Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niedobrze :cry:

Anusia, dla Ciebie to kurde kazdy termin w marcu bylby kichowaty... :( Ale nadrobimy to, bo na pewno franiowka bedzie sie na raty odbywala. :wink:

Hej wszystkim.

Juz pokazuje ekspresik... http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0018653

Plakalam, ze wykupili mi go online zanim sie zorientowalam, ze go chce, a tu ktos sprzedawal na allegro... :) Widzialam inne, tansze, ale nie dzialaly tak jak normalny ekspres, bardziej jak dzbanek. Dzieki temu przestalam chorowac na dzbanek Steltona, 2 razy drozszy. :lol: Chyba taki ekspres praktyczniejszy - latwiejszy w myciu itd. :roll:

Nituś ale ja nie ukrywałam że we mnie pokłady wrodzonego okrucieństwa drzemią :lol: :lol: :lol:

no teraz to widze :o

ja nie wiem czy ja już w lutym na te pieczonki :p nie przyjade :p bo potem i mnie w jakie koło do łamania kości wkręcisz :o

Jello!!

Malgos znowu impreze kreci...taka to ma dobrze :lol: :lol: :lol:

Niebieskie do lazienki masz? czy nie masz? :lol:

Chwale sie: od soboty topnieje snieg - cale szczescie, bo byla katastrofa przez 3 tygodnie - ale teraz nie mam wody w zwiazku z ta zima stulecia....dobrze, ze jestem daleko....nie czuc :lol: :lol:

Maja

Jello. :)

Nie mam niebieskich jeszcze niestety... :roll: Wstrzymuje sie do przybycia szafki z decyzja, jaki ten niebieski ma byc. :roll:

Co ma szafka do mydelniczki?

:o

Kolor. :lol: :lol: :lol:

No zobacze jak to wszystko razem idzie i jakim kolorem to uzupelnic... :roll: A jeszcze lepiej - kaze P. zadecydowac. :lol: :lol: :lol:

No na nas to już krechę położyła, nawet sobie barrankami paszczy nie wyciera :D Cze małgoś. A tymczasem świat się zrobił ciut prostszy, bo znależliśmy super petsitterkę czyli psionianię i teraz hulaj dusza! :D 13.03 powiadasz...

Cze barranki 2. :D Wpisaliscie sie na franiowke, wiec musicie byc. :D :D :D

Widzialam sie z Arnika, baaaaaardzo mi bylo milo poznac wraz z malzonkiem. Wpadajcie czesciej i na dluzej!!! :D 8)