Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobereczek,

wpdałam powiedzieć że 13-tego przyjezdzam pociagiem bo mam plan niecny :roll: :roll: bendem piła ankohol

zmykam ze wstydu :lol: :lol:

Jejkuuuuuuuuuuuu jak siem cieszem. :D :D :D :D :D :D :D :D Ale wiesz, ze to jest 13 marca, nie? To znaczy 13.02 wpadaj tez jak chcesz. :wink:

wiem wiem :wink: :lol: :lol: :lol:

bo to zaraz po moich urodzinach,imeninach i dniu kobiet :D :D :D

ale bedę pić 8) (ze 3 lampki wina )

Dobereczek,

wpdałam powiedzieć że 13-tego przyjezdzam pociagiem bo mam plan niecny :roll: :roll: bendem piła ankohol

zmykam ze wstydu :lol: :lol:

Jejkuuuuuuuuuuuu jak siem cieszem. :D :D :D :D :D :D :D :D Ale wiesz, ze to jest 13 marca, nie? To znaczy 13.02 wpadaj tez jak chcesz. :wink:

wiem wiem :wink: :lol: :lol: :lol:

bo to zaraz po moich urodzinach,imeninach i dniu kobiet :D :D :D

ale bedę pić 8) (ze 3 lampki wina )

Jaaaaaaaaaa, to ja specjalnie dla Ciebie taki duuuuuzy kieliszek przygotuje. :lol: :wink:

Arnika, no jak to z jaka? Z ciazowa. :lol: :lol: :lol:

... jestem :)

dziś jestem z siebie cholernie zadowolona :) wywieźliśmy te ogromne hałdy śniegu sprzed domu :p taczek było z pięćdziesiąt... Małżowina woził ja ładowałam łopatą ... jesooo jutro ze ręką do nosa nie dostanę... ale za to jest pani zadowoloooona :p

teraz mieliśmy jechać do Babciów z Bąkami... ale przecie Starsze Młode widziało zapowiedź Bonda.. i po ptokach...zaparło się wszystkimi kopytami, więc czekamy na film i jedziem po nim :o strasznie się im podoba ten Bond... ech...

czyli pojedziemy na prawde środkiem nocy... jak powiem dziadostwu dlaczego mamy 3h spóźnienie - to nie uwierzą... oni tak tolerancyjni dla nas nie byli.... :roll: