DarioAS 21.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ło rany, jaka ja ślepa jestem pisze jak byk u samej góry na tej stronie, gdzie sprawdzałam która jestem http://forumogrodnicze.info/images/smiles/martelo.gif Wusia, nie ma sprawy, to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam, wstalam i co z tymi mrozami? no co?? jak widać ciągle są tak, jak to zimą bywa. Szkoda tylko ze jest az tak zimno niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Joł No ciekawa jestem. Poczekamy Buziaki i spadam Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia ta jak ja jezdzilam na imprezy do Malgos to nie moglas byc, ale teraz jak PIERWSZY raz mnie nie bedzie to czywiscie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Monia ta jak ja jezdzilam na imprezy do Malgos to nie moglas byc, ale teraz jak PIERWSZY raz mnie nie bedzie to czywiscie pojedziesz No przecież możesz wpaść Tak tylko pytamto jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek lajzki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Joł Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Joł Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje???? z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". Przyszedl moj ekspres do herbaty, ale czad. Zajedobra herbatka wyszla, jest pani baaaaaaardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A co to za ekspres do herbaty pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek pokaż Malgos ten swój ekspres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek, tez ciekawam tego ekspresu, na sypka herbate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Heeeej. Pokazywalam juz... Taki o: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0018653 Na sypka i na torebki, temperatura jest dostosowana do herbaty, oblicza czas parzenia (od 2 do 16 minut, ale przy 5 juz jest super mocna herbata), podgrzewa przez godzine, fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Heloł No ale mnie wcięło na długo Jeszcze nie miałam czasu co by se poczytać co się na moich ulubionych doopomaryniowych stronach działo, nadrobię to wieczorkiem I pokłapię gębą, jeśli wolno Teraz tylko wpadam tylko się przywitać I powiedzieć, bo mnie rozpiera , że męża mojej dziewczynce znalazłam, Krakusa i jadę po połedniu stręczyć ją yyy...za mąż eee tego... wydawać. No, zostawić ją tam, zgodnie z procedurą, w celu skonsumowania związku... Może już wkrótce będe babcią? Zdenerwowana jestem okrutnie, bo pierwszy raz moje dziecko zostawiam u obcych ludzi, w dodatku w pobliżu napalonego samca , ale co zrobić? Zatem motto dnia: jedziemy do Krakau zrobić sobie dzieci pozdrawiam cieplutko M. PS. A i tak przy okazji, kiedy planuje się jakie macanie betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 JEZZUUUU, ale mi wyszło!! KOTĘ za mąż wydaję, nie córkę, albo co... Bo tak jakoś dziwnie mi z treści powyżej wychodzi... jeszcze mnie prokurator dorwie, albo co... Stręczenie ludzi jest zdaje się karalne. Kotów na szczęście ten przepis nie obejmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Sie domyslilam. To kiedy bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dziś jadę pod Kraków zawieźć kotę do złego kota a potem, pewnie w niedzielę ją odbieram. A co do macania betonu, to pewnie będzie jakieś zbiorowe nie? Są już jakieś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zbiorowe na razie zaplanowane na 13.03. Dlaczego w niedziele jak ja pracuje caly dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nie no, nie będę zawracała Ci gitary w niedzielę Ale 13 marca na pewno nie dam rady, bo coroczny kulig w górach mamy. No chyba że coś się jeszcze zmieni Spoko, jakby co, zgadamy sie kiedy indziej Nie odpuszczę macania, nie licz na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kulig w marcu? Ma sie zmienic, bo sie obraze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Co roku w marcu. W Istebnej sniegu po szyję o tej porze roku Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts