nitubaga 21.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... no zimą jest zimno czeeee wiemy tylko dlaczego aż tak długo hm.... ja tam orłem z geografii nie jestem. Ale na nasze szerokości geograficznej zima trwa 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jak dla mnie moglaby sie skonczyc juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... ale za to lato będzie lepiej "smakować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Małgosia!! przeszłam do finału aż mam łezki w oczach http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_sad.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Małgosia!! przeszłam do finału aż mam łezki w oczach http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_sad.gif GRATULACJE http://www.goralsko.pl/duze/willa/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Małgosia!! przeszłam do finału aż mam łezki w oczach http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_sad.gif brawo Aniu, to kiedy mamay znow glosowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jeszcze nic nie wiem, głosowanie zamknięte, czekam na to, co będzie dalej. Wiem tylko, że przeszłam, bo przeszło 10 najwyżej ocenionych blogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Czesc Kolezanki. Ania, GRATULACJE!!!. Wiedzialam, ze przejdziesz... Koncert byl super, zupelnie kameralny, sami znajomi przyszli. Sure - juz Ci dziewczyny odpowiedzialy, ale tak, kosz i cala reszta z tchibo jest blyszczaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jaki koncert?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jaki koncert?: Pudelsow. Znalazlam takie w regulaminie: Juror – znawca danej kategorii - otrzyma listę 10 blogów z odpowiadającej mu kategorii tematycznej. Każdy z Jurorów, spośród blogów przedstawionych mu, wybierze 3 blogi, które nominowane będą do Nagrody Głównej i Wyróżnień Głównych. Spośród 3 wytypowanych przez siebie blogów, Juror – znawca danej kategorii, wskaże jednego bloga, który stanie się zwycięzcą w danej kategorii tematycznej. Lista blogów Nominowanych przez Jurorów zostanie przedstawiona 1.02.2010 o godz. 15.00 na stronach serwisu Konkursowego http://blogroku.pl Blogi nominowane przez poszczególnych Jurorów zostaną przedstawione wszystkim członkom Kapituły Konkursu. Po zapoznaniu się z nimi Jurorzy spotkają się i w bezpośredniej dyskusji podejmą decyzję o wyborze najlepszego bloga i tym samym przyznają mu tytuł Blog Roku 2009 oraz o wyborze dwóch blogów, które otrzymają tytuł Blog Roku 2009 - Wyróżnienie Główne. Równolegle z oceną blogów przez Kapitułę Konkursu trwać będą wybory Blogów Blogerów. Będą one wybierane w dwóch grupach wiekowych: * jeden spośród blogów osób powyżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Blogerów z 90 blogów (po 10 z każdej kategorii tematycznej), które w poprzednim etapie uzyskały najwyższą ilość głosów w następujących kategoriach: „Ja i moje życie”, „Profesjonalne”, „Polityka”, „Podróże i szeroki świat”, „Kultura”, „Foto, video, komiks”, „Blogi literackie”, „Moje zainteresowania i pasje”, „Absurdalne i offowe” * jeden spośród blogów osób poniżej 16 roku życia, czyli jeden Blog Teen Blogerów z 10 blogów, które w poprzednim etapie uzyskały największą ilość głosów w kategorii „Teen”. Podobnie jak w poprzednim etapie Konkursu głosowanie będzie SMS-owe. Założyciele dwóch najwyżej ocenionych blogów (po jednym w każdej grupie wiekowej), otrzymają nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 to też znalazłam, ale kiedy to będzie to nie mam pojęcia i nie wiem, czy będzie sens zaś głosować, bo teraz to już na pewno tak wysoko nie skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzień dobry Aniu po pierwsze gratulacje po drugie skad taki pesymizm i brak wiary w nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wusia, nie w Was ale teraz było ciężko się utrzymać a co dopiero.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Małgosia!! przeszłam do finału aż mam łezki w oczach http://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_sad.gif brawo Aniu, to kiedy mamay znow glosowac? pisze, że Zakończył się II etap Konkursu – nominacje O godzinie 15.00 rozpoczyna się głosowanie na Bloga Blogerów oraz Bloga Teen Blogerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Czyli za godzine zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 znów bede biegac po calej rodzinie, zeby pozyczyc komorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Trzeba sie mocno zmobilizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dobra to jak już ustalicie co i jak dajcie znać to się wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wyście są niemożliwi , gdzie to pisze?? i.. jak ja Wam mam dziękować za to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dario luzik w polu odrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts