malgos2 04.02.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Noooo, ja oczywiscie nie mowie o kocie, bo mi znowu beda wypominac, ze jestem rozhisteryzowana albo ze costam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wróciłam mogę wam opowiadac już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 opowiadaj, wytrenowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no, kurna, przegoniła nas trenerka po parkiecie, na mistrzostwa jakies chce nas wysłac optymistka jedna A z bodysushi to było tak. Zostaliśmy ze slubnym zaproszenie na impreze z okazji otwarcia nowego sushi baru w Gdansku (nad samą Motlawą) - DOM SUSHI. Byla to taka impreza "vipowska" i postarano się by była niezapomniana dla gości Wszystkich obsługiwały kelnerki topless "ubrane " jedynie w stringi i... bodypainting w stylu japanese . Niestety kelnerów w stringach nie było tylko te gejsze Mój slubny to ciągle o drinki wołał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No ale bodysushi to jest sushi na body modelki, nie? http://www.bodysushi.pl/?page_id=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no, kurna, przegoniła nas trenerka po parkiecie, na mistrzostwa jakies chce nas wysłac optymistka jedna A z bodysushi to było tak. Zostaliśmy ze slubnym zaproszenie na impreze z okazji otwarcia nowego sushi baru w Gdansku (nad samą Motlawą) - DOM SUSHI. Byla to taka impreza "vipowska" i postarano się by była niezapomniana dla gości Wszystkich obsługiwały kelnerki topless "ubrane " jedynie w stringi i... bodypainting w stylu japanese . Niestety kelnerów w stringach nie było tylko te gejsze Mój slubny to ciągle o drinki wołał C.D. Koło 21.30 zrobiło się zamieszanie i nagle zauwazyłam,że na środku sali, na oswietlonym tęczowo stole, wśród kwiatów leży naga , piękna modelka Jak ona tam sie znalazła- nie zauważyłam Zaraz zawołałam ślubnego i podeszlismy blizej Ludziska tez zaczynali sie schodzic. Dwaj kucharze z restauracji tymczasem układali na jej ciele sushi wszelkie maki i inne tempury. Najpierw jej łono przykryli dużym lisciem klonu (chyba- bo palczasty ) i na tym poukładali kawałki suhi. Potem jej piersi polali soją i posypali kwiatkami róż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ze tak powiem wasabi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ze tak powiem wasabi? wlali w pepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ... a raczej sosem sojowym Potem na całym ciele , prócz twarzy, poukładali wszelkie mozliwe dania sushi, w tym na wyraźne życzenie jednych panów , jak to określili głośno "coś dla fetyszystków, prosimy!" stopach i palcach u nóg I... potem zaproszono wszystkich do konsumpcji! Pałeczkami lub palcami- jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czyli i tak bez perwersji - usta wykluczyli tylko łapy i pałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 w pępku miała chyba krewetkę wasabi było w miseczkach na stolikach z talerzykami, pałeczkami, winkiem ume i resztą sushi Biedna dziewczyna miała oczy zamkniete, czasmi sie uśmiechała, ale ani drgnęla. Jak dłon ułożyła, tak do końca (3godz)tak leżala. Niektorzy goście to tak sie rozochocili, ze z jej nóg zlizywali sos sojowy (chyba sporo musieli jej za to lezenie zapacic). Nam było jej żal, bo w lokalu było raczej średnio ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nie było żadnych ograniczen - jeden starszy pan brał ustami prosto z jej brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A wiecie, ze mieszanie wasabi z sosem sojowym to wedlug znawcow sushi profanacja? Ale Amerykanie tak robia to wszyscy tak robia, tak jak z lizaniem reki przy piciu tequili. A ja mam wreszcie dobry sos sojowy w domu. Chyba sie musze jednak na to sushi przejsc bo nie wytrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nie było żadnych ograniczen - jeden starszy pan brał ustami prosto z jej brzucha stary zboczuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A wiecie, ze mieszanie wasabi z sosem sojowym to wedlug znawcow sushi profanacja? Ale Amerykanie tak robia to wszyscy tak robia, tak jak z lizaniem reki przy piciu tequili. A ja mam wreszcie dobry sos sojowy w domu. Chyba sie musze jednak na to sushi przejsc bo nie wytrzymam... profanacja nie profanacja ale fajnie smakuje ja bylam jakis miesiac temu u kuzynki i zrobila sushi, ale ja moglam tylko 1 zjesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nie było żadnych ograniczen - jeden starszy pan brał ustami prosto z jej brzucha stary zboczuch oj, tak.. siwiutenki byłi z żonką (chyba). Ona gadała, a on latał jak narwany wokól tej modelki i paluchami a potem ustmi zbierał kąski. Mówie wam, hatko było patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ale modelki na Akademii tez sie nie moga ruszac przez cale zajecia - nie raz i 8 godzin... Tyle, ze to najczesciej sa stare grube baby, bo chude nie maja bryly odpowiedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts