malgos2 31.01.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No wlasnie znalazlam w scandinavian living - dozownik 339 zl i maja tylko kosze i dozownik. Ale poszukam na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 jeśli moja szaro-turkusowa łazienka dojdzie kiedyś do skutku , to nie zapieram się, że nie popełnię szaleństwa i nie kupię tego turkusowego zestawu. Najwyżej będę od gości pobierać opłatę za korzystanie ze szczotki hyhy... Bosssski komplet! Jeszcze takie puchate i zajebiście drogie turkusowe ręczniki i dywan do tego... Może mi siostra na parapetówę sprezentuje? Ona zarabia w lepszej walucie i bardzo mnie kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś niebieska seria wejdzie do sprzedaży dopiero od lutego. w zeszłym roku seria 2009 była żółta. Biała, srebrna i antracytowa są w ciąłej sprzedaży jak znajdę sklep przez neta to dam znać, jakby co moge kupić tu i przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Na oficjalnej sronie vippa piszą, że jedyny sklep w Pl z ich produktami to scandinavian living właśnie, mydelniczka i pojemnik na szczoteczki to nowe produkty- z sprzedaży bodajże od grudnia więc może dlatego na pl stronie ich niema myslę że mogą ściągnąć wszystko, skoro z vippem współpracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Chyba, ze sie rozmysle... Mam jeszcze na oku przezroczyste, szklane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry nie no one są piękne ale cenę to jakiś idiota ustalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 przegiecie z cena. ale fajnie, na dworze jeszcze jasno mam zdjecie balwana ale w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja nie wiem dlaczego tak jest, że wszystko co proste w formie ma kosmiczną cenę tak naprawdę na skandynawskie warunki to te ceny nie są najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Teraz jeszcze mysle o tym: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120517363974&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Nie wprowadzalabym dodatkowego koloru w ten sposob, bo szklane elementy juz sa i maja byc szklane drzwi... Tak sobie glosno mysle... Tu przynajmniej cena nie zabija. To znaczy zabije w Polsce, ale przynajmniej na ebayu jest. Tego vippa ani tych wczesniejszych mette ditmer za cholere nie moge znalezc taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 bo te ceny to tak strasza jak w zlotowkach sie zarabia. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś szklana typowana przez Ciebie też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Byloby tak delikatniej, ale tez latwiej dobrac to i owo pozniej... A jak sie wpierdziele w jeden kolor to potem nie ma nic gorszego od prawie takiego samego... Zapytalam o cene wysylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.01.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Masz rację takie ostre dodatki są piękne ale...tak jak Piszesz - zobowiązują do konsekwencji z całą resztą no i jest ryzyko, że szybko sie opatrzą i wylądują na strychu bądz w innym kacie rzeczy zapomnianych ja boję się takich mocnych akcentów, jedynym takim pikantnym dodatkiem bedzie w moim domu czerwona kanapa w saloniku telewizyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 a mnie się te podobają http://www.swiat-domu.pl/pictures/big/image399.jpg a cena fajniutka,tak,że można wymieniać co kwartał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mnie sie one tez bardzo podobaja, ale kolor nie ten... P. by czerwonych nie zdzierzyl, a inne kolory tez nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no kolorów wybór nędzny choć mnie to grafitowo-niewiemjakie zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Masz rację takie ostre dodatki są piękne ale...tak jak Piszesz - zobowiązują do konsekwencji z całą resztą no i jest ryzyko, że szybko sie opatrzą i wylądują na strychu bądz w innym kacie rzeczy zapomnianych ja boję się takich mocnych akcentów, jedynym takim pikantnym dodatkiem bedzie w moim domu czerwona kanapa w saloniku telewizyjnym A ja chce kanape w gazete, ale nie wiem, kiedy mi sie uda ja zdobyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Oo widzem że się tu kółko małej burżujki zawiązało . Tauzen za kosz na śmieci , no ,no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Malgos, Malka Wy macie taki program co na allegro licytuje? bo jutro sie konczy aukcja i nie bede mogla licytowac bo mnie nie bedzie przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Malgos, Malka Wy macie taki program co na allegro licytuje? bo jutro sie konczy aukcja i nie bede mogla licytowac bo mnie nie bedzie przy kompie Malka podawala ten http://www.snajper.net/ Fenix, kosz mam na szczescie za 50 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts