Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli moja szaro-turkusowa łazienka dojdzie kiedyś do skutku :roll: , to nie zapieram się, że nie popełnię szaleństwa i nie kupię tego turkusowego zestawu. :o :lol: Najwyżej będę od gości pobierać opłatę za korzystanie ze szczotki hyhy... :roll: 8) :wink: :wink: :wink:

Bosssski komplet! :D Jeszcze takie puchate i zajebiście drogie turkusowe ręczniki i dywan do tego... :-? :lol: Może mi siostra na parapetówę sprezentuje? :roll: 8) :lol: Ona zarabia w lepszej walucie i bardzo mnie kocha :lol: :lol: :lol:

Na oficjalnej sronie vippa piszą, że jedyny sklep w Pl z ich produktami to scandinavian living właśnie, mydelniczka i pojemnik na szczoteczki to nowe produkty- z sprzedaży bodajże od grudnia więc może dlatego na pl stronie ich niema :roll: myslę że mogą ściągnąć wszystko, skoro z vippem współpracują :wink:

Teraz jeszcze mysle o tym: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120517363974&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Nie wprowadzalabym dodatkowego koloru w ten sposob, bo szklane elementy juz sa i maja byc szklane drzwi... :roll: Tak sobie glosno mysle... Tu przynajmniej cena nie zabija. :roll: To znaczy zabije w Polsce, ale przynajmniej na ebayu jest. Tego vippa ani tych wczesniejszych mette ditmer za cholere nie moge znalezc taniej.

Masz rację :lol: takie ostre dodatki są piękne ale...tak jak Piszesz - zobowiązują do konsekwencji z całą resztą no i jest ryzyko, że szybko sie opatrzą i wylądują na strychu bądz w innym kacie rzeczy zapomnianych :wink: ja boję się takich mocnych akcentów, jedynym takim pikantnym dodatkiem bedzie w moim domu czerwona kanapa w saloniku telewizyjnym :wink:

Masz rację :lol: takie ostre dodatki są piękne ale...tak jak Piszesz - zobowiązują do konsekwencji z całą resztą no i jest ryzyko, że szybko sie opatrzą i wylądują na strychu bądz w innym kacie rzeczy zapomnianych :wink: ja boję się takich mocnych akcentów, jedynym takim pikantnym dodatkiem bedzie w moim domu czerwona kanapa w saloniku telewizyjnym :wink:

A ja chce kanape w gazete, ale nie wiem, kiedy mi sie uda ja zdobyc... :roll: