nitubaga 05.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... no ja akurat w decatlonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka. Ja kiedys kupilam rekawiczki na rower w Decathlonie - obie byly prawe. I oczywiscie wywalilam paragon. Ladny dzien dzisiaj mamy, a ja musze sie w koncu wziac za sprzatanie... I za rozebranie choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 O Jezu, a kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ksiadz proboszcz z nowogrodka.. jak dobrze pojdzie bede w krakau za tydzien we wtornik łajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka. Ja kiedys kupilam rekawiczki na rower w Decathlonie - obie byly prawe. I oczywiscie wywalilam paragon. TO TY ICH NIE PRZYMIERZYŁAŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka. Ja kiedys kupilam rekawiczki na rower w Decathlonie - obie byly prawe. I oczywiscie wywalilam paragon. TO TY ICH NIE PRZYMIERZYŁAŚ ? No ale po co? Rozmiar S na moje male raczki i tyle... Spiete byly razem, jak je rozpielam to mnie krew zalala tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 swieto lasu. Duch sie pojawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! Moj ojciec mowi, ze nie rezygnowalby z prezesury banku i ze tacy sa wszyscy tajemniczy, wiec to taki as w rekawie jest, byly premier, kolega z KLD... Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Spokojnie, nie pali sie. Dobrze by bylo, zeby sie dalo z kotem jechac, ale nie jest to konieczne i potrzebuje tylko normalnego prysznica z ciepla woda i rozsadnej ceny, nie mam duzych wymagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Spokojnie, nie pali sie. Dobrze by bylo, zeby sie dalo z kotem jechac, ale nie jest to konieczne i potrzebuje tylko normalnego prysznica z ciepla woda i rozsadnej ceny, nie mam duzych wymagan. rozsądnej ceny na półwyspie ? będzie kłopot.... kidding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Spokojnie, nie pali sie. Dobrze by bylo, zeby sie dalo z kotem jechac, ale nie jest to konieczne i potrzebuje tylko normalnego prysznica z ciepla woda i rozsadnej ceny, nie mam duzych wymagan. rozsądnej ceny na półwyspie ? będzie kłopot.... kidding Mowilam, ze trzeba bedzie jechac poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Spokojnie, nie pali sie. Dobrze by bylo, zeby sie dalo z kotem jechac, ale nie jest to konieczne i potrzebuje tylko normalnego prysznica z ciepla woda i rozsadnej ceny, nie mam duzych wymagan. rozsądnej ceny na półwyspie ? będzie kłopot.... kidding Mowilam, ze trzeba bedzie jechac poza sezonem. najlepiej w listopadzie podczas sztormów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale czy ja Cie poznam? Chcialam powiedziec, ze moj ojciec mi wczoraj przepowiedzial, ze PO wystawi na prezydenta Bieleckiego... Zapisuje tu, zeby potem sprawdzic, czy byl jasnowidzem, czy nie. Bardzo prawdopodobne , choc ryzykowne Mi z kart wyszedł Komorowski Witanko! ps. Malgos, wczoraj nie dalam rady z privem. Sorki. Dzis bedę wieczorkiem u rodziców i wypytam u źródla, tylko mi napisz na priv trochę wiecej oczekiwan - najlepiej pt. "czego nie chcę" chyba , ze mniej masz tego co chcesz. Bedzie łatwiej wyselekcjonowac linki Spokojnie, nie pali sie. Dobrze by bylo, zeby sie dalo z kotem jechac, ale nie jest to konieczne i potrzebuje tylko normalnego prysznica z ciepla woda i rozsadnej ceny, nie mam duzych wymagan. rozsądnej ceny na półwyspie ? będzie kłopot.... kidding Mowilam, ze trzeba bedzie jechac poza sezonem. najlepiej w listopadzie podczas sztormów Moj ojciec pracowal 14 lat w Ustce, wiec sie najezdzilam i w listopadzie i w lutym i w maju... W lecie bylam tez zawsze co najmniej 2 miesiace i szczerze mowiac najbardziej mi sie podobalo jak ludzi nie bylo, obojetnie jaka byla pogoda, ale pewnie Jastarnia ma inny klimat i jezdza tam inni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale pewnie Jastarnia ma inny klimat i jezdza tam inni ludzie. malgos, czasy sie zmienily - wiekszosc miast nadmorskich wypiękniala, niektóre sie wyspecjalizowaly i ukierunkowaly zachowując swój klimat lub tworząc nowy Jedne gminy są źle zarządzane i są biedne , inne są świetnie zarządzane, przemyslane i są bogate (tu gmina Jastarnia). Nie znam nikogo, kto by nie chcial wrócic na wakacje na półwysep jeśli raz tu juz przyjechal, oczywiscie jesli w sezonie nie szukal odosobnienia i ciszy Cisza i odosobnienie to w malutkich wsiach na ladzie - las, budka z hot-dogami i plaza. Na półwyspie latem jest życie i zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale pewnie Jastarnia ma inny klimat i jezdza tam inni ludzie. malgos, czasy sie zmienily - wiekszosc miast nadmorskich wypiękniala, niektóre sie wyspecjalizowaly i ukierunkowaly zachowując swój klimat lub tworząc nowy Jedne gminy są źle zarządzane i są biedne , inne są świetnie zarządzane, przemyslane i są bogate (tu gmina Jastarnia). Nie znam nikogo, kto by nie chcial wrócic na wakacje na półwysep jeśli raz tu juz przyjechal, oczywiscie jesli w sezonie nie szukal odosobnienia i ciszy Cisza i odosobnienie to w malutkich wsiach na ladzie - las, budka z hot-dogami i plaza. Na półwyspie latem jest życie i zabawa No tak, ale w Sopocie w sezonie tez jest zabawa, ale taka jakby... Nie do konca moj klimat. To nie chodzi o cisze i odosobnienie, ale o to, zeby Ci tabuny dzieci nie przelatywaly nad recznikiem co chwile. Nie wiem, na czym to polega, ale w NY na plazy tez jest masa dzieci i tez biegaja, ale nigdy piaskiem na recznik ani w oczy Ci nie sypia, a nad PL morzem to zawsze byl standard... Lubie ludzi, ale bez przesady. No i oczywiscie dobrze jest miec gdzie pojsc na piwo, cos zjesc... W Ustce z tym bylo dosc podle. Moze sie cos zmienilo, ale watpie mowiac szczerze jak znam tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 eeeee. ja Sopot i Monciaka uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 eeeee. ja Sopot i Monciaka uwielbiam. Dopoki nie wejdziesz na jakas dyskoteke... Za stara juz jestem na to. Odkurzylam - dacie wiare? A jest dopiero wpol do osmej. Rozebralam tez araukarie, niewiele z niej zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts