Maluszek 30.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Jakbys miala krotkie nozki doopka tuz a do tego wielkosci szafy trzeydrzwiowej inaczej bys mowila Ja nie mowie o wygladzie szczypiorka ale zeby moc siebie cos kupic do ubrania. No to chyba musisz sie do konsulatu USA wybrac i wplaw sie do mnie w odwiedziny przeplynac razem z reszta towarzystwa. Tu sa rozmiary takie, ze nasze zwykle 42 to jest drobinka. A jakie widoki! to ja prawie chudzinka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Jakbys miala krotkie nozki doopka tuz a do tego wielkosci szafy trzeydrzwiowej inaczej bys mowila Ja nie mowie o wygladzie szczypiorka ale zeby moc siebie cos kupic do ubrania. No to chyba musisz sie do konsulatu USA wybrac i wplaw sie do mnie w odwiedziny przeplynac razem z reszta towarzystwa. Tu sa rozmiary takie, ze nasze zwykle 42 to jest drobinka. A jakie widoki! to ja prawie chudzinka jestem Chyba musze kiedys aparat wziac na plaze i Wam pokazac co to znaczy byc grubym. Moj maz takie wideo kiedys nakrecil z samymi grubasami z NY. Duzo sie nie nachodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 to byloby niezle Malgos tak w ramach zwiekszenia naszej samooceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 to byloby niezle Malgos tak w ramach zwiekszenia naszej samooceny No chyba juz o tym mowilam kiedys... Od razu wszystkie kompleksy mi przechodza. Tu kobity niektore musza bokiem do metra wchodzic, a normalnie w drzwiach z 4 osoby sie mieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 masakra, koniecznie rob zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 To fajnie tam pojechac raz na jakis czas, napatrzec sie, nakupowac ciuchow i butow( maja super keeny ) i wrocic dowartosciowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 masakra, koniecznie rob zdjecia Chcesz, zeby mi taka kobita odwinela? Trup na miejscu. Z przyczajki bede robic na plazy. Jak sie w koncu wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a na plazy takie olbrzymy chodza w bikini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a na plazy takie olbrzymy chodza w bikini? A gdzie Ty bylas jak opowiadalam o tym? Takie opowiesci Cie ominely! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Moze w topless Choc zaraz by ja jakies prudery pogonily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Mnie tez nie bylo, to musialo byc lata swietlne temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Pogonilyby, pogonily. Topless odpada. Ale czytalam (wprawdzie w PL gazecie), ze jest tu restauracja dla nudystow. W PL gazetach zawsze cos takiego znajda. Ale w bikini wieloryby chodza jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 no nie takie tematy mnie ominely, a moze to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 No to laski... Czym chata bogata, a ja przerobilam Żywot sw. Ryktrudy do konca i moge isc spac. http://images34.fotosik.pl/329/a52ce09f89953cb4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 to Ty idz spac a my sie rozgoscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wiecie co a ja im zazdroszcze, ze sa na tyle pewne siebie, ze sie nie wstydza swojego wygladu, pewnie nikt specjalnie ich nie wytyka paluchami, nie to co u nas. Kazdy by sie gapil. Choc moze to kwestia oswojenia sie z czyms nagminnym. I tusza chyba swiadczy o statusie materialnym. Tak sobie czytalam ze zamozniejszych stac na fitnesy i drozsze restauracje czyli lepsze odzywianie, a ci biedniejsi zywia sie w fastfoodach no i nie stac ich na karnety na silownie czy fiki-miki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Dobrej nocy Malgos!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wiecie co a ja im zazdroszcze, ze sa na tyle pewne siebie, ze sie nie wstydza swojego wygladu, pewnie nikt specjalnie ich nie wytyka paluchami, nie to co u nas. Kazdy by sie gapil. Choc moze to kwestia oswojenia sie z czyms nagminnym. I tusza chyba swiadczy o statusie materialnym. Tak sobie czytalam ze zamozniejszych stac na fitnesy i drozsze restauracje czyli lepsze odzywianie, a ci biedniejsi zywia sie w fastfoodach no i nie stac ich na karnety na silownie czy fiki-miki. Jeszcze jestem na moment. Tak, oczywiscie, ze bogaci ludzie rzadko sa potwornie grubi. No chyba, ze sa chorzy. Ale inna sprawa, ze sie ludzie nie gapia, generalnie nikogo nie obchodzi kto jak wyglada. Jak widzisz, ze sie ktos zaczyna na Ciebie gapic, pewnikiem rodaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 w Polsce przeszkadza mi to ze nie moge np. w pizamie wyjsc na zakupy, wszyscy sie gapia spij smacznie Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 w Polsce przeszkadza mi to ze nie moge np. w pizamie wyjsc na zakupy, wszyscy sie gapia Eeee tam, ja kiedyś zapomniałam i w kapciuchach wyskoczyłam do sklepu nie zauważyłam jakoś specjalnie wielu spojrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts