malka 08.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Fenix jeszcze nie spakowana, ale juz sie do tego zabieram od piatku transporcik na bagaż posyłam http://www.autosuwalki.pl/images/stories/nowiny/tir.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No i jak tylko pan mąż zmruży zmęczone oczy , to będzie "wody mi odeszły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No i jak tylko pan mąż zmruży zmęczone oczy , to będzie "wody mi odeszły". no to brzmi tak jakby doświadczenie przez Ciebie przemawiało mam rację? cze... Malkę wezmę.... łuna się przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Fenix jeszcze nie spakowana, ale juz sie do tego zabieram od piatku transporcik na bagaż posyłam http://www.autosuwalki.pl/images/stories/nowiny/tir.jpg Malka pewnie ze sie przyda ja ambitnie kazda pozycje odhaczam i te wszystkie bzdury ktore pisza w necie ze trzeba miec to mam. np woda vichy do spryskiwania twarzy, pileczki tenisowe w skarpetce do masazu, z absurdow to jeszcze termos z lodem (to chyba sobie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to Ania masz troszkę gadżetów... Tylko nie wiem po co? Ale może przydatne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Woda Ci sie przyda, chociaz mogla byc z Iwonicza. Ja lubie eviana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ... jedna dziołcha na wątku o łóżkach sypialnianych wrzuciła fajne wyrko Małżowinie podeszło... więc na dziś dzień mamy typ, czy trop... np w każdym razie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nituś wklej to łóżko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 [ pileczki tenisowe w skarpetce do masazu, z absurdow to jeszcze termos z lodem (to chyba sobie odpuszcze z piłeczek się uśmiałam po pachy a o kostce lodu marzyłam, ach jak marzyłam...mimo,że to luty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nituś wklej to łóżko.... a ciem proszem bardzo http://www.meble-dekor.pl/meble/MA006_s.jpg jutro będe pisać do prodcenta by się dowiedzieć co to za drewno i jaka skóra... wszystko byle nie eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 aaaaaaaa i ma szafki nocne i jeszcze taki bajerek http://www.meble-dekor.pl/meble/MA06.jpg a za dopłatą stelaz może być podnoszony do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nituś wklej to łóżko.... a ciem proszem bardzo http://www.meble-dekor.pl/meble/MA006_s.jpg jutro będe pisać do prodcenta by się dowiedzieć co to za drewno i jaka skóra... wszystko byle nie eko Nituś dzisiaj się przejechałam do TTW i weszłam do jednego slkepu... Oczopląsu dostałam... http://www.vinotti.pl Zajrzyj tam... też mają podobne.... Tylko ceny zwaliły mnie z nóg... Ślubnemu już nie kazałam wchodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 [ pileczki tenisowe w skarpetce do masazu, z absurdow to jeszcze termos z lodem (to chyba sobie odpuszcze z piłeczek się uśmiałam po pachy a o kostce lodu marzyłam, ach jak marzyłam...mimo,że to luty był brac termos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 [ pileczki tenisowe w skarpetce do masazu, z absurdow to jeszcze termos z lodem (to chyba sobie odpuszcze z piłeczek się uśmiałam po pachy a o kostce lodu marzyłam, ach jak marzyłam...mimo,że to luty był brac termos? Po co,Ty w godzinkę urodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Najwyzej Dejw przyniesie lod, tylko go na zapas juz rob teraz. Szafka hmmmm... Biedny P. musi nad nia jeszcze popracowac, zeby byla perfekcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dawaj zdjecie, bo ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Patrzę i nic nie widzę.... I pewnie nie zobaczę.... Idę spać ... Dobranoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie da rady, P. musi ja najpierw doprowadzic do uzytku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a co jej dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts