malgos2 02.02.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przydalo by Cie choinke rozebrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zdejmij bąbki, powieś wydmuszki na Wielkanoc będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Czekam, az mi ktos pomoze. Straaaasznie mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobry wieczór Małgoś pogoń kotu kota to sam Ci choinkę rozbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Na razie robie sobie herbate zielona, moze mnie pobudzi. Musze Wam powiedziec, ze czulam sie troche winna, jak go kupowalam, a teraz codziennie sie przekonuje, ze moj ekspresik do herbaty to byl super zakup. Dobra herbata jest tak samo wazna jak kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgoś ziemniak niemyty doprowadził mnie niemal do bólu brzucha co do herbaty - dobra herbata nie jest zła ale kawa lepsza no a wino to wogóle wszystko bije na głowę Dziewczyny czy u Was w pracy też winko zakazane??? ja bym mogła na okrągło szafka mniodzio ale wkład do niej fajniejszy Małgoś ja Ci mówię wina się ze mną napij, daj spokój z herbatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Małgoś ziemniak niemyty doprowadził mnie niemal do bólu brzucha co do herbaty - dobra herbata nie jest zła ale kawa lepsza no a wino to wogóle wszystko bije na głowę Dziewczyny czy u Was w pracy też winko zakazane??? ja bym mogła na okrągło szafka mniodzio ale wkład do niej fajniejszy Małgoś ja Ci mówię wina się ze mną napij, daj spokój z herbatą e gdzie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A kto mi zabroni Tu u nas w Zagłębiu No kto to wiedział..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 U mnie nic nie jest zakazane, ale to dlatego, ze moj maz prezesem jest. Gdyby czlowiek w takiej Hiszpanii mieszkal albo w jakichs innych Wloszech to by nigdy nie trzezwial. Niestety dzisiaj winka w domu brak, wiec Aneta - stawiasz... Na Ciebie wypadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ok ja dziś popijam różowe, włoskie Masi - komu polać Ja też niby sobie po części szefem jestem ale i przy okazji szoferem a u nas norma o,oo i nie ma zmiłuj - za jazde po pijaku do ciupy sadzają - co nawiasem mówiąc bardzo mi się podoba do pólnocy mogę pić, potem musze zacząc trzezwieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nooo u nas w zasadzie niby tez, ale wystarczy, ze powiesz, ze zjadlas 4 jablka i gites. Ale Ci dobrze... Ja zaczelam obiad robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.02.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Czesc Obiad o 22? oszalałaś normalnie.. Małgoś, nie rozbieraj choinki, bo będę sie czuła jedyna jebnieta. Moje dziecko nie da rozebrać dopóki śnieg jest a on ma być i być...pewnie do marca będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cze z rańca I ja się przyłączam - nie negliżuj choinki!!!!! U mnie też stoi I rozbiore ja chyba dopiero wtedy, kiedy koty rozszarpią ją do reszty. Wtedy nie trzeba będzie pakować na strych, tylko siup od razu do śmietnika razem z całym majdanem Za to za rok już w listopadzie będziemy rozprawiać o ofercie ozdób x-masowych na e-bayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a może choinkę zapakować w folię i zostawic na następny rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 czesc Malgos wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Doberek Ja się w końcu w sobotę zmobilizowałam i rozebrałam choinkę, graty wywalone na strych czekają na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cze. Choinka stoi. Dzisiaj jej nie rozbiore, bo za chwile wychodze i nie wiem, czy na noc wroce. Moze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A ja nie miałam choinki, bo się nigdzie nie zmieściła, tylko gałązki z robionymi na szydełku ozdóbkami... I nadal te gałązki stoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A moj kot poluje na padajacy snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ide sobie kolezanki. Paaaaaaa. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts