anjamen 18.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dobra, kupilam. Ide spac, bo jeszcze cos kupie albo na cos zachoruje. No to gratulacje-twój dom stał się bogatszy, o kolejny przyjemny gadzet ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzień dobry ja się wprawdzie na Franiówkę nie opłaciłam i Młody okolice urodzinek ma ale Rasia jak mnie ominie to wloski po jednym wyrwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 to wloski po jednym wyrwę to nie o mnie na szczęście , ale i tak Cię Wusia z tej strony nie znałam czeee :) co słychać... ? aaaaaa i jaki ekspres do herbaty zanabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nituś ale ja nie ukrywałam że we mnie pokłady wrodzonego okrucieństwa drzemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 niedobrze Anusia, dla Ciebie to kurde kazdy termin w marcu bylby kichowaty... Ale nadrobimy to, bo na pewno franiowka bedzie sie na raty odbywala. Hej wszystkim. Juz pokazuje ekspresik... http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0018653 Plakalam, ze wykupili mi go online zanim sie zorientowalam, ze go chce, a tu ktos sprzedawal na allegro... Widzialam inne, tansze, ale nie dzialaly tak jak normalny ekspres, bardziej jak dzbanek. Dzieki temu przestalam chorowac na dzbanek Steltona, 2 razy drozszy. Chyba taki ekspres praktyczniejszy - latwiejszy w myciu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nituś ale ja nie ukrywałam że we mnie pokłady wrodzonego okrucieństwa drzemią no teraz to widze ja nie wiem czy ja już w lutym na te pieczonki nie przyjade bo potem i mnie w jakie koło do łamania kości wkręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jello!! Malgos znowu impreze kreci...taka to ma dobrze Niebieskie do lazienki masz? czy nie masz? Chwale sie: od soboty topnieje snieg - cale szczescie, bo byla katastrofa przez 3 tygodnie - ale teraz nie mam wody w zwiazku z ta zima stulecia....dobrze, ze jestem daleko....nie czuc Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jello. Nie mam niebieskich jeszcze niestety... Wstrzymuje sie do przybycia szafki z decyzja, jaki ten niebieski ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jello. Nie mam niebieskich jeszcze niestety... Wstrzymuje sie do przybycia szafki z decyzja, jaki ten niebieski ma byc. Co ma szafka do mydelniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jello. Nie mam niebieskich jeszcze niestety... Wstrzymuje sie do przybycia szafki z decyzja, jaki ten niebieski ma byc. Co ma szafka do mydelniczki? Kolor. No zobacze jak to wszystko razem idzie i jakim kolorem to uzupelnic... A jeszcze lepiej - kaze P. zadecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 niedobrze Anusia, dla Ciebie to kurde kazdy termin w marcu bylby kichowaty... Ale nadrobimy to, bo na pewno franiowka bedzie sie na raty odbywala. ale wypijecie zdrowie Helenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 niedobrze Anusia, dla Ciebie to kurde kazdy termin w marcu bylby kichowaty... Ale nadrobimy to, bo na pewno franiowka bedzie sie na raty odbywala. ale wypijecie zdrowie Helenki? Nooooo jasne. Zrobimy telekonferencje przez Skype'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nitka nie bojaj póki śniegi leżą jesteś usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Przekleje jeszcze raz na ta strone, bo z kotkami coraz gorzej. http://forum.muratordom.pl/panleukopenia-w-kociej-arce-noego-w-radomsku,t178376.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hejka Czy ktoś mnie uświadomi o co chodzi z tym 13 marca???? Lecę na zebranie do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hejka Czy ktoś mnie uświadomi o co chodzi z tym 13 marca???? Lecę na zebranie do przedszkola To termin Franiowki, na ktora sie zapisalas, wiec juz nie masz wyjscia. A mnie za chwile ktos odwiedzi, tiruriru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No na nas to już krechę położyła, nawet sobie barrankami paszczy nie wyciera Cze małgoś. A tymczasem świat się zrobił ciut prostszy, bo znależliśmy super petsitterkę czyli psionianię i teraz hulaj dusza! 13.03 powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No na nas to już krechę położyła, nawet sobie barrankami paszczy nie wyciera Cze małgoś. A tymczasem świat się zrobił ciut prostszy, bo znależliśmy super petsitterkę czyli psionianię i teraz hulaj dusza! 13.03 powiadasz... Cze barranki 2. Wpisaliscie sie na franiowke, wiec musicie byc. Widzialam sie z Arnika, baaaaaardzo mi bylo milo poznac wraz z malzonkiem. Wpadajcie czesciej i na dluzej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts