Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jaki koncert?: :roll:

Pudelsow. 8)

Znalazlam takie w regulaminie:

Juror – znawca danej kategorii - otrzyma listę 10 blogów z odpowiadającej mu kategorii tematycznej. Każdy z Jurorów, spośród blogów przedstawionych mu, wybierze 3 blogi, które nominowane będą do Nagrody Głównej i Wyróżnień Głównych.

Spośród 3 wytypowanych przez siebie blogów, Juror – znawca danej kategorii, wskaże jednego bloga, który stanie się zwycięzcą w danej kategorii tematycznej.

Lista blogów Nominowanych przez Jurorów zostanie przedstawiona 1.02.2010 o godz. 15.00 na stronach serwisu Konkursowego http://blogroku.pl

Blogi nominowane przez poszczególnych Jurorów zostaną przedstawione wszystkim członkom Kapituły Konkursu. Po zapoznaniu się z nimi Jurorzy spotkają się i w bezpośredniej dyskusji podejmą decyzję o wyborze najlepszego bloga i tym samym przyznają mu tytuł Blog Roku 2009 oraz o wyborze dwóch blogów, które otrzymają tytuł Blog Roku 2009 - Wyróżnienie Główne.

Równolegle z oceną blogów przez Kapitułę Konkursu trwać będą wybory Blogów Blogerów. Będą one wybierane w dwóch grupach wiekowych:

* jeden spośród blogów osób powyżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Blogerów z 90 blogów (po 10 z każdej kategorii tematycznej), które w poprzednim etapie uzyskały najwyższą ilość głosów w następujących kategoriach: „Ja i moje życie”, „Profesjonalne”, „Polityka”, „Podróże i szeroki świat”, „Kultura”, „Foto, video, komiks”, „Blogi literackie”, „Moje zainteresowania i pasje”, „Absurdalne i offowe”

* jeden spośród blogów osób poniżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Teen Blogerów z 10 blogów, które w poprzednim etapie uzyskały największą ilość głosów w kategorii „Teen”.

Podobnie jak w poprzednim etapie Konkursu głosowanie będzie SMS-owe. Założyciele dwóch najwyżej ocenionych blogów (po jednym w każdej grupie wiekowej), otrzymają nagrody.

Małgosia!!

przeszłam do finału :D :o :o :o

aż mam łezki w oczach http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_sad.gif

brawo Aniu,

to kiedy mamay znow glosowac?

pisze, że

Zakończył się II etap Konkursu – nominacje

O godzinie 15.00 rozpoczyna się głosowanie na Bloga Blogerów oraz Bloga Teen Blogerów