wu 08.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a nie wiem jakies takie Małgos ma stosunki z sąsiadem nooo ale myślisz, że aż tak mocne by ją z foruma wywaiało :o bardzo mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Hejka weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Małgoś jak mam znależć na ebayu te "moje" baterie szukam szukam i g.......o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzien dybry. P. jest chory i musialam sie nim zajac, same rozumiecie... Zuza, mozna szukac roznie - albo po nazwie modelu, albo np. retro faucet, albo retro rubinetta (po wlosku), albo jakos tak. Jak bede miala chwile, to moze cos sprobuje pokombinowac... Wczoraj widzialam po raz pierwszy sasiada - posikalybyscie sie ze smiechu, jak facet wyglada - maly, pekaty, z wasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.01.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Małgoś - dzięki ale kochana ja mam czas - jak nie będę miećtych bateri przez najbliższe "kilka godzin" to nic się nie stanie a jak facet chory to...... Zdrówko dla P zostawiam i za zdrówko dziś wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zaraz sie im przyjrze i moze cos znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zaraz sie im przyjrze i moze cos znajde. wyzuluj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja poczekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szukam i cos slabo... Jak nie potrzebowalam to masa tego byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szukam i cos slabo... Jak nie potrzebowalam to masa tego byla. wykupili żebym ochłonęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szukam i cos slabo... Jak nie potrzebowalam to masa tego byla. wykupili żebym ochłonęła Moze w weekend wiecej wystawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szukam i cos slabo... Jak nie potrzebowalam to masa tego byla. wykupili żebym ochłonęła Moze w weekend wiecej wystawia. ja w ten weekend się alkoholizuję i goszczę Lidszu i Pasiulę więc baterie poczekają są priorytety w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moje drogie Panie! Informuję, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuDziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zuzanka, jak ja Cie dobrze rozumiem. Boratom, juz lece... Chociaz 1% mojego podatku w tym roku to bedzie jakies -100 zl. Juz Cie dawno mialam zapytac - Ty masz jakis dziennik lub galerie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja to początkujący forumowicz jestem. Podglądam, podczytuję, czasem się odezwę. Po ostatnich, tchnących optymizmem wpisach w dzienniku Aśki - ranczo pod Grodziskiem miałam wielką chęć założyć dziennik... Nie buduję jeszcze i jak znam opieszałość naszych urzędów - jeszcze długo nie będę Na razie kupiliśmy działeczkę, rolną no i teraz staramy się zrobić z niej budowlaną. W związku z opracowywaniem MPZP przez naszą gminę - trochę to potrwa. Chociaz 1% mojego podatku w tym roku to bedzie jakies -100 zl. Małgoś - Twoje 100, ktoś da 20, ktoś inny 50... Jak to mówią: do grosza grosz... przyda się wszystko! I z góry wszystkim dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Niestety to bedzie minus 100... No to czekamy na dziennik. Wytrwalosci w kazdym razie zycze wiele w walce z urzedami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 http://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg czy tu zamawiano kawkę dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czesc Malgos. zdrowka dla P. kiedy Wy do nas przyjedziecie w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 z bólem głowy się WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czytalam ze popilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts