malka 02.02.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgoś ja znów u Ciebie - wiecie czemu Dostałam właśnie pienkne pisemko z UKS, krótko mówiąc - "co nam pani jeszcze może powiedzieć by dobić pana P." No to dzwonie by zapytać co chcą usłyszeć....niestety dziś juz się nie dowiem, od 13 inspektor prowadzący jest na egzekucji (ciekawe u kogo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hejka. Witam wszystkie stale i okazjonalne bywalczynie. Nie moglam sie z Wami polaczyc az do teraz. Cus bylo spieprzone. Ale mam nadzieje, ze juz bedzie OK, bo tesknilam. Malka - no nie wiem dlaczego, ale Pana P. mi zupelnie nie zal. Wiola, klimat budowlany jest jeszcze obecny w malym kiblu niestety... Tak, zebym nie zapomniala jak k-g wygladaja. Arnika - to sa najczesciej dzieci w wieku 50 lat, wiec tak latwo sie nie daja przestraszyc. Jak mi dobrze, ze mnie z Wami w koncu polaczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgos, wiesz co? Kupiłam w tesco podkladki, takie na codzien kolorowe i dziecinne wręcz. A do Cię przyjadę, obiecuję, tylko mojemu się wyjazd na badania ma przesunąć przez jakiegoś pana i nie wiem kiedy on jedzie a kiedy ja bedę mogła. A czy Ty nie czujesz czasami jakiegoś uzależnienia od FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Uza-co? Na razie kot na nich lezy, ale spoko, w reklamowce sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 spoko, kocie futro wcale a wcale mi nie przeszkadza To mają być takie od świeta, teściowej nie muszę mówić, kto na nich spał, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wiola, klimat budowlany jest jeszcze obecny w malym kiblu niestety... Tak, zebym nie zapomniala jak k-g wygladaja. by nie zapomnieć trzeba się wybrać na wycieczkę do Casto i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wiola, klimat budowlany jest jeszcze obecny w malym kiblu niestety... Tak, zebym nie zapomniala jak k-g wygladaja. by nie zapomnieć trzeba się wybrać na wycieczkę do Casto i już Mam wystarczajaco duzo zdjec w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hejka narciarko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oni pisali o kartoflach Noooo, bo po niemiecku kartofel to ziemniak. żartujesz U nas tylko mowi sie kartofel... Dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oni pisali o kartoflach Noooo, bo po niemiecku kartofel to ziemniak. żartujesz U nas tylko mowi sie kartofel... Dziendoberek Dziendoberek. Maja, a Ty mowisz po kaszebsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oni pisali o kartoflach Noooo, bo po niemiecku kartofel to ziemniak. żartujesz U nas tylko mowi sie kartofel... Dziendoberek Dziendoberek. Maja, a Ty mowisz po kaszebsku? Troche...bardziej po boracku....jak Dziadkowie zyli to wiecej sie brawedzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 oni pisali o kartoflach Noooo, bo po niemiecku kartofel to ziemniak. żartujesz U nas tylko mowi sie kartofel... Dziendoberek Dziendoberek. Maja, a Ty mowisz po kaszebsku? Troche...bardziej po boracku....jak Dziadkowie zyli to wiecej sie brawedzilo Aleeeee fajnie. Powiedz: lubie piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Powiedz: lubie piwo. jech piwowica, einfach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Powiedz: lubie piwo. jech piwowica, einfach? Aleeeeeeee super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Powiedz: lubie piwo. jech piwowica, einfach? Aleeeeeeee super. A czystą kaszubszczyzną to po prostu : " lubia piwo!" Ostanita z Boga , bialki ! Zmywam sie na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Powiedz: lubie piwo. jech piwowica, einfach? Aleeeeeeee super. A czystą kaszubszczyzną to po prostu : " lubiã piwò!" Òstanita z Bògã , bialki ! Zmywam sie na trening oooooooojaaaaaaaaaapieeeeeeerniczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Powiedz: lubie piwo. jech piwowica, einfach? Aleeeeeeee super. A czystą kaszubszczyzną to po prostu : " lubiã piwò!" Òstanita z Bògã , bialki ! Zmywam sie na trening oooooooojaaaaaaaaaapieeeeeeerniczę Malka, wez gleboki oddech! Nie chwyciło kaszubskich liter A zapisane po polsku nie wyglada już tak jak brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ufffffffffffffff, myslałam,ze to brzmi tak jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts