nitubaga 31.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ahoj jestem na bieżąco z ostatnich 3 stron widziałam turkusowa cuda... nooo fajne... tylko czemu takie drogie ? a co poza tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A co z sumą ? A jak ktoś już wcześniej wylicutuje za 1000 a program jak to program jeszcze podbije ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A co z sumą ? A jak ktoś już wcześniej wylicutuje za 1000 a program jak to program jeszcze podbije ?! sume ustalasz sam,więcej nie podbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzieki Malgos, ustawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Oooo zguba się znalazła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Poza tym to stara bida Nitu. Jak tu juz jestes i wszystkie inne ekspertki tez to poradzcie mi cos... U P. w pracowni ocieplali budynek styropianem i robili remont elewacji. To bylo juz jakis czas temu. Pracownia jest na ostatnim pietrze. Leje sie z dachu i idioci zrobili na balkonie spadek w druga strone - do wewnatrz. Efekt jest taki, ze na balkonie stoja kaluze lodu lub wody i ta woda podchodzi pod drzwi balkonowe. Cala sciana wewnatrz jest mokra, mozna ja kroic jak ser. Za chwile tam bedzie grzyb. P. ciagle dzwoni do administracji - najpierw jakis idiota zrobil wylewke, ale taka zacierana recznie, wiec bylo napackane tak, ze sie robily kaluze w zaglebieniach. Potem przyszedl nastepny i wylal wylewke samopoziomujaca, wiec wiadomo... wypoziomowala sie. Spadku nie ma. I tak w kolko... Nie bedziemy na wlasny koszt brac rzeczoznawcy, ale jak tu ich zmusic do fachowej naprawy? Jakies budowlane przepisy albo cus? Dzieje sie tak tylko ze wzgledu na spadek, czy tez wyglada na to, ze izolacja jest zrobiona do d...? Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mój mówi, że jest do d.pu izolacja. Trzeba skuć płytki jak są, od nowa zrobić wylewkę ze spadkiem w drugą strone, folię w płynie smarować na ścianie i na balkonie przy rogu i płytki. ALe co do przepisów to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wiola dobrze mówi, ale jek to czytałam,to istna historia mojego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mój mówi, że jest do d.pu izolacja. Trzeba skuć płytki jak są, od nowa zrobić wylewkę ze spadkiem w drugą strone, folię w płynie smarować na ścianie i na balkonie przy rogu i płytki. ALe co do przepisów to nie wiem. Nie ma plytek... Nie wiem, jak ich ugryzc, bo oni chca buta glizda zawiazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... Wiola ma racje co do napraw... co do przepisów, to muszę poszperać, ale zawsze możesz wysłać im pismo o nieskutecznej naprawie usterki foto mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... to znaczy jak? glizdą? a tak serio póki co pisma ślij... nie wiem masz jakies plamy, jakiegoś grzyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Musimy cos wymyslec, bo potem powiedza, ze zaniedbujemy lokal. Grzyba jeszcze nie ma, bo jest caly czas mokro, jak wyschnie, to sie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ale to czekaj.. nie ma płytek? Sam beton jest?To trzeba zrobić jeszcze jedną wylewkę i porządnie folią w płynie posmarować. Ale to i tak dopiero jak sucho bedzie.A żeby nie weszło do domu, to mój jeszcze od pokoi przy drzwiach balkonowych też smarował tą folią w płynie. Moim zdaniem nie ma co czekac aż naprawią, tylko samemu zrobić jak tylko pogoda będzie. Zanim Ty sie naszarpiesz zanim naprawią, jak naprawią, to grzyb już wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no dobra... a jakiś regulamin spółdzielni? przecież tam coś musi być o remontach ... funduszach na to... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś, to komunalka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Tak, komunalka... To znaczy dla nas, bo pracownia jest jedynym niewykupionym lokalem, wiec jest wspolnota + zbk. Wiola, nie mozemy robic nic na wlasna reke, bo nam potem kaza "przywrocic do stanu poprzedniego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A napisać do wspólnoty czy spółdzielni (nie znam różnicy) o problemie z prosbą o ustosunkowanie się do problemu. Tylko pisać teraz, zeby ciepłą wiosną coś zacząć naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Oni naprawiaja, tylko za kazdym razem glupiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś jak komunalka, to ja lepiej na pw - dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Małgoś jak komunalka, to ja lepiej na pw - dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts