anjamen 05.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie Biedactwo, a od czego to? moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie Biedactwo, a od czego to? moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty To wesolo... Kamien to chyba sie usuwa pod narkoza, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie mam bladego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie Biedactwo, a od czego to? moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty To wesolo... Kamien to chyba sie usuwa pod narkoza, nie? no co Ty ja tam bez znieczulenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a moj Lucek ma zapalenie dziasel, byl wet i dal mu3 zastrzyki. jutro tez przyjedzie Biedactwo, a od czego to? moze byc od kamienia, czeka nas wizyta u dentysty To wesolo... Kamien to chyba sie usuwa pod narkoza, nie? no co Ty ja tam bez znieczulenia Bo Ty w ogole jestes rzeznik. Moj ma ksiazeczke z reklama jakiegos srodka na zebiska i tak sie zastanawiam wlasnie, czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nasz mial takie chrupki na kamien ale podchodzil do tego jak do jeza. a co do kamienia to ja tez na zywca, ale nie wiem jak u zwerzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nasz mial takie chrupki na kamien ale podchodzil do tego jak do jeza. a co do kamienia to ja tez na zywca, ale nie wiem jak u zwerzat Jest jakis patent z ultradzwiekami, to chyba mozna na zywca, bo nie boli, ale takiej klasycznej metody kot by chyba nie wytrzymal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cześc u zwierząt w narkozie się czyści zębiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czyli jednak... Czesc Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja sie właśnie zastanawiam nad kastracją rudej wredoty bo nie chcę produkować niepotrzebnych kociąt ale z drugiej strony to ta gadzina ma iść na dwór łapać myszki i nie wiem czy jak po torbie dostanie to nie będzie tylko leżał i żarł jak to chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Eeee, no co Ty? Moj ma taki blysk w oku, ze gdyby tylko mogl wszystko by zamordowal na zewnatrz, a P. poprzedni kot to byl najwiekszy morderca na Brooklynie, a wykastrowany oczywiscie. Przez 1,5 cm szparke potrafil ptaka do domu wciagnac i zamordowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czyli jednak... Czesc Ania. czesć blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja sie właśnie zastanawiam nad kastracją rudej wredoty bo nie chcę produkować niepotrzebnych kociąt ale z drugiej strony to ta gadzina ma iść na dwór łapać myszki i nie wiem czy jak po torbie dostanie to nie będzie tylko leżał i żarł jak to chłop oj Wusia, Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ania no co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Małgoś, nie wiem jak bedzie potem, teraz jest jak jest. A zwierzakom na kamień warto kupić taki przezroczysty płyn, który dodaje sie do wody do picia. DUża butelka 400 ml to 50 zł. Do kupienia w klinikach wetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Potwierdzam, mam turkus z andropolu, ale jest mało turkusowy... :/ ale i tak porównując cenę do jakości to niezłe są te ręczniki. Dostaliśmy ze starym na ślub jakieś francuskie- fakt- superowe, ale jak chciałam dokupić ich więcej to cena mnie powaliła. W andropolu wyczaiłam ostatnio lniane serwetki w kolorze ciemno szarym suuperowe po 2,90 za szt. są boskie. Czesc wszystkim. Widzialam je na allegro po 2,50. Swietne sa. I maly obrus do tego za 6 zl... Wiola, poszukam tego plynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Malgos Ty juz na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry chyba leży z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 O Wy niewierne. Wrocilam z miasta i chyba sie walne z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Żebym nie była w robocie to też bym się chętnie walnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts