MonikaC 01.02.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.02.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć małgoś! Malka, a o jaki przychówek chodzi bo nie wiem, czy gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry no Malka w sumie ostatnio taka podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Malgos wstawaj spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzień Dobry Wpadłam się przywitać i miłego dzionka życzyć A wy tak długo gadacie , a teraz śpią.... Moje już dawno w szkole i już zaraz wrócą... a Ty jeszcze śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czesc Panstwu, kto spi ten spi, mnie biznesowe rozmowy budza od rana... Ale ciesze sie, bo chyba znalazlam Francuza na miejsce tej kretynki, ktora mi ostatnio krwi napsula. Jest, uwaga, uwaga - z Wroclawia. To juz chyba tradycja, ze mi wroclawianie doope ratuja. No i kot ostatnio ciagle miauczy, bo na dole marcuja sie koty, wiec jego tez nosi. A malka nie poszla na cytologie, wiec bez plotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Malgos a nie musisz go poznac w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 I to francuza? I jak się z nim dogadasz? Po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Malgos a nie musisz go poznac w realu? No wlasnie, jeszcze Chinczyka tez nie poznalam. Trzeba pomyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Malgos a nie musisz go poznac w realu? No wlasnie, jeszcze Chinczyka tez nie poznalam. Trzeba pomyslec. pomysl jeszcze ze 3 tygodnie bede na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Malgos a nie musisz go poznac w realu? No wlasnie, jeszcze Chinczyka tez nie poznalam. Trzeba pomyslec. pomysl jeszcze ze 3 tygodnie bede na chodzie Jest pewna szansa, ze bede jechac do Poznania i wtedy moze w drodze powrotnej dalabym rade sie zatrzymac, ale obiecac jak zwykle niczego nie moge. Bardzo bym chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja tez bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Opracuje plan wycieczki i dam Ci znac. Tylko niech juz ta cholerna legitymacja kolejowa przyjdzie to bede mogla smigac 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Od 13.43 nikt nic nie napisał Do czego to doszło No dobra. Cześć wszystkim. Wracając do tematu akcesoriów łazienkowych. Może takie by IKEA??? w wersji fioletowej http://foto0.m.onet.pl/_m/a5a0fb8d46de51e8f264f335eb53e39c,10,19,0.jpg i w wersji grafitowej http://foto3.m.onet.pl/_m/c85b3a209cb996ec5fbfcaac88c05333,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie ma ich w Krakowie, juz sprawdzalam... I kolor mi nie pasuje. W zasadzie juz tamte prawie zamowilam... W sobote P. przytargal z pakamery te szafke, ktora kupilam do malego kibla. Po raz pierwszy ja zobaczylam na zywo, bo w kartonie caly czas stala. Sciagne zdjecie i Wam pokaze. I przyszedl koszyk pod prysznic Nicol, jest bossssssski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czy ja mogem skorzystać z tego babińca , tutaj ? Pomożecie , piękne panie ?! p.s. tzn moge już przejść do konkretów , wystarczająco się przychlebiłem ? Tylko bez podśmiechujek jak przy bieliznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie ma ich w Krakowie, juz sprawdzalam... I kolor mi nie pasuje. W zasadzie juz tamte prawie zamowilam... W sobote P. przytargal z pakamery te szafke, ktora kupilam do malego kibla. Po raz pierwszy ja zobaczylam na zywo, bo w kartonie caly czas stala. Sciagne zdjecie i Wam pokaze. I przyszedl koszyk pod prysznic Nicol, jest bossssssski. takie teksty motywują mnie do rozpakowania kartonu z panelem prysznicowym , umywalką....i kilkoma innymi rzeczami, kupionymi przwie dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czy ja mogem skorzystać z tego babińca , tutaj ? Pomożecie , piękne panie ?! p.s. tzn moge już przejść do konkretów , wystarczająco się przychlebiłem ? Tylko bez podśmiechujek jak przy bieliznie ! no co jest ? zachowam powagę,obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Czy ja mogem skorzystać z tego babińca , tutaj ? Pomożecie , piękne panie ?! p.s. tzn moge już przejść do konkretów , wystarczająco się przychlebiłem ? Tylko bez podśmiechujek jak przy bieliznie ! no co jest ? zachowam powagę,obiecuję sluchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts