Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no, kurna, przegoniła nas trenerka po parkiecie, na mistrzostwa jakies chce nas wysłac optymistka jedna :lol: :lol: :lol:

A z bodysushi to było tak.

Zostaliśmy ze slubnym zaproszenie na impreze z okazji otwarcia nowego sushi baru w Gdansku (nad samą Motlawą) - DOM SUSHI. Byla to taka impreza "vipowska" i postarano się by była niezapomniana dla gości :wink:

Wszystkich obsługiwały kelnerki topless "ubrane " jedynie w stringi i... bodypainting w stylu japanese . Niestety kelnerów w stringach nie było :( tylko te gejsze :-?

Mój slubny to ciągle o drinki wołał :lol:

no, kurna, przegoniła nas trenerka po parkiecie, na mistrzostwa jakies chce nas wysłac optymistka jedna :lol: :lol: :lol:

A z bodysushi to było tak.

Zostaliśmy ze slubnym zaproszenie na impreze z okazji otwarcia nowego sushi baru w Gdansku (nad samą Motlawą) - DOM SUSHI. Byla to taka impreza "vipowska" i postarano się by była niezapomniana dla gości :wink:

Wszystkich obsługiwały kelnerki topless "ubrane " jedynie w stringi i... bodypainting w stylu japanese . Niestety kelnerów w stringach nie było :( tylko te gejsze :-?

Mój slubny to ciągle o drinki wołał :lol:

C.D. :wink:

Koło 21.30 zrobiło się zamieszanie i nagle zauwazyłam,że na środku sali, na oswietlonym tęczowo stole, wśród kwiatów leży naga , piękna modelka :D

Jak ona tam sie znalazła- nie zauważyłam :roll:

Zaraz zawołałam ślubnego i podeszlismy blizej 8) Ludziska tez zaczynali sie schodzic.

Dwaj kucharze z restauracji tymczasem układali na jej ciele sushi wszelkie maki i inne tempury. Najpierw jej łono przykryli dużym lisciem klonu (chyba- bo palczasty :roll: ) i na tym poukładali kawałki suhi. Potem jej piersi polali soją i posypali kwiatkami róż....

... a raczej sosem sojowym :wink:

Potem na całym ciele , prócz twarzy, poukładali wszelkie mozliwe dania sushi, w tym na wyraźne życzenie jednych panów , jak to określili głośno "coś dla fetyszystków, prosimy!" :wink: stopach i palcach u nóg :wink:

I... potem zaproszono wszystkich do konsumpcji! :lol: :lol: :lol:

Pałeczkami lub palcami- jak kto woli. :wink:

w pępku miała chyba krewetkę :lol: :lol: :lol: :lol:

wasabi było w miseczkach na stolikach z talerzykami, pałeczkami, winkiem ume i resztą sushi :wink:

Biedna dziewczyna miała oczy zamkniete, czasmi sie uśmiechała, ale ani drgnęla. Jak dłon ułożyła, tak do końca (3godz)tak leżala.

Niektorzy goście to tak sie rozochocili, ze z jej nóg zlizywali sos sojowy :o (chyba sporo musieli jej za to lezenie zapacic).

Nam było jej żal, bo w lokalu było raczej średnio ciepło :roll:

A wiecie, ze mieszanie wasabi z sosem sojowym to wedlug znawcow sushi profanacja? Ale Amerykanie tak robia to wszyscy tak robia, tak jak z lizaniem reki przy piciu tequili. :roll:

A ja mam wreszcie dobry sos sojowy w domu. 8)

Chyba sie musze jednak na to sushi przejsc bo nie wytrzymam... :roll:

A wiecie, ze mieszanie wasabi z sosem sojowym to wedlug znawcow sushi profanacja? Ale Amerykanie tak robia to wszyscy tak robia, tak jak z lizaniem reki przy piciu tequili. :roll:

A ja mam wreszcie dobry sos sojowy w domu. 8)

Chyba sie musze jednak na to sushi przejsc bo nie wytrzymam... :roll:

profanacja nie profanacja ale fajnie smakuje :D

ja bylam jakis miesiac temu u kuzynki i zrobila sushi, ale ja moglam tylko 1 zjesc :roll: :roll: :roll: :roll: