OK 28.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a ja do tej folii jeszcze masełko pakuję i pysznie jest Musze sprobowac....chociaz to chyba za tluste.....tak mi sie wydaje, jak na moje warunki.... Wyprobuje w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To zalezy ile tego maselka... Mowisz Maja, ze u Was losos tani jak barszcz - nie wiem, czy przebijesz Biedronke - moja mama kupila kilo mrozonych dzwonek za 10 zl. I w skladzie jest napisane, ze to losos amerykanski, dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Idz do lekarza i mu zemdlej albo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Idz do lekarza i mu zemdlej albo cos. Wczoraj mdlałam u weta Ale to tylko 80%, nie stać mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To zalezy ile tego maselka... Mowisz Maja, ze u Was losos tani jak barszcz - nie wiem, czy przebijesz Biedronke - moja mama kupila kilo mrozonych dzwonek za 10 zl. I w skladzie jest napisane, ze to losos amerykanski, dziki. no to muszę wybadać temat wczoraj byłam, ale nie widziałam łososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Idz do lekarza i mu zemdlej albo cos. Wczoraj mdlałam u weta Ale to tylko 80%, nie stać mnie No tak... Na szczescie weekend blisko. Magi, nie wiem, czy jeszcze jest, ale w zasadzie zaluje, ze wiecej tego lososia nie wzielam, bo jest calkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Idz do lekarza i mu zemdlej albo cos. Wczoraj mdlałam u weta Ale to tylko 80%, nie stać mnie No tak... Na szczescie weekend blisko. Magi, nie wiem, czy jeszcze jest, ale w zasadzie zaluje, ze wiecej tego lososia nie wzielam, bo jest calkiem OK. no myślę, że w takiej cenie łosoś to nie poleżał za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To zalezy ile tego maselka... Mowisz Maja, ze u Was losos tani jak barszcz - nie wiem, czy przebijesz Biedronke - moja mama kupila kilo mrozonych dzwonek za 10 zl. I w skladzie jest napisane, ze to losos amerykanski, dziki. to mniej wiecej to samo...tutaj Tesco amerykanskiego mrozonego ma za €4.50 eeeee.....ale ja wole swiezego kupic...tez dzikiego ale irlandzkiego i te ceny w porownaniu z polskimi byly zawsze jak barszcz....ale ja dawno polskich cen spozywczych nie ogladalam. Jezeli chodzi o moje ostatnie obserwacje to tylko w cenach budowlanych... to polskie rownaja sie irlandzkim kurde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A ja schodzę już od wczoraj Funkcjonuję z trudem na siedząco, a w pionie wcale L4!!! Po tych przejsciach pewnie Cie sieklo. Pewnie tak Jak na kota L4 dają 100%, to biorę Idz do lekarza i mu zemdlej albo cos. Wczoraj mdlałam u weta Ale to tylko 80%, nie stać mnie No tak... Na szczescie weekend blisko. Magi, nie wiem, czy jeszcze jest, ale w zasadzie zaluje, ze wiecej tego lososia nie wzielam, bo jest calkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, mrożony pakowany w takiej niebieskie foliowej torebce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, mrożony pakowany w takiej niebieskie foliowej torebce ? Tak. Maja, szoku to doznasz jak wejdziesz do Sephory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, mrożony pakowany w takiej niebieskie foliowej torebce ? Tak. Maja, szoku to doznasz jak wejdziesz do Sephory. to tam jest pół kilo , kupowałam tego łosia,smaczny jest i mało lazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, mrożony pakowany w takiej niebieskie foliowej torebce ? Tak. Maja, szoku to doznasz jak wejdziesz do Sephory. to tam jest pół kilo , kupowałam tego łosia,smaczny jest i mało lazury Kurde, mama mi mowila, ze wziela 2 za 10. Moze jakas ekstra promocja byla, albo sie pani w sklepie rabnela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 normalnie kosztuje10 pół kilo,może faktycznie jakaś promo przed inwentaryzają była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 normalnie kosztuje10 pół kilo,może faktycznie jakaś promo przed inwentaryzają była Bo 20 zl to juz nie jest jakas rewelacja, w tesco swiezy kosztuje kolo 22 i to filet, nie jakies dzwonka glupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... podziękowałam uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... podziękowałam uprzejmie Po wiecej kremikow to sie oplaca bilet na samolot kupic i do Londynu albo Paryza leciec. Choreeee. A wiecie co wczoraj odkrylam? Sa takie buty - Fly London... Niektore modele dokladnie jak nasze Rylko. Chyba musze u kolezanki zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts