Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie sie dowiedzialam, ze mi bank pobierze skladke na ubezpieczenie niskiego wkladu wlasnego, ide sie powiesic. Nie mam juz k7^%a sily pracowac na banki, pierdziele to wszystko. Szkoda tylko, ze gazu nie mam w domu i ze Wisla zamarznieta, ale cos wymysle. :-?

mojej przyjaciółce mbank pobrał na tą składkę 3 tysie, nie dziwię się, że masz wk**wa

Edit: doczytałam w komentsach o kursie, więc dopiszę tylko, że na strzelnicę chodzimy z mężem żeby się odstresować :lol: :lol:

No i wielkie dzięki...cały wieczór spędziłam czytając Twój dziennik - na szczęście dzieci śpią, mąż kupił nową grę na kompa, pranie powieszone, obiad na jutro jest! I - UWAGA - nie masz szans zgadnąć co mnie za serce najmocniej chwyciło :roll: Stojak na wino (łańcuch), pojemniki na oliwę + ocet (kieliszki) i pudło (karton) - BOSKIE!!! Mam nadzieję, że Cię nie załamałam... 8) Pozdrawiam.

czeszko :D

No widzę że coś niedobrze się dzieje :cry:

Toż w tym banku pijawy niemyte w mordę plugawa kopane siedzą! :evil: Malgos, ty się zapisz na ten kurs, nabądź od wschodnich sąsiadów spluwę i idź do tego banku dla odmiany zabrać a nie dawać im pieniądze :lol: Nie zapomnij wlożyć pończochy na głowę. Może być samonośna :wink: 8)

Malka - jako to ZAMIA ci zakwitła? To to kwitnie? :o Też chcę!!!! 8) Cztery mam ale wszystkie zielone sieroty, nic a nic do kwitnienia się nie biorą... :cry:

Głowa do góry dziołszki :lol: macanko u Małgoś już niedługo, flachę se kupimy, smutki zalejemy... :lol:

Ja mam takie doły finansowe, że nie wiem jak z palcem do doopy trafić :cry: Do tego nie dość, że w tym miesiącu kończy mi się wszystko -począwszy od ubezpieczenia auta i oleju w tymże, na szamponie do włosów i srajtasmie kończąc. Do tego energetyka mi karę przypierdzieliła z wczorajszym terminem płatności. A debet wykorzystany całkowicie :x Jedyne co mi przychodzi do głowy to zakopać siebie i dzieci pod ziemią do końca miesiąca. 8) Buzia w ciup, korek do tyłka. A jak wpłynie na konto wypłata, to chyba zatankuję auto, kupię prowiant i zapas wina i ucieknę jak daleko się da... No to chyba będzie ok. tysiąc kilometrów biorąc pod uwagę pojemność mojego baku i spalanie na trasie... Na południe pojadę. Może tam będzie cieplej... Kto chce się ze mną zabrać? :wink: Mam dwa miejsca wolne... :wink:

Sorry że się tak uzewnętrzniłam :oops:

Ja pocieszę Ciebie, Ty pocieszysz mnie i obie poczujemy się pocieszone :lol: 8)

Będzie dobrze. :D Łaski nie robi 8)

I na koniec: Małgoś - zegar łazienkowy masz cuuudny :lol:

cze Królewna

ale miałam zjebisty poranek :lol: :lol: :lol:

zadzwonił Ten pan powiedzieć ,że wszytko ok :D :D :D ,potem zadzwoniła faworkowa mistrzyni powiedzieć że mogę po pyszności przyjechać, potem odebrałam priwa , który uświadomił mi,że to niejajestem nienormalna, ajeślijuz tomapeewno nie ja jedyna :wink: ,potem Młode wręczyło mi laurkę dla "najlepszej mamusi w galaktyce"...no ......szczęście nierówno rozdzielają :-?

Normalnie Wusia, dziś sie zarejestrowałam, dziś wbili mi pieczątkę jak przy poborze do wojska :lol:

Ale plusy tego takie, ze od kwietnia juz sobie kursy wybrałam i idę :lol:

Płatnika już znam ale symfonia sie przyda :lol:

I tak sie cieszę, bo w końcu pieniądze z Waszych podatków pójdą na mnie :p :p