DarioAS 14.01.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to jak przyjedziesz to Ci zrobię... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c035.gif Olga, kotami handlujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee, tam jeszcze gorzej niż na ogrodach można się zarazić Wy tam na południu, to nie wiecie, co to żurek Pudlo, w Krakowie robia taki gesty, ze Ci lyzka stanie. Ja robie poznanski. Ania, nie wchodz, dobrze Ci radze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Matko i córko, nie handluję kotami Bo pewnie też bym była stratna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a myślałam, że jaki biznes na swojej Kocie kręcisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mialaby 300 kotow w domu i odkupywalaby ze strata od klientow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee, tam jeszcze gorzej niż na ogrodach można się zarazić Wy tam na południu, to nie wiecie, co to żurek Pudlo, w Krakowie robia taki gesty, ze Ci lyzka stanie. Ja robie poznanski. Boszzzz, co za naród, jedni zagęszczają, drudzy rozcieńczają A i tak chodzi o to samo A żurek ma być w sam raz Aniu, Małgoś dobrze radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 portal to znam, bo mam tam parę znajomek, ale wejście to za mało, żeby od ręki wiedzieć o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a myślałam, że jaki biznes na swojej Kocie kręcisz... Musiałabym przez pączkowanie Kota przecież tylko sobie pomarzyć może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee, tam jeszcze gorzej niż na ogrodach można się zarazić Wy tam na południu, to nie wiecie, co to żurek Pudlo, w Krakowie robia taki gesty, ze Ci lyzka stanie. Ja robie poznanski. Boszzzz, co za naród, jedni zagęszczają, drudzy rozcieńczają A i tak chodzi o to samo A żurek ma być w sam raz Aniu, Małgoś dobrze radzi Nie rozcienczaja, tylko nie zageszczaja za mocno i jest w sam raz to znaczy nie taki gesty jak w Krakowie robia, czujesz? I nie z kminkiem... Ale przymusu nie ma, jak juz wiesz, ze niedobry, to nie musisz jesc, bedzie wiecej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 mam Cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee, tam jeszcze gorzej niż na ogrodach można się zarazić Wy tam na południu, to nie wiecie, co to żurek Pudlo, w Krakowie robia taki gesty, ze Ci lyzka stanie. Ja robie poznanski. Boszzzz, co za naród, jedni zagęszczają, drudzy rozcieńczają A i tak chodzi o to samo A żurek ma być w sam raz Aniu, Małgoś dobrze radzi Nie rozcienczaja, tylko nie zageszczaja za mocno i jest w sam raz to znaczy nie taki gesty jak w Krakowie robia, czujesz? I nie z kminkiem... Ale przymusu nie ma, jak juz wiesz, ze niedobry, to nie musisz jesc, bedzie wiecej dla mnie. Ja sobie chyba sama zrobię... bo zaraz mi jakiś szkocki zaproponujesz Aniu, pewnie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 teee... powinnam się obrazić, że dopiero teraz wiem o tym gdzie Olgę łapać http://dziadek.webd.pl/images/smiles/11.gif to co, trzeci dla mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Nie, Ty nie masz miejsca między doniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To niech wezmie dla tesciowej. Ideeee. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ale mam w koszyku Bruna, zmieści się bo Bruno i tak sypia na dywaniku żartuje oczywiście, mam upatrzoną rase, teraz poluję tylko na norweskiego, byle siwego no.. zakochałam sie na zabój lecz cena zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to co... śpimy? ja juz to planowałam godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Paaa Ja też spadam, bo jakoś nikt nie chce za mnie rano wstać Małgoś, dzięki Aniu, ja się wytłumaczę, jak ochłonę Też jestem zakochana w norwegach, ale... jak się nie ma co się lubi.... Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ania, takie mieszance tez bywaja podobne... Tylko nie kupuj zadnego "bez rodowodu", bo to amatorzy hoduja i kasuja za rasowego kota, ktory nie jest rasowy, bo nie ma rodowodu. Potem takie zwierzeta choruja, a poza tym takie rozmnazanie to taki cwaniacki interesik. Jak juz to albo z rodowodem, albo cos skundlonego, podobnego. Tu na forum tutli-putli chyba ma (mam nadzieje, ze sie nie myle) kota, ktory wyglada jak maine-coon, a jest spod Uralu gdzies - normalny kundel (chociaz pieeeeeekny). Ideeeeeeeeeeeeeeee. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee tam, pi...przycie koleżanko - najpięęęęękniejsze są bure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Eeee tam, pi...przycie koleżanko - najpięęęęękniejsze są bure Zartujesz? A co ja w domu mam? Mialo byc bure, pregowane i duze i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts