nitubaga 19.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Slimaki? Małgoś zboczuchu nie.... po prostu nie zgodziłam się by mi tę mozaikę zafugowano na równo... więc sa miejsca, gdzie w głębi widać klej... i teraz chce to maluteńkim pędzeleczkiem i strzykawką pomalować na ciemny brąz... ot wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Slimaki? Małgoś zboczuchu nie.... po prostu nie zgodziłam się by mi tę mozaikę zafugowano na równo... więc sa miejsca, gdzie w głębi widać klej... i teraz chce to maluteńkim pędzeleczkiem i strzykawką pomalować na ciemny brąz... ot wsio niech tylko ktoś mi powie, że ja jestem porąbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Slimaki? Małgoś zboczuchu nie.... po prostu nie zgodziłam się by mi tę mozaikę zafugowano na równo... więc sa miejsca, gdzie w głębi widać klej... i teraz chce to maluteńkim pędzeleczkiem i strzykawką pomalować na ciemny brąz... ot wsio niech tylko ktoś mi powie, że ja jestem porąbana cichaj jak będziesz chciała mieć piknie to nie takie rzeczy będziesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nooo jesteś NItka, jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Slimaki? Małgoś zboczuchu nie.... po prostu nie zgodziłam się by mi tę mozaikę zafugowano na równo... więc sa miejsca, gdzie w głębi widać klej... i teraz chce to maluteńkim pędzeleczkiem i strzykawką pomalować na ciemny brąz... ot wsio niech tylko ktoś mi powie, że ja jestem porąbana cichaj jak będziesz chciała mieć piknie to nie takie rzeczy będziesz robić znaczy co ta liposukcja mnie nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Liposukcja jest cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Liposukcja jest cool. guuuuupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Tam takie pojedyncze, cienkie tez powinny byc. Malka, no cool, bo juz nie odrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Tam takie pojedyncze, cienkie tez powinny byc. Malka, no cool, bo juz nie odrasta. w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Tam takie pojedyncze, cienkie tez powinny byc. Malka, no cool, bo juz nie odrasta. w tym miejscu No, to robisz raz tu raz tu, az w koncu nie ma gdzie odrastac. I co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hej malgos Nitka, szkolne, szkolne ... ja jestem miszcz w podmalowywaniu i podrabianiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wlasnie ogladalam Twoja kuchnie, fajoska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Tam takie pojedyncze, cienkie tez powinny byc. Malka, no cool, bo juz nie odrasta. w tym miejscu No, to robisz raz tu raz tu, az w koncu nie ma gdzie odrastac. I co wtedy? po raz tu i raz tu, nie mam już kasy na "raz tu" i z prawej laska z lewej wieloryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Nitka, lepiej podreptaj do sklepu z artykulami szkolnymi i kup sobie zestaw pieciu-szesciu cienkich pedzelkow dla dzieciakow .. mozesz spokojnie dobrac rozmiar - zawsze ktorys bedzie sie nadawal do wiekszego mazniecia, a inny do mniejszego. Zwroc tylko uwage zeby byly w miare miekkie, twarde pedzelki zle przylegaja jak sie je przyciska do powierzchni a do tego pryskaja troche przy pedzlowaniu jak to szczecina Czesc Mohag. Dobrze mowisz. szkolne czyli zamiast do LM ide do Tesco Tam takie pojedyncze, cienkie tez powinny byc. Malka, no cool, bo juz nie odrasta. w tym miejscu No, to robisz raz tu raz tu, az w koncu nie ma gdzie odrastac. I co wtedy? po raz tu i raz tu, nie mam już kasy na "raz tu" i z prawej laska z lewej wieloryb A moze by Cie to wlasnie zmobilizowalo do odchudzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wlasnie ogladalam Twoja kuchnie, fajoska. uhu, moze byc ... ciut wieksza by sie przydala ale tego sie juz nie przeskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wlasnie ogladalam Twoja kuchnie, fajoska. uhu, moze byc ... ciut wieksza by sie przydala ale tego sie juz nie przeskoczy Za to masz mniej do sprzatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To mniej do sprzatania jest zludne wiem z doswiadczenia ze im wieksza powierzchnia tym jakos dziwniej mniej sie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts