mayadaski 28.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, mrożony pakowany w takiej niebieskie foliowej torebce ? Tak. Maja, szoku to doznasz jak wejdziesz do Sephory. Co to Sephory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... podziękowałam uprzejmie Po wiecej kremikow to sie oplaca bilet na samolot kupic i do Londynu albo Paryza leciec. Choreeee. A wiecie co wczoraj odkrylam? Sa takie buty - Fly London... Niektore modele dokladnie jak nasze Rylko. Chyba musze u kolezanki zamowic. Bedeac w pazdzierniku na Kaszubach pomiedzy wybieraniem kafelek i kominkow weszlam do sklepu z butami..... moje Hushpuppies, ktore w Dublinie kupilam za €60 to na Kaszubach kosztowaly 550 PLN - powariowali czy co??? Powiedz jakie chesz Fly London....bede w centrum handlowym w weekend to sprawdze cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Majeczka, organizujesz kanał przerzutowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Majeczka, organizujesz kanał przerzutowy ? Czemu nie? Chce w maju kartony na Kaszuby z perdolami do domu wyslac....zbieram balast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kurcze ze wszystkim tak jest. Musiałam kupić buty zimowe,no aura jest jaka jest znalazłam w jednym sklepie wysyłkowym to czego szukałam, bagatelka pięć stów bez jakichś groszy w sklepie us - sto dolców nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 to prawda... raz weszłam się zapytać o jakiś kremik dla pań po 50siątce... pani zaczęła o d zestawów za 300 jak tych najtańszych.... podziękowałam uprzejmie Po wiecej kremikow to sie oplaca bilet na samolot kupic i do Londynu albo Paryza leciec. Choreeee. A wiecie co wczoraj odkrylam? Sa takie buty - Fly London... Niektore modele dokladnie jak nasze Rylko. Chyba musze u kolezanki zamowic. Bedeac w pazdzierniku na Kaszubach pomiedzy wybieraniem kafelek i kominkow weszlam do sklepu z butami..... moje Hushpuppies, ktore w Dublinie kupilam za €60 to na Kaszubach kosztowaly 550 PLN - powariowali czy co??? Powiedz jakie chesz Fly London....bede w centrum handlowym w weekend to sprawdze cene... Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kurcze ze wszystkim tak jest. Musiałam kupić buty zimowe,no aura jest jaka jest znalazłam w jednym sklepie wysyłkowym to czego szukałam, bagatelka pięć stów bez jakichś groszy w sklepie us - sto dolców nie mam pytań Ja tutaj kupuje ciuszki dla dzieci dla Kuzynki, ktora ma 3rojeczke i tylko Jej maz pracuje i wcale sredniej krajowej nie zarabia....w Irlandii jest VAT zerowy na rzeczy dzieciece...wychodza duuuzo taniej niz w Polsce. Zawsze ktos co pol roku jedzie w jedna lub w druga strone...ja mam taka mala walizke na kolkach juz specjalna dla Niej.... ....a jeszcze na sale.... 3 lata temu Ja prawie pobilam, jak zobaczylam ile Ona zaplacila za spodnie z NEXTa w lumpeksie...od tego sie zaczelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hushpuppies, ma świetne dziecięce butki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja prawie pobilam, jak zobaczylam ile Ona zaplacila za spodnie z NEXTa w lumpeksie...od tego sie zaczelo... w butiku koło 90 dych na wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17 Sprawdze..to te pierwsze i drugie? Tu link do mojego ulubionego sklepu, gdzie normalnie kupuje buty - maja wiekszosc angielskich brand: http://ie.schuh.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17 Sprawdze..to te pierwsze i drugie? Tu link do mojego ulubionego sklepu, gdzie normalnie kupuje buty - maja wiekszosc angielskich brand: http://ie.schuh.co.uk/ Tak, tak. Zobacz, moze akurat juz beda na wyprzedazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego No wlasnie. W NY przeceny letnie sa juz w czerwcu. To zobacz, a jak beda tak kolo 40 euronow kosztowac to bierz w ciemno, polski numer 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego No wlasnie. W NY przeceny letnie sa juz w czerwcu. To zobacz, a jak beda tak kolo 40 euronow kosztowac to bierz w ciemno, polski numer 38. OK - zanotowalam Chociaz na stronie Schuh'a nie widzie ich w sale - po lewej stronie strony jest link do women's sale.... ...a moze to nowa wiosenna kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na jesienno-zimowe buty beda juz przeceny? Malgos - ostatnie dni przecen....w Irlandii wiosna sie zaczyna 1go lutego No wlasnie. W NY przeceny letnie sa juz w czerwcu. To zobacz, a jak beda tak kolo 40 euronow kosztowac to bierz w ciemno, polski numer 38. OK - zanotowalam Chociaz na stronie Schuh'a nie widzie ich w sale - po lewej stronie strony jest link do women's sale.... ...a moze to nowa wiosenna kolekcja? Nie, stara. Z nowej na stronie maja tylko jeden model na razie... Nic sie nie stanie, jak ich nie bede miec, ale gdybym miala miec taaaakie fajne buty za tak niewielka kase to why not? Dzieki Maja wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Berek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Allelluja! Zalatwilam wszystko w Urzedzie Miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts