OK 29.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 licznik mógł być nie wyzerowany Nie zeruje się liczników wody, spisuje się stan przy plombowaniu, już po montażu, potem protokół jakiś przekazania i tyle chodzi o to, że przy plombowaniu nie wskazywał 0.00, Nigdy nie wykazuje Zrobiłam o to awanturę w sklepie, to wiem Chcieli mi sprzedać używane liczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 licznik mógł być nie wyzerowany Nie zeruje się liczników wody, spisuje się stan przy plombowaniu, już po montażu, potem protokół jakiś przekazania i tyle I tu jest k&%¤¤a mac problem, bo jak zmieniali, to mnie przy tym nie bylo, tylko byl ten ciul tesciu grzebka i raczyl mi powiedziec o zmianie licznikow jakis tydzien po. Co tam podpisal tego ja nie wiem. To nie tak. Ty zgłaszasz u admina zmianę, spisujesz stary (może być, że przychodzi admin spisać), grzebek montuje - przychodzi admin i plombuje, dopiero wtedy protokół Nooooo nie. U nas bylo tak, ze grzebek wpuscil hydraulika z administracji z preziem wspolnoty, hydraulik zmienil liczniki, prezio spisal stan starych (w zasadzie zero na wszystkich) i caly ten protokol, ktory podpisal grzebek, jako, ze to on byl wtedy u mnie w mieszkaniu. Nic mi nikt nie powiedzial. Plomby sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 OK, ale wodomierz nie musi być nowy jeśli są papiery legalizacyjne to używane mogą być, zasadniczo sa tańsze od nowych, a spełniają tą samą funkcje Ja sobie przegwizdałam z legalizacją i mam ponad 9 stów do zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 licznik mógł być nie wyzerowany Nie zeruje się liczników wody, spisuje się stan przy plombowaniu, już po montażu, potem protokół jakiś przekazania i tyle I tu jest k&%¤¤a mac problem, bo jak zmieniali, to mnie przy tym nie bylo, tylko byl ten ciul tesciu grzebka i raczyl mi powiedziec o zmianie licznikow jakis tydzien po. Co tam podpisal tego ja nie wiem. To nie tak. Ty zgłaszasz u admina zmianę, spisujesz stary (może być, że przychodzi admin spisać), grzebek montuje - przychodzi admin i plombuje, dopiero wtedy protokół Nooooo nie. U nas bylo tak, ze grzebek wpuscil hydraulika z administracji z preziem wspolnoty, hydraulik zmienil liczniki, prezio spisal stan starych (w zasadzie zero na wszystkich) i caly ten protokol, ktory podpisal grzebek, jako, ze to on byl wtedy u mnie w mieszkaniu. Nic mi nikt nie powiedzial. Plomby sa. To walnij do admina, muszą mieć protokół z grzebkowymi +++ , niech dadzą kopie i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 OK, ale wodomierz nie musi być nowy jeśli są papiery legalizacyjne to używane mogą być, zasadniczo sa tańsze od nowych, a spełniają tą samą funkcje Ja sobie przegwizdałam z legalizacją i mam ponad 9 stów do zapłaty No, ja wiem, że nie musi - ale chciałam nowy kupić, nie? No, a tu mi facet jakiś niezerowy daje jakby nigdy nic To awantura gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No tak Ale jak zakręciłaś zawory, to jak sprawdzisz, co nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czołgiem Złotko! Co znowu nawywijałaś z licznikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Przecież to Małgoś jest pijawka-przyssawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Przecież to Małgoś jest pijawka-przyssawka. a no ...to pewnie zemsta sąsiada albo taka symbioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Sprawdzam metoda eliminacji. Najpierw sasiad. Rasia, co wolno wojewodzie to nie piankowaczowi. Kot odkryl, ze jest dziura w scianie i malo nie rozdrapal prowizorycznej "rewizji". Tylko kota w scianie mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Sprawdzam metoda eliminacji. Najpierw sasiad. Rasia, co wolno wojewodzie to nie piankowaczowi. Kot odkryl, ze jest dziura w scianie i malo nie rozdrapal prowizorycznej "rewizji". Tylko kota w scianie mi brakuje. Może odkrył tajemne przejście do sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No dobra, mam zakrecone wszystkie zawory i stan licznikow spisany na scianie ku pamieci. Juz mi nic nie umknie. KOCHAM CIĘ a chyba,że chcesz sprawdzić czy pijawkę masz Sprawdzam metoda eliminacji. Najpierw sasiad. Rasia, co wolno wojewodzie to nie piankowaczowi. Kot odkryl, ze jest dziura w scianie i malo nie rozdrapal prowizorycznej "rewizji". Tylko kota w scianie mi brakuje. Może odkrył tajemne przejście do sąsiada... Sasiad ma takiego malego wypierdka, zostalby zamordowany na miejscu. I mozna sie do niego dostac po prostu przez jego rewizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzień dobry oooooo Małgoś jak fajnie nie musisz się martwić jak nie zostawisz kocilli żarcia skoczy na obiad do sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 CZesc Nie ma mnie jeden wieczór i juz coś nawywijała z licznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Dobrze ,że licznik odwrotnie nie zalożony. to byłoby wskazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Małgoś, no nie zbiorę dziś doopy, napadało jak cholera i z Młodym mam lekkie obiekcje się wyrwać. więc nie dotrzymam obietnicy Są dwa wyjścia a) w sobote lub niedziele jedziemy w Tatry, więc śmigniemy (chyba nie dobre słowo) zakopianką, więc po drodze możemy Cię nawiedzić b) poczta polska - mogę wysłać kartonik z zawartością a teraz jedziemy wymienić mój prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Heloł. Ale straszliwa pogoda. Zbigniew - moja tesciowa miala kiedys odwrotnie zalozony licznik i byly jaja, oj byly. Malka - w niedziele pracuje w zasadzie caly dzien, ale sobota jest cala ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts