nitubaga 12.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... no nie dąsaj się już, co? i tak mnie lubisz i ja Ciebie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ma sie rozumiec. A co tam dobrego? Przeprowadzilas sie juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja to bym dzisiaj wpiła wsio jedno co byle dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wuska a co Ci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ma sie rozumiec. A co tam dobrego? Przeprowadzilas sie juz? przestaniesz drwić, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Anuś narobiłam się w robocie za bardzo, dostałam zjebę nie za swoje, w klacie mnie boli dużo pić trzeba Małgoś na ten tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku Szalejesz. Kto jeszcze nie wyslal SMSa to bardzo prosze... http://forum.muratordom.pl/rozany-blog-pomozcie-wygrac-darioas,t178040.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku bedzie lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku bedzie lustro? A foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku bedzie lustro? yyyyyy no póki co nie ale będzie... zasadniczo będzie jak nie na szafie to na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kurde, kiedy ja sie szafy doczekam? Na razie drabina mi robi za wieszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kurde, kiedy ja sie szafy doczekam? Na razie drabina mi robi za wieszak. dwa korpusy PAX to pińcet złotych.... szuflada 100 + 4 półki 120 zł...ot i na początek styknie będzie się gdzie pomieścić z kurtkami i schowac rękawice... i na razie tyle, aż się ekipy skończą przewijać przez domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kurde, kiedy ja sie szafy doczekam? Na razie drabina mi robi za wieszak. dwa korpusy PAX to pińcet złotych.... szuflada 100 + 4 półki 120 zł...ot i na początek styknie będzie się gdzie pomieścić z kurtkami i schowac rękawice... i na razie tyle, aż się ekipy skończą przewijać przez domek No tak, tylko widzisz... Ja nie chce robic szafy w przedpokoju, dopoki nie mam ani jednego mebla, bo potem w tym waskim korytarzu nie bedzie jak wykrecic. Chce miec garderobe w sypialni, a te bebechy to jest jakies 1300... No chyba, ze jakies alternatywne rozwiazanie zastosujemy, takie jak Maylandzia na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby ino niech się położą podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby ino niech się położą podłogi Tylko mnie sie cos P. rozleniwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby ino niech się położą podłogi Tylko mnie sie cos P. rozleniwil. Bo już mieszkacie..... Gdzieś czytałam, że więcej się zrobi w domu dojeżdżając, niż jak się już mieszka.... Później się człowiek rozleniwia i mu się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby ino niech się położą podłogi Tylko mnie sie cos P. rozleniwil. Bo już mieszkacie..... Gdzieś czytałam, że więcej się zrobi w domu dojeżdżając, niż jak się już mieszka.... Później się człowiek rozleniwia i mu się nie chce.... eee jak zawsze, od każdej reguły są wyjatki. Mniej czasu traci się na dojazdy, mozna robić późnymi wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 To też racja Ja chyba taką opcje wybiorę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts