wu 10.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Małgoś ja przed chwilką looknełam i dalej mam wszystkie Twoje dane na oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Thibo jest ok... a wiesz, Małgoś, jak kliknęlam na ten link, pokazały mi się Twoje dane - login, adres, e-mail! pewnie wstawiłaś "zalogowany"? Ale teraz chyba juz nie, co? nadal - jak z linku klikniesz w "moje konto"... ...może wstawisz linki "niezalogowane", to nie będzie przekierowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No bo Wy to macie u siebie na dyskach juz... Ale zaraz cos pokombinuje... Gdzie tu do cholery jest wylogowywanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie policzyli mi kosztow przesylki, chyba sie machneli... no jak nie -14,50 jak byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 W moim potwierdzeniu nie ma. Teraz kliknijcie, czy jeszcze cos widac... Takich jaj to jak zyje nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 kupiłam sobie "Zestaw elektronicznych plastrów przeciwbólowych" - będę testować a.........zakup na Twoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 teraz poza powitaniem na Twoje nazwisko reszta zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No zajefajnie. Duza mam rodzine w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a mata do łazienki fajna koszyk masz cały czas otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No zajefajnie. Duza mam rodzine w takim razie. no własnie, powitanie zostalo! a co zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No zajefajnie. Duza mam rodzine w takim razie. no własnie, powitanie zostalo! a co zrobiłaś? Zamknelam przegladarke i weszlam tam jeszcze raz bez logowania. Ja nie widze swojego nazwiska, to dlaczego Wy je widzicie? Wywalam te linki. Malka, maty nie kupilam i te inne bzdety jakies same mi sie powrzucaly. Dlatego widzisz 14,50 za przesylke. W moim zamowieniu tego nie ma. Sie porobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu No ale Ci mowie, ze potem koszt zniknal. Ania, tez patrzylam na ten talerz... Tyle, ze maly mi sie wydawal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu No ale Ci mowie, ze potem koszt zniknal. Ania, tez patrzylam na ten talerz... Tyle, ze maly mi sie wydawal. 15x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu No ale Ci mowie, ze potem koszt zniknal. Ania, tez patrzylam na ten talerz... Tyle, ze maly mi sie wydawal. 15x15 Za pooooozno. Pokaz jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu No ale Ci mowie, ze potem koszt zniknal. Ania, tez patrzylam na ten talerz... Tyle, ze maly mi sie wydawal. 15x15 maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 widzialam te plastry Malgos usun linka - najprosciej ja wybraam patelnie i talez ze swiecami w ksztalcie kamieni a testowałaś ? nie , widzialam teraz w tchibo i sie zastanowilam nad nimi jak to ma faktycznie coś z Tens - ami wspólnego, to moze byc fajne Małgoś, ja Ci do koszyka patrzyłam, (co nie kupione) a koszt przesyłki był na zamówieniu No ale Ci mowie, ze potem koszt zniknal. Ania, tez patrzylam na ten talerz... Tyle, ze maly mi sie wydawal. 15x15 maleństwo Male jest piekne... Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts