Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joł

Małgoś ile tam u was noclegownia kosztuje????

z tego co wiem, to na betonie,dwie dychy od łeba, a u brata Alberta za free :lol: :lol:

Wlasnie, wlasnie... Ile wplacilas Monia za Franiowke to tyle kosztuje na betonie z wlasnym materacem i spiworem. :lol: :lol: :lol: A w hotelinach to roznie - od 100 do 500 w Sheratonie. :wink: Odpowiedzieli mi, ale nic z tego - dopoki nie wystapi "nowa krzywda". :roll: :-?

Przyszedl moj ekspres do herbaty, ale czad. :o :o :o Zajedobra herbatka wyszla, jest pani baaaaaaardzo zadowolona. 8)

Heeeej.

Pokazywalam juz... :roll: Taki o: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0018653

Na sypka i na torebki, temperatura jest dostosowana do herbaty, oblicza czas parzenia (od 2 do 16 minut, ale przy 5 juz jest super mocna herbata), podgrzewa przez godzine, fajny jest. :)

Heloł :)

No ale mnie wcięło na długo :oops:

Jeszcze nie miałam czasu co by se poczytać co się na moich ulubionych doopomaryniowych :lol: stronach działo, nadrobię to wieczorkiem :D I pokłapię gębą, jeśli wolno 8) :roll:

Teraz tylko wpadam tylko się przywitać :)

I powiedzieć, bo mnie rozpiera 8), że męża mojej dziewczynce znalazłam, Krakusa :lol: i jadę po połedniu stręczyć ją :oops: yyy...za mąż eee tego... :wink: wydawać. No, zostawić ją tam, zgodnie z procedurą, w celu skonsumowania związku... :roll: Może już wkrótce będe babcią? :roll: :wink: Zdenerwowana jestem okrutnie, bo pierwszy raz moje dziecko zostawiam u obcych ludzi, w dodatku w pobliżu napalonego samca :o , ale co zrobić? :roll: :cry:

Zatem motto dnia: jedziemy do Krakau zrobić sobie dzieci :wink:

pozdrawiam cieplutko M.

PS. A i tak przy okazji, kiedy planuje się jakie macanie betonu? :lol: