liczniki... Jest do niego trudny dostep, a w naszym bloku wszystko jest mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Licznik jest tam gdzie zwykle sa liczniki... Jest do niego trudny dostep, a w naszym bloku wszystko jest mozliwe... Nooo, może... ale jednak sprawdziłabym czy nie cieknie Spłuczka dobrze odcina wodę? Nie ciurla tam gdzieś pomalutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Licznik jest tam gdzie zwykle sa liczniki... Jest do niego trudny dostep, a w naszym bloku wszystko jest mozliwe... Nooo, może... ale jednak sprawdziłabym czy nie cieknie Spłuczka dobrze odcina wodę? Nie ciurla tam gdzieś pomalutku? Chyba dobrze... Jedyna mozliwosc, jaka widze, to ze ostatnia ekipa kapala sie w kiblu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Licznik jest tam gdzie zwykle sa liczniki... Jest do niego trudny dostep, a w naszym bloku wszystko jest mozliwe... Nooo, może... ale jednak sprawdziłabym czy nie cieknie Spłuczka dobrze odcina wodę? Nie ciurla tam gdzieś pomalutku? Chyba dobrze... Jedyna mozliwosc, jaka widze, to ze ostatnia ekipa kapala sie w kiblu. Chyba? No dobrze, polukaj dokładnie Jednej rzeczy nie rozumiem - masz osobny licznik na 1 kibel i ten licznik jest tam, gdzie pozostałe liczniki? Konstrukcja jakaś dziwna No i zawsze jest jeszcze opcja, że licznik jest walnięty - ale przy jednym, hhmm... odbiorniku to chyba łatwo sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Licznik jest tam gdzie zwykle sa liczniki... Jest do niego trudny dostep, a w naszym bloku wszystko jest mozliwe... Nooo, może... ale jednak sprawdziłabym czy nie cieknie Spłuczka dobrze odcina wodę? Nie ciurla tam gdzieś pomalutku? Chyba dobrze... Jedyna mozliwosc, jaka widze, to ze ostatnia ekipa kapala sie w kiblu. Chyba? No dobrze, polukaj dokładnie Jednej rzeczy nie rozumiem - masz osobny licznik na 1 kibel i ten licznik jest tam, gdzie pozostałe liczniki? Konstrukcja jakaś dziwna No i zawsze jest jeszcze opcja, że licznik jest walnięty - ale przy jednym, hhmm... odbiorniku to chyba łatwo sprawdzić Mam osobny licznik na 1 kibel i jest w kiblu... Nie ma tam umywalki, wiec nic innego nie nabija mi metrow... Niestety sprawdzanie go wymaga niezlej gimnastyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mam osobny licznik na 1 kibel i jest w kiblu... Nie ma tam umywalki, wiec nic innego nie nabija mi metrow... Niestety sprawdzanie go wymaga niezlej gimnastyki... Kobito, to pisz od razu Pytam gdzie, a Ty, że tam gdzie liczniki, no to się dziwię Ile masz mb rury od licznika do kibla? A w ogóle, to Ci mówiłam od razu, żeby ją po wierzchu puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mam osobny licznik na 1 kibel i jest w kiblu... Nie ma tam umywalki, wiec nic innego nie nabija mi metrow... Niestety sprawdzanie go wymaga niezlej gimnastyki... Kobito, to pisz od razu Pytam gdzie, a Ty, że tam gdzie liczniki, no to się dziwię Ile masz mb rury od licznika do kibla? A w ogóle, to Ci mówiłam od razu, żeby ją po wierzchu puścić To nie takie proste... Jest moze z metr i P. mowi, ze sucho jest. No kurde 9 ton wody nie tak prosto zuzyc nie? Sprawdze tak za tydzien i zobacze, ile nabilo. Dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mam osobny licznik na 1 kibel i jest w kiblu... Nie ma tam umywalki, wiec nic innego nie nabija mi metrow... Niestety sprawdzanie go wymaga niezlej gimnastyki... Kobito, to pisz od razu Pytam gdzie, a Ty, że tam gdzie liczniki, no to się dziwię Ile masz mb rury od licznika do kibla? A w ogóle, to Ci mówiłam od razu, żeby ją po wierzchu puścić To nie takie proste... Jest moze z metr i P. mowi, ze sucho jest. No kurde 9 ton wody nie tak prosto zuzyc nie? Sprawdze tak za tydzien i zobacze, ile nabilo. Dobry pomysl? Sprawdź od razu, spuść wodę, sprawdź jeszcze raz. I tak kilka razy z rzędu najlepiej Zainstaluj se karteczkę obok i zapisuj stan - myślę, że kilka razy wystarczy. Upierdliwe, ale skuteczne. Uważasz, że na 1 m rurki sąsiad dał radę się wpiąć? Bo ja wiem, że on wredny, ale do tego trzeba by chyba pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts