Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... :o

podziękowałam uprzejmie :)

Po wiecej kremikow to sie oplaca bilet na samolot kupic i do Londynu albo Paryza leciec. :lol: :lol: :lol:

Choreeee.

A wiecie co wczoraj odkrylam? Sa takie buty - Fly London... Niektore modele dokladnie jak nasze Rylko. :lol: :lol: :lol: Chyba musze u kolezanki zamowic. 8)

Bedeac w pazdzierniku na Kaszubach pomiedzy wybieraniem kafelek i kominkow weszlam do sklepu z butami..... moje Hushpuppies, ktore w Dublinie kupilam za €60 to na Kaszubach kosztowaly 550 PLN - powariowali czy co???

:roll: :roll: :roll:

Powiedz jakie chesz Fly London....bede w centrum handlowym w weekend to sprawdze cene...

kurcze ze wszystkim tak jest. Musiałam kupić buty zimowe,no aura jest jaka jest :roll: znalazłam w jednym sklepie wysyłkowym to czego szukałam, bagatelka pięć stów bez jakichś groszy :roll: w sklepie us - sto dolców :roll:

nie mam pytań :-?

to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... :o

podziękowałam uprzejmie :)

Po wiecej kremikow to sie oplaca bilet na samolot kupic i do Londynu albo Paryza leciec. :lol: :lol: :lol:

Choreeee.

A wiecie co wczoraj odkrylam? Sa takie buty - Fly London... Niektore modele dokladnie jak nasze Rylko. :lol: :lol: :lol: Chyba musze u kolezanki zamowic. 8)

Bedeac w pazdzierniku na Kaszubach pomiedzy wybieraniem kafelek i kominkow weszlam do sklepu z butami..... moje Hushpuppies, ktore w Dublinie kupilam za €60 to na Kaszubach kosztowaly 550 PLN - powariowali czy co???

:roll: :roll: :roll:

Powiedz jakie chesz Fly London....bede w centrum handlowym w weekend to sprawdze cene...

Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... :roll:

http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17

kurcze ze wszystkim tak jest. Musiałam kupić buty zimowe,no aura jest jaka jest :roll: znalazłam w jednym sklepie wysyłkowym to czego szukałam, bagatelka pięć stów bez jakichś groszy :roll: w sklepie us - sto dolców :roll:

nie mam pytań :-?

Ja tutaj kupuje ciuszki dla dzieci dla Kuzynki, ktora ma 3rojeczke i tylko Jej maz pracuje i wcale sredniej krajowej nie zarabia....w Irlandii jest VAT zerowy na rzeczy dzieciece...wychodza duuuzo taniej niz w Polsce. Zawsze ktos co pol roku jedzie w jedna lub w druga strone...ja mam taka mala walizke na kolkach juz specjalna dla Niej....

....a jeszcze na sale.... 3 lata temu Ja prawie pobilam, jak zobaczylam ile Ona zaplacila za spodnie z NEXTa w lumpeksie...od tego sie zaczelo...

Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... :roll:

http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17

Sprawdze..to te pierwsze i drugie?

Tu link do mojego ulubionego sklepu, gdzie normalnie kupuje buty - maja wiekszosc angielskich brand:

http://ie.schuh.co.uk/

Sprawdze..to te pierwsze i drugie?

Tu link do mojego ulubionego sklepu, gdzie normalnie kupuje buty - maja wiekszosc angielskich brand:

http://ie.schuh.co.uk/

Tak, tak. Zobacz, moze akurat juz beda na wyprzedazy... :roll:

Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? :roll:

Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego :lol:

No wlasnie. :lol: :lol: :lol: W NY przeceny letnie sa juz w czerwcu. 8) To zobacz, a jak beda tak kolo 40 euronow kosztowac to bierz w ciemno, polski numer 38. 8)

OK - zanotowalam :wink:

Chociaz na stronie Schuh'a nie widzie ich w sale - po lewej stronie strony jest link do women's sale....

...a moze to nowa wiosenna kolekcja?

Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? :roll:

Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego :lol:

No wlasnie. :lol: :lol: :lol: W NY przeceny letnie sa juz w czerwcu. 8) To zobacz, a jak beda tak kolo 40 euronow kosztowac to bierz w ciemno, polski numer 38. 8)

OK - zanotowalam :wink:

Chociaz na stronie Schuh'a nie widzie ich w sale - po lewej stronie strony jest link do women's sale....

...a moze to nowa wiosenna kolekcja?

Nie, stara. Z nowej na stronie maja tylko jeden model na razie... :roll: Nic sie nie stanie, jak ich nie bede miec, ale gdybym miala miec taaaakie fajne buty za tak niewielka kase to why not? :)

Dzieki Maja wielkie. :D 8)