malgos2 09.02.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ide sobie zaraz od Was. postrzelać do gołębi ooooo muszę ślubnego na strzelnicę wyciągnąć....samej mi się nie chce Mam ten sam problem. Golebie sa pod ochrona. Ideeeee, bo mnie P. za noge ciagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A co chce??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Iiiiiiiiiiiisc sobie stad. Do jutra lasencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Juuuuuż? Dobrej nocy, jeśli musisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Zostawiam Was z kotem. Paaaaaaaaaa.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wlasnie sie dowiedzialam, ze mi bank pobierze skladke na ubezpieczenie niskiego wkladu wlasnego, ide sie powiesic. Nie mam juz k7^%a sily pracowac na banki, pierdziele to wszystko. Szkoda tylko, ze gazu nie mam w domu i ze Wisla zamarznieta, ale cos wymysle. mojej przyjaciółce mbank pobrał na tą składkę 3 tysie, nie dziwię się, że masz wk**wa Edit: doczytałam w komentsach o kursie, więc dopiszę tylko, że na strzelnicę chodzimy z mężem żeby się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 09.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No i wielkie dzięki...cały wieczór spędziłam czytając Twój dziennik - na szczęście dzieci śpią, mąż kupił nową grę na kompa, pranie powieszone, obiad na jutro jest! I - UWAGA - nie masz szans zgadnąć co mnie za serce najmocniej chwyciło Stojak na wino (łańcuch), pojemniki na oliwę + ocet (kieliszki) i pudło (karton) - BOSKIE!!! Mam nadzieję, że Cię nie załamałam... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Co Ty jutro będziesz robić, że juuuż śpisz??? Same śliczne rzeczy ponabywałaś kozico jedna! I te mydelniczki i zegar! A to wszystko już będzie do pomacania 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Arnika ale przeciez Emil jest w szkole, moze moglabys poszukac pracy na 1/2 etatu? Malgos jestes silna babka dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Małgoś ech byle do przodu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 czeszko No widzę że coś niedobrze się dzieje Toż w tym banku pijawy niemyte w mordę plugawa kopane siedzą! Malgos, ty się zapisz na ten kurs, nabądź od wschodnich sąsiadów spluwę i idź do tego banku dla odmiany zabrać a nie dawać im pieniądze Nie zapomnij wlożyć pończochy na głowę. Może być samonośna Malka - jako to ZAMIA ci zakwitła? To to kwitnie? Też chcę!!!! Cztery mam ale wszystkie zielone sieroty, nic a nic do kwitnienia się nie biorą... Głowa do góry dziołszki macanko u Małgoś już niedługo, flachę se kupimy, smutki zalejemy... Ja mam takie doły finansowe, że nie wiem jak z palcem do doopy trafić Do tego nie dość, że w tym miesiącu kończy mi się wszystko -począwszy od ubezpieczenia auta i oleju w tymże, na szamponie do włosów i srajtasmie kończąc. Do tego energetyka mi karę przypierdzieliła z wczorajszym terminem płatności. A debet wykorzystany całkowicie Jedyne co mi przychodzi do głowy to zakopać siebie i dzieci pod ziemią do końca miesiąca. Buzia w ciup, korek do tyłka. A jak wpłynie na konto wypłata, to chyba zatankuję auto, kupię prowiant i zapas wina i ucieknę jak daleko się da... No to chyba będzie ok. tysiąc kilometrów biorąc pod uwagę pojemność mojego baku i spalanie na trasie... Na południe pojadę. Może tam będzie cieplej... Kto chce się ze mną zabrać? Mam dwa miejsca wolne... Sorry że się tak uzewnętrzniłam Ja pocieszę Ciebie, Ty pocieszysz mnie i obie poczujemy się pocieszone Będzie dobrze. Łaski nie robi I na koniec: Małgoś - zegar łazienkowy masz cuuudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No zegar, plafon w lazience i wiele wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 czesc Malgos, pamietaj o privie dla mnie bo umre z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cze Królewna ale miałam zjebisty poranek zadzwonił Ten pan powiedzieć ,że wszytko ok ,potem zadzwoniła faworkowa mistrzyni powiedzieć że mogę po pyszności przyjechać, potem odebrałam priwa , który uświadomił mi,że to niejajestem nienormalna, ajeślijuz tomapeewno nie ja jedyna ,potem Młode wręczyło mi laurkę dla "najlepszej mamusi w galaktyce"...no ......szczęście nierówno rozdzielają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Malka to jak bedziesz od pani faworkowej jechac to może podjedź do mnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a co też mi usmażyłaś coś dobrego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czesc Lepiej dzis? To ja, ofiara kryzysu i oficjalnie bezrobotna od dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nie no to przecież Ty bedziesz mieć faworki Wioluś jak to od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Normalnie Wusia, dziś sie zarejestrowałam, dziś wbili mi pieczątkę jak przy poborze do wojska Ale plusy tego takie, ze od kwietnia juz sobie kursy wybrałam i idę Płatnika już znam ale symfonia sie przyda I tak sie cieszę, bo w końcu pieniądze z Waszych podatków pójdą na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wusia i co , myslisz,że się podzielę never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts