Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzień dobry

ja też dochodze do wniosku że te wtrętne drapajły to też do ludzi jednak przywiązane jak wychodzimy rude mordę drze że zostawiony jak wracamy to całe mieszkanie aż drży od mruczenia i rude wie że jak panią zdenerwuje to najlepiej zniknąć w łazience 8) :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolcia weź mu zapodaj coś ostro pachnącego na posadzkę tam gdzie się załatwia może przestanie jak będzie pachniało :roll: mój syczy ale jednak chyba moje wrodzone okrucieństwo odbija mi się na twarzy bo syczy ale zwiewa :lol: :lol: :lol:

to znaczy co? odstraszacz nie podziałał albo wywietrzał od wczoraj.

Hejka.

Mysza, moze i turkus, ale to jest dokladnie taki kolor o jaki mi chodzi. :) Te z Andropolu sa zupelnie inne niz na zdjeciu i bezowe super mi pasuja, ale te morskie tak sobie... :roll:

Kicius moj wredny nie jest, ale dzisiaj rano zaczal wyc przerazliwie i biegac po drabinie... Okazalo sie, ze nie potrafi sobie otworzyc drzwiczek do kuwety, bo sie zacinaja. :( Biedactwo moje. :-?

Potwierdzam, mam turkus z andropolu, ale jest mało turkusowy... :/ ale i tak porównując cenę do jakości to niezłe są te ręczniki. Dostaliśmy ze starym na ślub jakieś francuskie- fakt- superowe, ale jak chciałam dokupić ich więcej to cena mnie powaliła.

W andropolu wyczaiłam ostatnio lniane serwetki w kolorze ciemno szarym suuperowe po 2,90 za szt. :o są boskie.