Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, teraz tak na ceny Kaledwei rzuciłam okiem (bo gdyby były kosmiczne - pewnie by mi nawet w głowie nazwa nie utkwiła) i naprawde sa fajne , no chyba, że o jakimś konkretnym modelu myslisz

Małgoś, teraz tak na ceny Kaledwei rzuciłam okiem (bo gdyby były kosmiczne - pewnie by mi nawet w głowie nazwa nie utkwiła) i naprawde sa fajne , no chyba, że o jakimś konkretnym modelu myslisz

Nie myslalam o zadnym konkretnym modelu, ale tak ogolnie pamietam, ze byly porownywalne do tych lepszych akrylowych. :roll: Ja potrzebowalam wanny na cito, wiec poszlam i kupilam jaka stala w OBI, pierwsza lepsza i najtansza jaka byla... :roll: Gdyby nie to, doktoryzowalabym sie nad kaldewei. Jednak stal to fajniejszy material niz plastik. :roll:

Wg mnie wszystkie akrylowe wanny sa bleeee, sorry. :oops:

po dwóch latach użytkowania tez to stwierdzam :roll:

rysuje sie (przy dwójce dzieci to nieuniknione), po każdej kapieli wygląda, jak miesiąc nie myta :roll: i każda zaschnięta plamę wody na niej widać.

Codziennie muszę ja pucować, bo patrzeć na to nie mogę..

ale w dupkę ciepło od ręki.... :lol:

no co Ty :o 7 stów fajna wanna, 1300 juz mocno fajna , to chyba przystępne ceny.

Podoba mi się u nich wybarwianie emalii, ale wtedy ceny robią się mniej fajne :lol: :lol:

No widzisz... Ja bym brala... Chyba, ze ta you jest taka wygodna, ze juz nie mozesz miec innej. :roll: :wink:

no widzisz,mnie plastikowość nie przeszkadza, pewnie, że wolałabym porcelanę, ale dla mnie wanna to pół zycia, więc musze miec wygodną, nawet wygodniejszą niż łóżko, bo tam więcej czasu spędzam :oops:

Wg mnie wszystkie akrylowe wanny sa bleeee, sorry. :oops:

po dwóch latach użytkowania tez to stwierdzam :roll:

rysuje sie (przy dwójce dzieci to nieuniknione), po każdej kapieli wygląda, jak miesiąc nie myta :roll: i każda zaschnięta plamę wody na niej widać.

Codziennie muszę ja pucować, bo patrzeć na to nie mogę..

ale w dupkę ciepło od ręki.... :lol:

Ja mam tak cieplo w mieszkaniu, ze nie mam z tym problemu. 8) Jak odpalam podlogowke to na dzien dobry mam 26 stopni... :)

i Ty myślisz, że takie 26 stopni to dla mnie wystarczy, jak idę sie kąpać... :roll:

:lol: :lol: :lol:

ja zmarźluch jestem :wink:

Ja tez, dlatego czekam, az mi sie zrobi co najmniej 31. :lol: :lol: :lol:

A wode mam na 38 nastawiona. :roll:

mnie kiedyś wpadł przez przypadek termometr kąpielowy młodego- taki stateczek ,no i się lekko zdziwiłam,jak zobaczyłam ile stopni ma woda,w której ja się moczę :oops:

do mojej wody nikt nie wejdzie, bo parzy... :lol: :lol:

Ja też kocham wannę i do mnie już nikt inny nie wejdzie... Ja siedzę we wrzątku niemalże... A 38*C to jest chłodno :roll: :oops:

Ja mogłabym nie robić kabiny... bo i po co.... Tylko mężowi się chce... Ale czy będzie sprzątał?????

Na pewno nie....

Ja też kocham wannę i do mnie już nikt inny nie wejdzie... Ja siedzę we wrzątku niemalże... A 38*C to jest chłodno :roll: :oops:

Ja mogłabym nie robić kabiny... bo i po co.... Tylko mężowi się chce... Ale czy będzie sprzątał?????

Na pewno nie....

no dla mnie 38 to też chłodno 8)

slubny chciał kiedys do mnie wleźć do wanny, włozył stope i spieprzał....stwierdził,ze za dwie godziny przyjdzie :lol: :lol: :lol:

Na pewno nie....

no dla mnie 38 to też chłodno 8)

slubny chciał kiedys do mnie wleźć do wanny, włozył stope i spieprzał....stwierdził,ze za dwie godziny przyjdzie :lol: :lol: :lol:

Czyli nici ze wspólnej kąpieli...

To tak jak u mnie :lol: :lol: :lol:

Dlatego też wannę będę miała taką normalną jednoosobową :lol: