Fenix999 12.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 No tak , wody brzozowej już nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie robia? Szkoda. Przy okazji sobie przypomnialam, ze powinno sie miec w domu takie cus na oparzenia. Moja ciotka kiedys odcedzala makaron i caly wrzatek wylala sobie na stope, cale szczescie, ze ktos byl w domu i mogl leciec po ten opatrunek, inaczej bylaby kicha powazna... Chyba jakas liste musze zrobic i do sklepu medycznego isc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac daj mu szafkę łazienkową do rozpracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac daj mu szafkę łazienkową do rozpracowania uderzyłas w samo sedno... ale o tym nie chce nawet myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac daj mu szafkę łazienkową do rozpracowania uderzyłas w samo sedno... ale o tym nie chce nawet myśleć Mow, co nawywijal, szpachle mam w domu jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac daj mu szafkę łazienkową do rozpracowania uderzyłas w samo sedno... ale o tym nie chce nawet myśleć Żeby go wiekszy wkurw złapał, daj mu kinder niespodzianke do złożenia. Z mojego doświadczenia wynika, że faceci nie umieją tego nawet z instrukcja złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...no jak już Małgoś się robi zapobiegliwa.. to faktycznie instynkta się budzą cze... mam wkurwa na Szanownego i przyszłam odreagowac daj mu szafkę łazienkową do rozpracowania uderzyłas w samo sedno... ale o tym nie chce nawet myśleć Mow, co nawywijal, szpachle mam w domu jak by co. kochana ja mam taką wielką łopate.... ale nie... nie dam się... jestem po rozmowie z mądra Nefcią... od dziś sofka, pilocik, książeczka i .... spierdalać wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 No ale co? Ze Ci nie chce szafki zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 No ale co? Ze Ci nie chce szafki zrobic? oj Małgoś... kochana moja.... jak ja bym dziś swojego Chłopa wystrzeliła gdzieś w kosmos to Ty sobie sprawy nie zdajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 miałem tylko napisać cześć..... a tu ho ho ...solidarność jajników .... a nie pomyślałyście, że chłopa może też głowa boleć .... i to nawet często PS. jajka niespodzianki bym nie złożył ... przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 miałem tylko napisać cześć..... a tu ho ho ...solidarność jajników .... a nie pomyślałyście, że chłopa może też głowa boleć .... i to nawet często PS. jajka niespodzianki bym nie złożył ... przyznaję gwoździk... grabisz se.... dziś poczucie humoru 0 a do tego głowa nie potrzebna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 gwoździk... grabisz se.... dziś poczucie humoru 0 No dobra, zamilknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 PS. jajka niespodzianki bym nie złożył ... przyznaję HA! mówiłam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 gwoździk... grabisz se.... dziś poczucie humoru 0 No dobra, zamilknę nieee spoko... u mnie się nie przenosi... U mnie furia jest zawsze mocno ukierunkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale Nitka, co Ci zrobil? Bo moze trzeba jakas strategie przygotowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale Nitka, co Ci zrobil? Bo moze trzeba jakas strategie przygotowac? Małgoś rzecz lata o to czego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.02.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ale Nitka, co Ci zrobil? Bo moze trzeba jakas strategie przygotowac? Małgoś rzecz lata o to czego nie zrobił Ale walentynki przeca dopiero w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nitka, Twoj chlop zmeczony po robocie przychodzi do domu jak pies a Ty go do roboty zaganiasz, jeszcze Ci ugotowac musi, no weeeeeeeez przestan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nitka, Twoj chlop zmeczony po robocie przychodzi do domu jak pies a Ty go do roboty zaganiasz, jeszcze Ci ugotowac musi, no weeeeeeeez przestan. Małgos... w złe tony uderzasz klikanie na prawde nie jest ciężką praca fizyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts