malgos2 25.01.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Skoro to najwygodniejsza wanna na swiecie, to pewnie wiedza, co mowia. Ty masz zakrecone w strone ortopedii, ja w strone sama nie wiem jaka... Ja bym sie bala, ze z tej wanny juz bym nigdy nie wyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja bym sie bala, ze z tej wanny juz bym nigdy nie wyszla. no i tu pojawia się pewne ryzyko juz w sklepie nie chciałamz niej wyłazić, a wody w niej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Małgoś, teraz tak na ceny Kaledwei rzuciłam okiem (bo gdyby były kosmiczne - pewnie by mi nawet w głowie nazwa nie utkwiła) i naprawde sa fajne , no chyba, że o jakimś konkretnym modelu myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Małgoś, teraz tak na ceny Kaledwei rzuciłam okiem (bo gdyby były kosmiczne - pewnie by mi nawet w głowie nazwa nie utkwiła) i naprawde sa fajne , no chyba, że o jakimś konkretnym modelu myslisz Nie myslalam o zadnym konkretnym modelu, ale tak ogolnie pamietam, ze byly porownywalne do tych lepszych akrylowych. Ja potrzebowalam wanny na cito, wiec poszlam i kupilam jaka stala w OBI, pierwsza lepsza i najtansza jaka byla... Gdyby nie to, doktoryzowalabym sie nad kaldewei. Jednak stal to fajniejszy material niz plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no co Ty 7 stów fajna wanna, 1300 juz mocno fajna , to chyba przystępne ceny. Podoba mi się u nich wybarwianie emalii, ale wtedy ceny robią się mniej fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no co Ty 7 stów fajna wanna, 1300 juz mocno fajna , to chyba przystępne ceny. Podoba mi się u nich wybarwianie emalii, ale wtedy ceny robią się mniej fajne No widzisz... Ja bym brala... Chyba, ze ta you jest taka wygodna, ze juz nie mozesz miec innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wg mnie wszystkie akrylowe wanny sa bleeee, sorry. po dwóch latach użytkowania tez to stwierdzam rysuje sie (przy dwójce dzieci to nieuniknione), po każdej kapieli wygląda, jak miesiąc nie myta i każda zaschnięta plamę wody na niej widać. Codziennie muszę ja pucować, bo patrzeć na to nie mogę.. ale w dupkę ciepło od ręki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no co Ty 7 stów fajna wanna, 1300 juz mocno fajna , to chyba przystępne ceny. Podoba mi się u nich wybarwianie emalii, ale wtedy ceny robią się mniej fajne No widzisz... Ja bym brala... Chyba, ze ta you jest taka wygodna, ze juz nie mozesz miec innej. no widzisz,mnie plastikowość nie przeszkadza, pewnie, że wolałabym porcelanę, ale dla mnie wanna to pół zycia, więc musze miec wygodną, nawet wygodniejszą niż łóżko, bo tam więcej czasu spędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wg mnie wszystkie akrylowe wanny sa bleeee, sorry. po dwóch latach użytkowania tez to stwierdzam rysuje sie (przy dwójce dzieci to nieuniknione), po każdej kapieli wygląda, jak miesiąc nie myta i każda zaschnięta plamę wody na niej widać. Codziennie muszę ja pucować, bo patrzeć na to nie mogę.. ale w dupkę ciepło od ręki.... Ja mam tak cieplo w mieszkaniu, ze nie mam z tym problemu. Jak odpalam podlogowke to na dzien dobry mam 26 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 i Ty myślisz, że takie 26 stopni to dla mnie wystarczy, jak idę sie kąpać... ja zmarźluch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 i Ty myślisz, że takie 26 stopni to dla mnie wystarczy, jak idę sie kąpać... ja zmarźluch jestem Ja tez, dlatego czekam, az mi sie zrobi co najmniej 31. A wode mam na 38 nastawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jak idę sie kąpać ,to interesuje mnie temperatura w wannie,nie w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 i Ty myślisz, że takie 26 stopni to dla mnie wystarczy, jak idę sie kąpać... ja zmarźluch jestem Ja tez, dlatego czekam, az mi sie zrobi co najmniej 31. A wode mam na 38 nastawiona. mnie kiedyś wpadł przez przypadek termometr kąpielowy młodego- taki stateczek ,no i się lekko zdziwiłam,jak zobaczyłam ile stopni ma woda,w której ja się moczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 do mojej wody nikt nie wejdzie, bo parzy... Małgosiu, sukces chwilowy mamy Tzn. mam, bo jestem 6ta ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 do mojej wody nikt nie wejdzie, bo parzy... Ja też kocham wannę i do mnie już nikt inny nie wejdzie... Ja siedzę we wrzątku niemalże... A 38*C to jest chłodno Ja mogłabym nie robić kabiny... bo i po co.... Tylko mężowi się chce... Ale czy będzie sprzątał????? Na pewno nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witanko nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 do mojej wody nikt nie wejdzie, bo parzy... Ja też kocham wannę i do mnie już nikt inny nie wejdzie... Ja siedzę we wrzątku niemalże... A 38*C to jest chłodno Ja mogłabym nie robić kabiny... bo i po co.... Tylko mężowi się chce... Ale czy będzie sprzątał????? Na pewno nie.... no dla mnie 38 to też chłodno slubny chciał kiedys do mnie wleźć do wanny, włozył stope i spieprzał....stwierdził,ze za dwie godziny przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 cześć Królik, ale Cię dawno nie widziałam głosowałeś juz ma Anię?? jeśli nie, to ja nieśmiało proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 do mojej wody nikt nie wejdzie, bo parzy... Ja też kocham wannę i do mnie już nikt inny nie wejdzie... Ja siedzę we wrzątku niemalże... A 38*C to jest chłodno Ja mogłabym nie robić kabiny... bo i po co.... Tylko mężowi się chce... Ale czy będzie sprzątał????? Na pewno nie.... no dla mnie 38 to też chłodno slubny chciał kiedys do mnie wleźć do wanny, włozył stope i spieprzał....stwierdził,ze za dwie godziny przyjdzie Czyli nici ze wspólnej kąpieli... To tak jak u mnie Dlatego też wannę będę miała taką normalną jednoosobową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts