Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w związku z powyższym:

POPIERAM! :lol: 8)

Do mnie nawet 3 razy. Raz bym zlokalizowałą torebkę, dwa bym znalazła w niej komórkę , trzy żebym odebrała 8)

A wogóle to cze Małgoś :D

Stary niedźwiedź mocno śpi, więc można wreszcie bez presji i karcącego wzroku nad głową spokojnie pobuszować po forum :D 8)

Zaczęła się godzina wiedźm. 8) Poszalałoby się :roll:, ale primo nie bardzo jest z kim - bez urazy 8) - mam na myśli, że niemrawe jakieś dzisiaj jest towarzystwo :roll: :wink: a secundo po całym tygodniu masakrycznego Sajgonu w pracy a do tego stale :evil: obecnego i wymagającego męża, dożartych dzieci i goniących się kotów :o - czuję się psajkolodżikal dimejdżd i chyba nawet żaden porządny, poparty wysokoprocentowym wypełnieniem reset mi nie pomoże :cry:

Idę spać.

Dobranoc. Szarych snów :D

Małogisa, nie przelałaś Ty czasem tego kaktusa?

Ania, kaktus byl pod opieka mojej mamy i chyba faktycznie jest przelany, ale niepokoi mnie, ze ten drugi ma takie brazowe plamki... Moze to jakas grzybica albo co? Trzeba te plamki usuwac? Gdzies czytalam ze sie usuwa i sypie aluminium (jak sie je ma...). Ten zgnily to juz chyba do wyrzucenia. Z drugiej strony dziwne, bo caly rok mial sie dobrze... :roll: Poradz mi cos... :(

A tak w ogole to dzien dobry sie z Panstwem. 8)

czeszko :D

zabić kaktusa :o duuuża sztuka 8) :wink:

Co do podatków - ja bym Małgoś tak puchy nie szczerzyła po próżnicy :wink: - wszyscy wiedzą co fiskus potrafi :evil: - Ala Capone za niezapłacone podatki dorwali, nie za całą chwalebną :wink: resztę :roll:

A i jeszcze takie fajne dostałam, to się dzielę, a co, wołoduch nie jestem 8)

Modlitwa kobiety przed posiłkiem:

"I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki!" :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

i tym z optymistycznym akcentem na razie spadam. Rodzina woła wielkim głosem o koryto :evil: Kolację, znaczy się :wink: