malgos2 09.01.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jeszcze beda rozne sztuczki, typu choroby rozne itp... Ale bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jeszcze beda rozne sztuczki, typu choroby rozne itp... Ale bedzie dobrze. sztuczki kochana właśnie że nie :P Wczoraj właśnie o to pytałam prawnika - panowie się już wypowiedzieli na piśmie... więc na rozparawie wcale nie muszą się pojawiać by zapadł wyrok... oni co mieli do powiedzenia już powiedzieli i to jest w tym wszystkim najlepsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jeszcze beda rozne sztuczki, typu choroby rozne itp... Ale bedzie dobrze. sztuczki kochana właśnie że nie :P Wczoraj właśnie o to pytałam prawnika - panowie się już wypowiedzieli na piśmie... więc na rozparawie wcale nie muszą się pojawiać by zapadł wyrok... oni co mieli do powiedzenia już powiedzieli i to jest w tym wszystkim najlepsze :P Nooooo to... Jeszcze pic nie bedziemy, ale pewnie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... no z tym niebawem w Wołominie to bym nie szalała Ale jest good znaczy ja jestem spokojna... więc tylko zostaje czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gwozdzik, gdzie jestes? ... jestem małgoś ... jestem .... czuwam ... chociaż ostatnio przybity jakiś byłem O, widzę, że Niteczka zadowolona ... to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gwozdzik, gdzie jestes? ... jestem małgoś ... jestem .... czuwam ... chociaż ostatnio przybity jakiś byłem O, widzę, że Niteczka zadowolona ... to dobrze Nie lam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Nie lam sie. ... ja podobno ocynkowany jestem ... to ewentualnie zgiąć się mogę ... złamać nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Malgos bo juz duzo czasu nie zostalo no chyba ze sie piszecie na wrzeszczaca Helenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Nitka - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Malgos bo juz duzo czasu nie zostalo no chyba ze sie piszecie na wrzeszczaca Helenke Mam nadzieje, ze UAM sie pospieszy w takim razie. A Helenka na pewno nie bedzie wrzeszczec, to madre dziecko bedzie po mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Malgos bo juz duzo czasu nie zostalo no chyba ze sie piszecie na wrzeszczaca Helenke Mam nadzieje, ze UAM sie pospieszy w takim razie. A Helenka na pewno nie bedzie wrzeszczec, to madre dziecko bedzie po mamusi. mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 będzie w mamusię ... będzie młodsza anja ... na pewno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiadomo przeciez, ze dzieci inteligencje dziedzicza po matce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wiadomo przeciez, ze dzieci inteligencje dziedzicza po matce. ufffff, to kamien z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wiadomo przeciez, ze dzieci inteligencje dziedzicza po matce. oo matko Oby nie w każdym wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wiadomo przeciez, ze dzieci inteligencje dziedzicza po matce. oo matko Oby nie w każdym wypadku... no i co się boisz ? czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Czeeeee. Na stolarza czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a co ma robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Szafke pod umywalke. Jesli mnie cena nie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts