malka 27.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Majeczka kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wusiu - nie robię ,muszę mieć choć rtg. Małgoś,a co rentgen w oczach ktoś ma ? Zeby zobaczyc 2 garby i skrzywienie 45 i 36 stopni nie potrzebujesz rentgena. Pewnie...to dwa cycki i brodawki w skrzywionym rozstawieniu takowym? ....inaczej bez rentgena to nie wiem co mozna zobaczyc... To... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/image016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wusiu - nie robię ,muszę mieć choć rtg. Małgoś,a co rentgen w oczach ktoś ma ? Zeby zobaczyc 2 garby i skrzywienie 45 i 36 stopni nie potrzebujesz rentgena. Pewnie...to dwa cycki i brodawki w skrzywionym rozstawieniu takowym? ....inaczej bez rentgena to nie wiem co mozna zobaczyc... To... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/image016.jpg Malgos...ale zgrabna doopa...taka zwarta...meska... ....to chyba nie Twoja?!?!....albo ja za dlugo juz w pracy siedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Majeczka kocham Cię ze wzajemnoscia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wusiu - nie robię ,muszę mieć choć rtg. Małgoś,a co rentgen w oczach ktoś ma ? Zeby zobaczyc 2 garby i skrzywienie 45 i 36 stopni nie potrzebujesz rentgena. Pewnie...to dwa cycki i brodawki w skrzywionym rozstawieniu takowym? ....inaczej bez rentgena to nie wiem co mozna zobaczyc... To... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/image016.jpg Malgos...ale zgrabna doopa...taka zwarta...meska... ....to chyba nie Twoja?!?!....albo ja za dlugo juz w pracy siedzie... Mowisz, ze moja niezgrabna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mowisz, ze moja niezgrabna? chlolercia.....jak tu z tego wybrnac..... ......nieeee...nieeeee....Twoja jest piekna....kobieca.....piekna po kobiecemu.....ta na obrazku taka meska......a fuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mowisz, ze moja niezgrabna? chlolercia.....jak tu z tego wybrnac..... ......nieeee...nieeeee....Twoja jest piekna....kobieca.....piekna po kobiecemu.....ta na obrazku taka meska......a fuj!! No i te grube uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 co to za duuuupki niezły początek nowej stronki Małgosia, Nadię coś bierze, jak możesz to pilnuj co trzeba, bo ja nie wiem co będzie dalej z młodą oczywiście, bo mi póki co z rąk nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Ale przy 45 jest. Zalozymy sie? A propos to kiedys mi powiedzial lekarz, ze to mozna wyciac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Rozwinac prosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Rozwinac prosze.... bo jak pacjent w skłonie swobodnym jest (badanie wykonuje się stojąc za nim), to można sobie popodziwiać kształty ,no i pacjent nie widz itego co się zanim dzieje a reszty się domyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hejeczka O mammo co tu się wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Rozwinac prosze.... bo jak pacjent w skłonie swobodnym jest (badanie wykonuje się stojąc za nim), to można sobie popodziwiać kształty ,no i pacjent nie widz itego co się zanim dzieje a reszty się domyśl ....tam domysl... ...bede sie dzisiaj wieczorem w pana doktora bawic...przetestuje Panu Mezowi kregoslup i garby... czy sa tam jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie panikuj,przy 36 st nie ma takiego garba żebrowego a teścik Bertranda fajny jest, szczególnie gdy pacjent płci meskiej i fajnie zbudowany Rozwinac prosze.... bo jak pacjent w skłonie swobodnym jest (badanie wykonuje się stojąc za nim), to można sobie popodziwiać kształty ,no i pacjent nie widz itego co się zanim dzieje a reszty się domyśl ....tam domysl... ...bede sie dzisiaj wieczorem w pana doktora bawic...przetestuje Panu Mezowi kregoslup i garby... czy sa tam jakie oooo palpacyjne badanie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 oooo palpacyjne badanie wskazane czyli jakie? ...ja moge Ci wytlumaczyc roznice pomiedzy kredytem mezzanine a rewolwerowym, ale co to jest badanie palpacyjne to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ....ee ja nie medyk, ale tez bym kciała te krzywizny zobaczyć :P czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć dziewczęta, właśnie coś przekąsiłam i przenoszę się już do wątku. Możemy tu pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 oooo palpacyjne badanie wskazane czyli jakie? ...ja moge Ci wytlumaczyc roznice pomiedzy kredytem mezzanine a rewolwerowym, ale co to jest badanie palpacyjne to nie wiem... macanie , macanie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O Wyyyyy, niewyzyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts