malgos2 12.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nitka, Twoj chlop zmeczony po robocie przychodzi do domu jak pies a Ty go do roboty zaganiasz, jeszcze Ci ugotowac musi, no weeeeeeeez przestan. Małgos... w złe tony uderzasz klikanie na prawde nie jest ciężką praca fizyczną W co klikanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Nitka...znam to,aż za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Nitka...znam to,aż za dobrze Boze, jak ja bym chciala, zeby moj chlop robil na mnie jak Wasze na Was i zeby moim zmartwieniem bylo tylko jak to wszystko wydac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Nitka...znam to,aż za dobrze dzięki Malka trzeba się trzymac razem Małgoś... on aż za dobrze wie o co kaman... i zapobiegawczo jest mocno zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...... a i żeby się komuś nie wydawało Bóg wie co... to nie ma nic wspólnego z sexem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Nitka...znam to,aż za dobrze Boze, jak ja bym chciala, zeby moj chlop robil na mnie jak Wasze na Was i zeby moim zmartwieniem bylo tylko jak to wszystko wydac... jak znam Ciebie i Twoją niezależność.... nie chciałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no w klawiature mam nadzieje, ze w robocie w nic innego nie klika Jesli Ty ze swoim chlopem gadasz takimi polslowkami jak ze mna, to sie nie dziwie, ze nie biedulek nie wie, o co kaman. Nitka...znam to,aż za dobrze Boze, jak ja bym chciala, zeby moj chlop robil na mnie jak Wasze na Was i zeby moim zmartwieniem bylo tylko jak to wszystko wydac... jak znam Ciebie i Twoją niezależność.... nie chciałabyś Na kilka miesiecy bym sie zamienila, zwlaszcza teraz. Wrzuc na luz, o cokolwiek chodzi. Aaaa, odstrzel sie i podrap sie po plecach, to bardzo dobrze dziala, sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobry Wieczorek Zdrówko i uśmiech przynoszę :P I nie wiecie, że kobiety z Wenus są, a mężczyźni z marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś zaraz u Ciebie imprezka - 500 stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś zaraz u Ciebie imprezka - 500 stronek No to sprezac sie, sprezac. Kto by pomyslal 3 lata temu, ze stane sie wlascicielka najdluzszych komentow na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś zaraz u Ciebie imprezka - 500 stronek No to sprezac sie, sprezac. Kto by pomyslal 3 lata temu, ze stane sie wlascicielka najdluzszych komentow na forum? U ciebie są najdłuższe komenty? Nie ma już nikt dłuższych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś zaraz u Ciebie imprezka - 500 stronek No to sprezac sie, sprezac. Kto by pomyslal 3 lata temu, ze stane sie wlascicielka najdluzszych komentow na forum? U ciebie są najdłuższe komenty? Nie ma już nikt dłuższych? A kto? Anja by pewnie miala, gdyby w pewnym momencie nie zlikwidowala, ale ja sie z dluzszymi nie spotkalam. W pewnym momecie wyprzedzilam Nefer i to by bylo na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nitusia znaczy samo klikanie to nie męczy gorzej jak trzeba myślec przy tym klikaniu i jak słyszę że umysłowy to się nie męczy to mnie furia ogarnia bo jakbym pomachała łopatą to by mnie najwyżej plecy bolały a tak boli mnie wszystko na czele z łbem ale za to odśnieżanie za tydzień to ja bym swojemu też dokopała aleeee ja przestałam sie irytować po prostu udaję że problemu nie ma jak przepływowy ogrzewacz nie działał i pomimo kilkukrotnej prośby o zrobienie z tym porządku dalej nie działał to w kuchni zaczęły rosnąć stosy garów jak już nie było w czym piciu zrobić to się w cudowny sposób naprawił a Nefcia Ci dobrze mówi pazurki, ksiażeczka i leżycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 To ja mam dobrze z tym, bo moj chlop wstaje rano i szuka sobie roboty. Ale musi miec faze, ja do niczego nie zmuszam. Lepsze efekty wtedy som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O której Ani mówisz? To ty dużo plotkujesz jednym słowem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O której Ani mówisz? To ty dużo plotkujesz jednym słowem.... O Anji, anjamence znaczy sie. Ja plotkuje? Sama ze soba moze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O której Ani mówisz? To ty dużo plotkujesz jednym słowem.... O Anji, anjamence znaczy sie. Ja plotkuje? Sama ze soba moze, co? Nie no nieeeeee Ale każda wpadnie, słówko albo dwa zostawi... i tak stronki lecą.... I nijak ma się to do plotkowanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś zaraz u Ciebie imprezka - 500 stronek No to sprezac sie, sprezac. Kto by pomyslal 3 lata temu, ze stane sie wlascicielka najdluzszych komentow na forum? nie obrośnij w piórka RW ma 5016 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts