Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? :roll:

Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? :roll:

ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku :)

Szalejesz. 8)

Kto jeszcze nie wyslal SMSa to bardzo prosze...

http://forum.muratordom.pl/rozany-blog-pomozcie-wygrac-darioas,t178040.htm

Nitka, na tak dlugo znikasz, to skad mam wiedziec? :roll:

Wusia, a nie mowilam, ze na frasunek dobry trunek? :roll:

ale jutro wchodzi szafa do wiartołapu... na razie bez drzwi, bo te zawisną po Duszku :)

bedzie lustro?

yyyyyy no póki co nie :)

ale będzie... zasadniczo będzie :) jak nie na szafie to na ścianie :)

Kurde, kiedy ja sie szafy doczekam? :-? Na razie drabina mi robi za wieszak. :-?

dwa korpusy PAX to pińcet złotych.... szuflada 100 + 4 półki 120 zł...ot i na początek styknie :) będzie się gdzie pomieścić z kurtkami i schowac rękawice... i na razie tyle, aż się ekipy skończą przewijać przez domek :)

Kurde, kiedy ja sie szafy doczekam? :-? Na razie drabina mi robi za wieszak. :-?

dwa korpusy PAX to pińcet złotych.... szuflada 100 + 4 półki 120 zł...ot i na początek styknie :) będzie się gdzie pomieścić z kurtkami i schowac rękawice... i na razie tyle, aż się ekipy skończą przewijać przez domek :)

No tak, tylko widzisz... Ja nie chce robic szafy w przedpokoju, dopoki nie mam ani jednego mebla, bo potem w tym waskim korytarzu nie bedzie jak wykrecic. Chce miec garderobe w sypialni, a te bebechy to jest jakies 1300... :-? No chyba, ze jakies alternatywne rozwiazanie zastosujemy, takie jak Maylandzia na przyklad. :roll:

... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby :) ino niech się położą podłogi :)

Tylko mnie sie cos P. rozleniwil. :evil:

Bo już mieszkacie.....

Gdzieś czytałam, że więcej się zrobi w domu dojeżdżając, niż jak się już mieszka.... Później się człowiek rozleniwia i mu się nie chce....

... no taką alternatywę to ja planuje do garderoby :) ino niech się położą podłogi :)

Tylko mnie sie cos P. rozleniwil. :evil:

Bo już mieszkacie.....

Gdzieś czytałam, że więcej się zrobi w domu dojeżdżając, niż jak się już mieszka.... Później się człowiek rozleniwia i mu się nie chce....

eee jak zawsze, od każdej reguły są wyjatki. Mniej czasu traci się na dojazdy, mozna robić późnymi wieczorami :lol: