malgos2 25.01.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cze Krolik. Wiecie co, ja mam nastawiona tak baterie termostatyczna, ale ile stopni jest naprawde, tego nie wiem... A potem narzekamy, ze cellulit mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no mam, ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć Królik, ale Cię dawno nie widziałam głosowałeś juz ma Anię?? jeśli nie, to ja nieśmiało proszę... Hejka Byłem na nartach...a o co chodzi z Anią (i która to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć Królik, ale Cię dawno nie widziałam głosowałeś juz ma Anię?? jeśli nie, to ja nieśmiało proszę... Hejka Byłem na nartach...a o co chodzi z Anią (i która to ) No wiesz... Najwyzsza w klasie (bo Olgi nie bylo...). Masz wyslac SMSa i to juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ania 5 jesteś tylko kurde, ilośc głosów się nie zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja Ania, jaja se ze starego emeryta robita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulka nie przeskoczyla, ale nie wiadomo ile jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć Królik, ale Cię dawno nie widziałam głosowałeś juz ma Anię?? jeśli nie, to ja nieśmiało proszę... Hejka Byłem na nartach...a o co chodzi z Anią (i która to ) no wiesz.. bo się obrażę http://dziadek.webd.pl/images/smiles/11.gif no przeca o mnie chodzi, walczę w konkursie blogowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulka nie przeskoczyla, ale nie wiadomo ile jest... kulki od zawsze mam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A co to ten celulit?????????? Ja go nie znam...... U mnie go chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulka nie przeskoczyla, ale nie wiadomo ile jest... kulki od zawsze mam dwie No widzisz, a Ania ma 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ania 5 jesteś tylko kurde, ilośc głosów się nie zmieniła Malka, nie 5 tylko 6 ale to jest sukces tylko faktycznie, szkoda, że bliższych wyników nie podają nie wiadomo jak dużą mają przewagę inne blogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A co to ten celulit?????????? Ja go nie znam...... U mnie go chyba nie ma... toś szczęściaro w tym niewielkim procencie kobiet sie znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cześć Królik, ale Cię dawno nie widziałam głosowałeś juz ma Anię?? jeśli nie, to ja nieśmiało proszę... Hejka Byłem na nartach...a o co chodzi z Anią (i która to ) no wiesz.. bo się obrażę http://dziadek.webd.pl/images/smiles/11.gif no przeca o mnie chodzi, walczę w konkursie blogowym aaaaa, nie w temacie jestem od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A co to ten celulit?????????? Ja go nie znam...... U mnie go chyba nie ma... toś szczęściaro w tym niewielkim procencie kobiet sie znalazła Co nie wiedzą co to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ania 5 jesteś tylko kurde, ilośc głosów się nie zmieniła Malka, nie 5 tylko 6 ale to jest sukces tylko faktycznie, szkoda, że bliższych wyników nie podają nie wiadomo jak dużą mają przewagę inne blogi umiem liczyc do pięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja Ci udowodnie, ze nie umiesz... http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html Na zly ranking patrzysz sieroto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A co to ten celulit?????????? Ja go nie znam...... U mnie go chyba nie ma... toś szczęściaro w tym niewielkim procencie kobiet sie znalazła Co nie wiedzą co to...? co nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja Ci udowodnie, ze nie umiesz... http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html Na zly ranking patrzysz sieroto. dobra ja nie tu patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja Ci udowodnie, ze nie umiesz... http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html Na zly ranking patrzysz sieroto. dobra ja nie tu patrzyłam No wiem... Dlatego mowisz, ze sie nie zmienia. Co sie ma zmieniac, jak tamto sie juz skonczylo bylo? Letymy od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts