Magda 34 27.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Malcia, widziałam te rysunki i czytałam o tych wszystkich zasadach. Jednak ta kobieta nie chce takiej typowej łazienki z tymi wszystkimi poręczami. Twierdzi, że nie zamierza tam zbyt długo mieszkać i nie chce synowi w spadku zostawiać tego całego sprzętu. No i bądź tu mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie zapomnij ze te uchwyty nie moga byc przymocowane do sciany gk. robilismy u siebiue w klinice wc dla niepelnosprawnych Wiem Aniu, są takie specjalne stelaże. Takie jak do wc podwieszanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no to ja podziwiam tą panią , albo ma szalenie silne ręce, albo umie lewitować a wymontowanie barierki to pół godziny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no to ja podziwiam tą panią , albo ma szalenie silne ręce, albo umie lewitować a wymontowanie barierki to pół godziny jest tak, ale pewnie dziury w ścianie zostają ja też nie wiem jak Ona to robi? Tym bardziej, że wysokość wc też nie jest odpowiednia. I tak już przez pięć lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 niedawno moja koleżanka chora na sm, borykała się z łazienką, niestety ona juz ma średnio władne ręce,więc wysięgnik to była podstawa, ale metraż teź nieco inny Madzia, a czy ta pani wie,że pefron refunduje adaptacje łazienek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 niedawno moja koleżanka chora na sm, borykała się z łazienką, niestety ona juz ma średnio władne ręce,więc wysięgnik to była podstawa, ale metraż teź nieco inny Madzia, a czy ta pani wie,że pefron refunduje adaptacje łazienek ? Wie, i właśnie dlatego nie chce inwestować w obecnym mieszkaniu, tylko wykorzystać tę dotację na nowym. Ponoć można z tego skorzystać tylko jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Abstrahując od tych poręczy i tego wszystkiego, nadal uważasz, że lepiej jest zrobić natrysk na wprost po lewej, a wc w tej wnęce po prawej? Czy w tej sytuacji dobrze jest, tak, jak zaproponowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 niedawno moja koleżanka chora na sm, borykała się z łazienką, niestety ona juz ma średnio władne ręce,więc wysięgnik to była podstawa, ale metraż teź nieco inny Madzia, a czy ta pani wie,że pefron refunduje adaptacje łazienek ? Wie, i właśnie dlatego nie chce inwestować w obecnym mieszkaniu, tylko wykorzystać tę dotację na nowym. Ponoć można z tego skorzystać tylko jeden raz. a o tym to nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Abstrahując od tych poręczy i tego wszystkiego, nadal uważasz, że lepiej jest zrobić natrysk na wprost po lewej, a wc w tej wnęce po prawej? mimo wszystko częściej korzysta się z kibelka, więc przedzieranie się w lewy górny kąt - dla mnie było by męką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 niedawno moja koleżanka chora na sm, borykała się z łazienką, niestety ona juz ma średnio władne ręce,więc wysięgnik to była podstawa, ale metraż teź nieco inny Madzia, a czy ta pani wie,że pefron refunduje adaptacje łazienek ? Wie, i właśnie dlatego nie chce inwestować w obecnym mieszkaniu, tylko wykorzystać tę dotację na nowym. Ponoć można z tego skorzystać tylko jeden raz. a o tym to nie wiedziałam Ja też. Wiem to on niej. Kurcze, a może Ona jest źle poinformowana. Mniejsza z tym i tak nie chce poręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Abstrahując od tych poręczy i tego wszystkiego, nadal uważasz, że lepiej jest zrobić natrysk na wprost po lewej, a wc w tej wnęce po prawej? mimo wszystko częściej korzysta się z kibelka, więc przedzieranie się w lewy górny kąt - dla mnie było by męką Wielkie dzięki malciu (szkoda, że nie ma emotikonka-całuska ). Zaraz to rozrysuję i postaram się wkleić. Jak mnie małgoś nie pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tak na logikę , no nie prościej tuz przy drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tak na logikę , no nie prościej tuz przy drzwiach ? No tak teraz jest przy drzwiach, ale przez tę niezczęsną wannę Ona nie może się tym wózkiem ruszyć ani w przód, ani w bok, ani nijak. Do umywalki podjeżdża bokiem. Jakiś koszmar!!! Myślę, że jak nie będzie wanny to będzie trochę wygodniej, cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dla mnie wanna w łazience tej wielkości to nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Straszne to jest co mowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No dobra, kończymy z tym przygnębiającym tematem. Posiedziałabym tu jeszcze z Wami, ale zaraz muszę iść do mamy. Woobraźcie sobie, że zamarzły jej rury od wody i kobieta jest bez wody. Idę z mężem zobaczyć, czy nie da się ich jakoś ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No to super... A ja ide do Tesco, bo normalnie w lodowce tylko zarcie dla kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ooooooooo,sylvi też zamarzły,już długosą bez wody....i czekają do wiosny Mam nadzieję,że u Twojej mamy pójdzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No mam nadzieję. No i tym optymistycznym akcentem kończę i uciekam, przynajmniej tymczasowo Dzięki dziewczyny za pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a widzialas ten prysznic w laziekach naszych , tam jest tylko taka skladana scinka jak na wanne sie naklada i mozna to zlozyc odplyw liniowy w podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts