Arnika 10.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Cze Małgoś....A ja nie zdążyłam na zakupy.A tchibo ma dobrej jakości towary. Kupiłam kiedyś radio z CD i audio, i było lepsze niż Panasonic.....Byłam zaskoczona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Sa wklejone do dziennika. Ciesze sie, ze nikt nie ma negatywnych doswiadczen. Mam nadzieje, ze rzeczy przejda ekspertyze P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Uwielbiam Tchibo! I bardziej ciekawe, krótkie serie niż kawę... Bardzo mi się podobują Twoje zakupki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dziekuje Ci serdecznie kochana. Jeszcze kwilka i bede miec fajnista lazienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziekuje Ci serdecznie kochana. Jeszcze kwilka i bede miec fajnista lazienke. Już jest faaajna! Reszta to tylko dodatki... Ty to Tchibo kupowałaś przez internet, że taka akcja z "koszykiem" wyszła? Też dzisiaj kupiłam kilka drobiazgów w outlecie Tchibo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziekuje Ci serdecznie kochana. Jeszcze kwilka i bede miec fajnista lazienke. Już jest faaajna! Reszta to tylko dodatki... Ty to Tchibo kupowałaś przez internet, że taka akcja z "koszykiem" wyszła? Też dzisiaj kupiłam kilka drobiazgów w outlecie Tchibo... Tak, przez net... Jaja jak berety, czegos takiego jeszcze nie widzialam, zeby pol forum wchodzilo przez moje linki i bylo witane: Dzien dobry, pani Malgos Nawet nie wiem, czy w KRK jest ich jakis stacjonarny sklep. Jesli szafka to dodatek, to taaaaak. Niewiele juz brakuje. Trzymaj kciuki, zeby pan stolarz sie sprawil i Twoich okolic rodzinnych nie splamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż No, prawie z Ż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż No, prawie z Ż. Dawaj namiar na priv, biegusiem... pliiisss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż No, prawie z Ż. Dawaj namiar na priv, biegusiem... pliiisss.... Ozesz... moze to rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż No, prawie z Ż. Dawaj namiar na priv, biegusiem... pliiisss.... Ozesz... moze to rodzina? Nie rodzina... Ale przyda się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 masz stolarza z Ż No, prawie z Ż. Dawaj namiar na priv, biegusiem... pliiisss.... Ozesz... moze to rodzina? Nie rodzina... Ale przyda się bardzo! Juz kiedys u Irmy wpadlam na swojego kuzyna, to znaczy relacje na jego temat, wiec nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ,ze chłopu się chciało przyjechać Ty tylko jedną szafkę mu zleciłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ,ze chłopu się chciało przyjechać Ty tylko jedną szafkę mu zleciłaś ? Nio. Ale jechal do Casto i jeszcze gdzies kolo mnie do klienta, czekalam na niego z poltora miesiaca... Mala przerwa technologiczna byla, bo Jonaszek w pogoni za korkiem wypierdzielil 5 litrowy sloik, z ktorego pije wode i mielismy maly potop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ,ze chłopu się chciało przyjechać Ty tylko jedną szafkę mu zleciłaś ? Nio. Ale jechal do Casto i jeszcze gdzies kolo mnie do klienta, czekalam na niego z poltora miesiaca... Mala przerwa technologiczna byla, bo Jonaszek w pogoni za korkiem wypierdzielil 5 litrowy sloik, z ktorego pije wode i mielismy maly potop. A robić też tyle będzie? Czy dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale ,ze chłopu się chciało przyjechać Ty tylko jedną szafkę mu zleciłaś ? Nio. Ale jechal do Casto i jeszcze gdzies kolo mnie do klienta, czekalam na niego z poltora miesiaca... Mala przerwa technologiczna byla, bo Jonaszek w pogoni za korkiem wypierdzielil 5 litrowy sloik, z ktorego pije wode i mielismy maly potop. A robić też tyle będzie? Czy dłużej... Podobno do konca miesiaca ma zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czesc Rzeczy do łazienki zyskują moją aprobate Małgoś jaka ta szafka ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 heloł dzis wolne sobie dalam Wiolu, szafka ma miec 3 szuflady z tego co przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 zapytam jak kobieta: a kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts