Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś ziemniak niemyty doprowadził mnie niemal do bólu brzucha :lol: co do herbaty - dobra herbata nie jest zła ale kawa lepsza no a wino to wogóle wszystko bije na głowę :lol: Dziewczyny czy u Was w pracy też winko zakazane??? :wink: ja bym mogła na okrągło :oops: szafka mniodzio ale wkład do niej fajniejszy :wink: Małgoś ja Ci mówię wina się ze mną napij, daj spokój z herbatą :wink:

Małgoś ziemniak niemyty doprowadził mnie niemal do bólu brzucha :lol: co do herbaty - dobra herbata nie jest zła ale kawa lepsza no a wino to wogóle wszystko bije na głowę :lol: Dziewczyny czy u Was w pracy też winko zakazane??? :wink: ja bym mogła na okrągło :oops: szafka mniodzio ale wkład do niej fajniejszy :wink: Małgoś ja Ci mówię wina się ze mną napij, daj spokój z herbatą :wink:

e gdzie tam :lol: :lol: :lol: :lol:

Ok ja dziś popijam różowe, włoskie Masi - komu polać :wink:

Ja też niby sobie po części szefem jestem ale i przy okazji szoferem a u nas norma o,oo i nie ma zmiłuj - za jazde po pijaku do ciupy sadzają - co nawiasem mówiąc bardzo mi się podoba :lol: do pólnocy mogę pić, potem musze zacząc trzezwieć :lol:

cze z rańca :D

I ja się przyłączam - nie negliżuj choinki!!!!! U mnie też stoi :oops: :oops:

I rozbiore ja chyba dopiero wtedy, kiedy koty rozszarpią ją do reszty. Wtedy nie trzeba będzie pakować na strych, tylko siup od razu do śmietnika razem z całym majdanem :wink: 8)

Za to za rok już w listopadzie będziemy rozprawiać o ofercie ozdób x-masowych na e-bayu :lol: :lol: :wink: