madmegs 30.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Małgoś wpadłam się przywitać i coś przyniosłam czy dobrze pamietam, że Byłas zainteresowana niebieskimi dodatkami do łazienki? co Powiesz na te http://www.vipp.com/view.php?template=home&page_id=0&lang_id=1&oth=1 pozdrawiam bosssskie te dodatki Och, już to widzę u siebie .... taka szara kamienna łazienka... turkusowe wstawki kamienne albo ceramiczne i te dodatki. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Madmegs boskie, to fakt ja z rozpedu zakupiłam całą białą serię cieszą bardziej niż nowa kiecka czy buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Z ciekawości... hał wiele taki komplecik wynosi? Wygląda na nieprzyzwoicie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jest nieprzyzwoicie drogi ale premie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Premię? Szkoda, że "nieprzyzwoicie" , chociaż nie powiem... TYM BARDZIEJ wzbudza niezdrowe pożądanie... Tak czy siak, szurnięte jesteśmy jednako , gotowe majątek wydać na zajebistą szczotkę klozetową, zamiast na nową kieckę. I jeszcze się cieszyć jak głupi z bateryjki No ale przewaga przedmiotowej szczotki nad hipotetyczną kiecką jest miażdżąca! Nie trzeba się zastanawiać czy nie będzie się w niej na przykład za grubo wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Hejka. Aneta - bossssssssssssssskie!!! To teraz mi powiedz gdzie je moge dostac i za ile? Potrzebuje tylko mydelniczke, dozownik i pojemnik na szczoteczki. Ozloce Cie za info. Maja kolor idealny. Co do podatkow - to niestety jest tylko jeden z wielu... Do konca stycznia rozlicza sie podatek zryczaltowany m.in. od najmu, a to w moim przypadku groszeeeee. No. I mam nadzieje malka ze masz racje. A kaktusa zalatwila moja mama. Robie takie cus jakie bylo u mnie ostatnio na imprezce, kto nie byl niech zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Co do podatkow - to niestety jest tylko jeden z wielu... Do konca stycznia rozlicza sie podatek zryczaltowany m.in. od najmu, a to w moim przypadku groszeeeee. No. I mam nadzieje malka ze masz racje. A kaktusa zalatwila moja mama. Robie takie cus jakie bylo u mnie ostatnio na imprezce, kto nie byl niech zaluje. a to dobrze, bo już zaczęłam sie trząść z zazdrości fondue ?? to na które się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2010 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Co do podatkow - to niestety jest tylko jeden z wielu... Do konca stycznia rozlicza sie podatek zryczaltowany m.in. od najmu, a to w moim przypadku groszeeeee. No. I mam nadzieje malka ze masz racje. A kaktusa zalatwila moja mama. Robie takie cus jakie bylo u mnie ostatnio na imprezce, kto nie byl niech zaluje. a to dobrze, bo już zaczęłam sie trząść z zazdrości fondue ?? to na które się nie załapałam Nieeeee, ryz zapiekany z kurczakiem, ktory dzisiaj byl indykiem. Ulzylo mi, bo mam co jesc jutro, a pracuje od 2 do polnocy ciurkiem z przerwami 10-minutowymi wiec musze miec co jesc, bo nie moge ciagle robic lekcji o jedzeniu z mlaskaniem gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.01.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Cześć dziewczęta. No piękne te akcesoria łazienkowe, a Aneta musiała dostać niezłą premię Kubełek 15 litrowy w kolorzez żółtym kosztuje bagatela 1059 zł http://foto0.m.onet.pl/_m/1b416617d3bb223f4968eabef3f3fa6c,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 o to na tej imprezie mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Magda, gdzie znalazłaś ten kosz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.01.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Magda, gdzie znalazłaś ten kosz ? proszę bardzo: http://polki.pl/dom_i_wnetrze_galeria.html?galg_id=10003931&ph_content_page_no=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 o siup chciałam zobaczyć cenę mydelniczki - niestety nie znalazłam obstawiam 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.01.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cześć Dziewczęta O matko aż mnie zmroziło po tych cenach brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cześć Małgoś Pilnych uczniów życzę... i żeby nie zwiali i przychodzili.... http://www.e-gify.strefa.pl/gify/praca/uczen_student/uczen_student2_(http://www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzien dobry zima wrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małogisa, nie przelałaś Ty czasem tego kaktusa? Ania, kaktus byl pod opieka mojej mamy i chyba faktycznie jest przelany, ale niepokoi mnie, ze ten drugi ma takie brazowe plamki... Moze to jakas grzybica albo co? Trzeba te plamki usuwac? Gdzies czytalam ze sie usuwa i sypie aluminium (jak sie je ma...). Ten zgnily to juz chyba do wyrzucenia. Z drugiej strony dziwne, bo caly rok mial sie dobrze... Poradz mi cos... Małgosiu, one są przelane, w zimie nie powinno sie kaktusów wcale podlewać lub tylko minimalnie, w dodatku gdy mają za ciepło to już całkiem niedobrze. Tamtego wyrzyć, bo juz go nie uratujesz, a tego drugiego próbuj ratować, zobacz tu, dobrze pisza, co trzeba robić http://grono.net/kaktusy-i-inne-sukulenty/topic/2811716/sl/gnijacy-kaktus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 31.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nie mow mi o Hushpuppies, bo mi je grzebki do smieci wyrzucili. Nie wiem, czy sie dobrze wklei, ale sa takie dwa modele od lewej - Joni Jet i Joni Jail... http://www.flylondon.com/?1&it=categoria_3nivel_bkp&mop=72&ctd=132&cop=117&co=132&mop=0&tp=17 Sprawdze..to te pierwsze i drugie? Tu link do mojego ulubionego sklepu, gdzie normalnie kupuje buty - maja wiekszosc angielskich brand: http://ie.schuh.co.uk/ Tak, tak. Zobacz, moze akurat juz beda na wyprzedazy... Malgos, nie bylo tych co chcialas....wcale ich nie bylo w sklepie ...w zasadzie takich co mi sie podobaly to tez nie mieli, bo rozmiary nie moje... ...no i tyle z zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Hej Dziewczyny. Arnika - wlasnie najlepiej jak zwiewaja i placa. Majeczka - nie przejmuj sie, na wiosne na szczescie mam w czym chodzic. Ania - ten jeden gnije, ale drugi ma zupelnie inne objawy - takie plamki okragle, gdzies czytalam, ze to moze byc jakis pasozyt... W kazdym razie mowisz, zeby to wyciac? I w ogole ich nie podlewac? Magda - ale mnie na ziemie sprowadzilas. Jesli faktycznie mydelniczka kosztuje 450 to sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś to jest duńska firma, ja kupowałam wszystko w Oslo, nie wiem kto w Pl prowadzi vippa. Dostałam od jednego z klientów gave kort do tego sklepu - nie wiem jak to sie nazywa po naszemu ale nie dostałam kasy tylko taka karte odpowiadajaca pewnej kwocie no i mialam sobie cos wybrac, niestety nie mozna karty zamienic na gotowke, wiec troche dolozyłam i kupilam to o czym marzylam od jakiegos czasu. Nie wiem ile kosztuje sama mydelniczka- nie pamiętam, całość zestawu to ok 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts