Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie :roll:

Biedactwo, a od czego to? :(

moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty :roll:

To wesolo... :roll: Kamien to chyba sie usuwa pod narkoza, nie? :roll:

no co Ty :o :lol: :lol:

ja tam bez znieczulenia :D

a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie :roll:

Biedactwo, a od czego to? :(

moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty :roll:

To wesolo... :roll: Kamien to chyba sie usuwa pod narkoza, nie? :roll:

no co Ty :o :lol: :lol:

ja tam bez znieczulenia :D

Bo Ty w ogole jestes rzeznik. :lol:

Moj ma ksiazeczke z reklama jakiegos srodka na zebiska i tak sie zastanawiam wlasnie, czy warto... :roll:

ja sie właśnie zastanawiam nad kastracją rudej wredoty bo nie chcę produkować niepotrzebnych kociąt ale z drugiej strony to ta gadzina ma iść na dwór łapać myszki i nie wiem czy jak po torbie dostanie to nie będzie tylko leżał i żarł jak to chłop :lol: :lol: :lol:

ja sie właśnie zastanawiam nad kastracją rudej wredoty bo nie chcę produkować niepotrzebnych kociąt ale z drugiej strony to ta gadzina ma iść na dwór łapać myszki i nie wiem czy jak po torbie dostanie to nie będzie tylko leżał i żarł jak to chłop :lol: :lol: :lol:

oj Wusia, Wusia :lol: :lol: :lol:

Potwierdzam, mam turkus z andropolu, ale jest mało turkusowy... :/ ale i tak porównując cenę do jakości to niezłe są te ręczniki. Dostaliśmy ze starym na ślub jakieś francuskie- fakt- superowe, ale jak chciałam dokupić ich więcej to cena mnie powaliła.

W andropolu wyczaiłam ostatnio lniane serwetki w kolorze ciemno szarym suuperowe po 2,90 za szt. :o są boskie.

Czesc wszystkim. 8)

Widzialam je na allegro po 2,50. :D :D :D :D :D :D Swietne sa. I maly obrus do tego za 6 zl...

Wiola, poszukam tego plynu. :D