Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie : Malgos, czy nie skoczylabys do lubicie ten kraj chyba Hyde ?

Bo ja sympatyzuje z pewnym re - emigrantem tzn wydaje mi sie, ze go troche rozumiem.....juz nawet nie chodzi o to, ze mu rabneli samochod ( normalka), ale wlasnie kwestie minimalnej zyczliwosci.....nad Wisla. 8) .

Bede miala tez pytanie remontowo - budowlane bo Wy jestescie zaprawione w bojach : czy mozna wyburzyc sciany samemu na poczatku remontu czy lepiej zdac sie na remontowego grzebka ? :roll: Zastanawiam sie ile mozna zrobic samemu - czeka mnie remont ( przestawienie scian, powiekszenie lazienki, zbudowanie garderoby i malowanie. )

Wiele zajmie to czasu i wiele kosztuje ? ? :D :D :D :D Tak mniej wiecej .

Mam pytanie : Malgos, czy nie skoczylabys do lubicie ten kraj chyba Hyde ?

Bo ja sympatyzuje z pewnym re - emigrantem tzn wydaje mi sie, ze go troche rozumiem.....juz nawet nie chodzi o to, ze mu rabneli samochod ( normalka), ale wlasnie kwestie minimalnej zyczliwosci.....nad Wisla.

Bede miala ez pytanie : czy mozna wyburzyc sciany samemu na poczatku remontu czy lepiej zdac sie na remontowego ? :roll: Zastanawiam sie ile mozna zrobic samemu - czeka mnie remont i malowanie.

OK, teraz musze troche popracowac, ale skocze w wolnej chwili.

A z czego te sciany i ile ich jest? Wyburzanie to pryszcz, ale gdzie ten gruz / karton, cokolwiek to jest, wywieziesz? :roll: :roll: :roll:

Na dzialke moge wywiezc. Sciany z pustakow chyba ......mebli kuchennych nie bede zmieniac, chcialabym powiekszyc lazienke i zmienic uklad kuchni - ale np mam szafke cargo i chcialabym ja ocalic - zmienic tylko jej polozenie - ciekawe ile mozna ocalic z mebli wbudowanych w sciane - np jest szafka na buty w przedpokoju od sufitu do podlogi waska i niepraktyczna, ale wykonana solidnie bo z 7 lat temu i z drzewa calkiem drzewnianego - tez wolalabym ja ocalic i umiescic np w garderobie . \

Da sie to zrobic ?

Musze powiedziec, ze bardzo mi sie podoba Twoje mieszkanie na bialo - wyglada kojaco - lubie kolorowe sciany, ale chyba juz mi sie z lekka opatrzyly. No a poza tym jak raz sie rozpedzono z kolorami to nie ma stop .

Hej -co słychać w wielkim świecie? :)

W ktorym? :roll: :roll: :roll:

No w tym za-oceanicznym :)

Goraco jak cholera, chlodze sie w klimie i nie za wiele wychodze ostatnio. :roll: :roll: :roll: Ale to sie moze zmienic, bo menszowi szykuje sie gigantyczna robota. Bede musiala mu pomoc, bo sobie sam biedaczek nie poradzi. :roll: :roll: :roll: