Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na podstawie art. ... K.p. wnoszę o udzieleniu mi urlopu ojcowskiego od dnia ...do dnia.. w wymiarze x tygodni na dziecko (imię i nazwisko dziecka). Jednocześnie nadmieniam, iż urlop macierzyński w wymiarze .... tygodni został wykorzystany przez matkę dziecka (imie i nazwisko) w terminie od..... do, Przysługujący mi dodatkowy urlop ojcowski w wymiarze ... tygodni chciałbym wykorzystać zgodnie z przysługującymi mi uprawnieniami.

No to zmien tylko dane i terminy i trzeba napisać zgodnie z art.

Chodzi o to, ktora instytucje poprze Forum Miau w lutowym glosowaniu Krak-Vetu. Sklep zoologiczny Krak-Vet co miesiac przeznacza 5% swojego zysku na jakies schronisko, w styczniu to bylo cos 10 tysi. W Radomsku jest kobieta, ktora opiekuje sie dziesiatkami kotow sama, bez niczyjej pomocy. Olga ma kotke - corke kotki, ktora tam jest i wysylala tam bezdomne koty z Warszawy. Mieli straszliwe problemy, bo jeden z kotow przywlokl chorobe zakazna. Sytuacja jest opanowana, ale kobiecie latwo nie jest. Chodzi teraz o to, zeby zaglosowac na to Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami(andzelika1952), zeby Forum Miau ja poparlo w glosowaniu, a potem jak bedzie glosowanie na Krak-Vecie - jeszcze raz. Ja wiem, ze trzeba sie logowac, ze nie kazdemu sie chce rejestrowac, wiec prosze chociaz tych, ktorzy juz tam sa zarejestrowani, bo wiem, ze sie kilka osob ujawnilo... :roll: