mayadaski 27.01.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 oooo palpacyjne badanie wskazane czyli jakie? ...ja moge Ci wytlumaczyc roznice pomiedzy kredytem mezzanine a rewolwerowym, ale co to jest badanie palpacyjne to nie wiem... macanie , macanie kochana bede macac...inaczej nie bedzie zadnych efektow tego badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć dziewczęta, właśnie coś przekąsiłam i przenoszę się już do wątku. Możemy tu pogadać? No jasne, ze mozemy. Wizualnie podoba mi sie bardzo, a co do merytorycznych spraw, to niech sie malka wypowie, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? No i niech mi ktoś powie, że to nie jest forum budowlane.......? Budowlane, budowlane jak nic panowie szlachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? No i niech mi ktoś powie, że to nie jest forum budowlane.......? Budowlane, budowlane jak nic panowie szlachta Bu-co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? Zrezygnowałam z zamknięcia. Żadnych szyb, ewentulanie jakaś zasłonka. W ogóle to obecnie jest tak, że tak, gdzie jest kabina to jest wc, a tam, gdzie wc to jest taka mała wanna. A te barierki to super pomysł, ale inestor nie chciał takich, bo twierdzi, że będzie się chciał wyprowadzić i nie chce zostawić synowi takiej łazienki typowo dla niepełnosprawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? No i niech mi ktoś powie, że to nie jest forum budowlane.......? Budowlane, budowlane jak nic panowie szlachta próbuję odwrócić uwagę od skrzywień, męskich, obleśnych tyłków i grubych udźców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? Zrezygnowałam z zamknięcia. Żadnych szyb, ewentulanie jakaś zasłonka. W ogóle to obecnie jest tak, że tak, gdzie jest kabina to jest wc, a tam, gdzie wc to jest taka mała wanna. A te barierki to super pomysł, ale inestor nie chciał takich, bo twierdzi, że będzie się chciał wyprowadzić i nie chce zostawić synowi takiej łazienki typowo dla niepełnosprawnych Mala wanna to porazka... Czyli gites... Wizualnie nie ma sie do czego przyczepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka jest tak mikroskopijna, że pełnosprawny nie ma się gdzie ruszyć. No to dobrze sobie poradzilas... A kabina jest zamknieta? Bo chyba lepiej by bylo, zeby byl odplyw liniowy i jakas zaslonka, nie? No i niech mi ktoś powie, że to nie jest forum budowlane.......? Budowlane, budowlane jak nic panowie szlachta Bu-co? No przecież jest napisane jak byk, że za małą łazienkę zaprojektowano, że dla niepełnosprawnych nie będzie, że sprawny też ma problem się zmieścić, że kabina zła... ( i pewnie ze szkła0, że parawan prysznicowy by się przydał... to nie jest wątek budowlany? Znowu pobłądziłam... No ja nic nie kapuje... Weszłam na FM , piszą o za małych łazienkach i mówią, ze nie budowlany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka to katastrofa budowlana, ale co poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ... czy ja się dowiem o co tu chodzi, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ta łazienka to katastrofa budowlana, ale co poradzić Zwlaszcza jak budzet maly... Bo pewnie mozna by rozwalic pare scian na upartego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ... czy ja się dowiem o co tu chodzi, czy nie ? Nie. Raz w tygodniu sie pojawiasz to co ja Ci mam? 25 stron strescic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ... czy ja się dowiem o co tu chodzi, czy nie ? Nituś ja tu jestem i też nie wiem o co chodzi...? Najpierw, kręgosłup nie taki , potem o rtg mówili, potem dupki męskie podziwiału od tyłu. potem za mała łazienka się wybudowała.... To wszystko, przez to plotkowanie o dupkach, a nie pilnowanie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 za chwilę wszystko stanie się jasne. trochę cierpiwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ... czy ja się dowiem o co tu chodzi, czy nie ? Nituś ja tu jestem i też nie wiem o co chodzi...? Najpierw, kręgosłup nie taki , potem o rtg mówili, potem dupki męskie podziwiału od tyłu. potem za mała łazienka się wybudowała.... To wszystko, przez to plotkowanie o dupkach, a nie pilnowanie budowy widzisz Ty to kochana kobita jesteś, a nie to co ta Malgoś... nawet nie chce jej się notować co na której stronie komentów ma dziękujeści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tak wygląda ta łazienka, ale już po moich zmianach http://foto0.m.onet.pl/_m/4f8e14e7a8f002e0ee898f08b33e6c2c,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Malgos ratuj, jak sie robilo ten twoj sos winegret? oliwa, ocet i czosnek? moj maz oszalaljest na diecie i musze mu dziwne rzeczy wymyslac. o jakich lazienkach wy tu rozmawiacie, czesc Madziu, co u Ciebie, myslalam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Aniu, o Tobie nie sposób zapomnieć Rozmawiamy o łazience dla osoby niepełnosprawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts