malgos2 06.02.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ty wez zawadz o KRK i zabierz Wiole po drodze. tak a to wszystko z palcem w nosie Niekoniecznie... To co, mam po winko leciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ...możesz lecieć... niech się już chłodzi Za tydzień jak dobrze pójdzie zrobię nalot Wioli... wypijem Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale na franiowce jestes malpo jedna i sie nie wywiniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dobrywieczorek! Malgos, poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzieki serdeczne Kusicielko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzieki serdeczne Kusicielko. teraz skuś małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dzieki serdeczne Kusicielko. teraz skuś małża Czuje, ze bede musiala postawic go przed faktem dokonanym... Jeszcze nie wiem, jak to zrobie, ale moze cos wymysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 chcialabym sie napic z Zuzanka cienko to widzę....teraz w ciąży a potem karmiaca ot i po piciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 chcialabym sie napic z Zuzanka cienko to widzę....teraz w ciąży a potem karmiaca ot i po piciu Noooo ale pomarzyć zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór przestańcie gadać o piciu bo mnie ciągle okazje mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór przestańcie gadać o piciu bo mnie ciągle okazje mijają Jak to mijają Przecież dzisiaj wcale Ciebie nie było tutaj tylko tam.... I co, okazja Ciebie minęła? Żeby być w doborowym towarzystwie i świetnie się bawić, to nie trzeba pić.... Tym bardziej, że trzeba dojechać jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczór przestańcie gadać o piciu bo mnie ciągle okazje mijają 13.03 masz zarezerowany oczywiscie a tak w ogole to kiedy chcesz skonsumowac ze tak powiem franiowego fanta? Bo potem P. poleci i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś i 13 i tak bym nie wypiła bo znając moje garbate szczęście za kierowcę bym robiła no ale P. to chyba wróci jeszcze w tym roku co bo póki co to ja tylko P. mogłabym skonsumować z fantem gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś i 13 i tak bym nie wypiła bo znając moje garbate szczęście za kierowcę bym robiła no ale P. to chyba wróci jeszcze w tym roku co bo póki co to ja tylko P. mogłabym skonsumować z fantem gorzej Za zadnego kierowce nie bedziesz juz nigdy robila, chyba ze na drugi dzien i wez mi nie mow, ze mikolaj jest 14-ego, albo urodziny kuzyna, albo chrzciny bratanicy, bo mnie normalnie wkurzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a co mi zrobisz jak Ci powiem że 15-go moje Misiadełko ma 3 urodzinki więc w sobotę na bank trzeba imprezę szykować i wypluj Kobieto te słowa ja nie chcę piechty latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a co mi zrobisz jak Ci powiem że 15-go moje Misiadełko ma 3 urodzinki więc w sobotę na bank trzeba imprezę szykować i wypluj Kobieto te słowa ja nie chcę piechty latać Urodziny chcesz robic 2 dni wczesniej? Pic bedziecie, ze musza sie wszyscy w sobote spotkac, zeby kaca nastepnego dnia wyleczyc? Napijesz sie u mnie, a w niedziele dziecku impreze zrobisz. Koniec kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a co mi zrobisz jak Ci powiem że 15-go moje Misiadełko ma 3 urodzinki więc w sobotę na bank trzeba imprezę szykować i wypluj Kobieto te słowa ja nie chcę piechty latać Urodziny chcesz robic 2 dni wczesniej? Pic bedziecie, ze musza sie wszyscy w sobote spotkac, zeby kaca nastepnego dnia wyleczyc? Napijesz sie u mnie, a w niedziele dziecku impreze zrobisz. Koniec kropka. No wiśta wio... Ja rozumiem Wusie.... Zobaczymy za parę lat jak będziesz szykować imprezę dla swojej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja chciałam się przywitać Wuśka, nie może Cie nie być. Zobacz jak my się mijamy. Ty maruda i ja maruda..no daj spokój. Ja mam pociechę i żadnych cyrków z urodzinami nie robię, co Ty 18-tkę mu robisz? Jakby co, termin imprezy Synka przełóż na tydzień później i sumienie czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 07.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Bry Chciałbym znowu wykorzystać (taaaa zboczusie wiem o czymmyślicie) te babskie zgromadzenie . Mogę ?! Czy ktoś widział może jakiś wzór na wniosek o urlop tacierzyński ? plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts