Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

przestańcie gadać o piciu bo mnie ciągle okazje mijają :lol: :lol: :lol:

Jak to mijają :roll:

Przecież dzisiaj wcale Ciebie nie było tutaj tylko tam....

I co, okazja Ciebie minęła? Żeby być w doborowym towarzystwie i świetnie się bawić, to nie trzeba pić.... :wink: :p

Tym bardziej, że trzeba dojechać jakoś :wink:

Małgoś i 13 i tak bym nie wypiła bo znając moje garbate szczęście za kierowcę bym robiła :lol: :lol: :lol: no ale P. to chyba wróci jeszcze w tym roku co :wink: bo póki co to ja tylko P. mogłabym skonsumować z fantem gorzej :lol: :lol: :lol:

Za zadnego kierowce nie bedziesz juz nigdy robila, chyba ze na drugi dzien i wez mi nie mow, ze mikolaj jest 14-ego, albo urodziny kuzyna, albo chrzciny bratanicy, bo mnie normalnie wkurzysz. :evil:

a co mi zrobisz jak Ci powiem że 15-go moje Misiadełko ma 3 urodzinki więc w sobotę na bank trzeba imprezę szykować :lol: :lol: :lol:

i wypluj Kobieto te słowa ja nie chcę piechty latać :wink:

Urodziny chcesz robic 2 dni wczesniej? :evil: Pic bedziecie, ze musza sie wszyscy w sobote spotkac, zeby kaca nastepnego dnia wyleczyc? Napijesz sie u mnie, a w niedziele dziecku impreze zrobisz. :evil: :evil: :evil: Koniec kropka. 8)

a co mi zrobisz jak Ci powiem że 15-go moje Misiadełko ma 3 urodzinki więc w sobotę na bank trzeba imprezę szykować :lol: :lol: :lol:

i wypluj Kobieto te słowa ja nie chcę piechty latać :wink:

Urodziny chcesz robic 2 dni wczesniej? :evil: Pic bedziecie, ze musza sie wszyscy w sobote spotkac, zeby kaca nastepnego dnia wyleczyc? Napijesz sie u mnie, a w niedziele dziecku impreze zrobisz. :evil: :evil: :evil: Koniec kropka. 8)

No wiśta wio...

Ja rozumiem Wusie....

Zobaczymy za parę lat jak będziesz szykować imprezę dla swojej pociechy :roll: :wink:

Ja chciałam się przywitać

Wuśka, nie może Cie nie być. Zobacz jak my się mijamy. Ty maruda i ja maruda..no daj spokój. Ja mam pociechę i żadnych cyrków z urodzinami nie robię, co Ty 18-tkę mu robisz? Jakby co, termin imprezy Synka przełóż na tydzień później i sumienie czyste.